Auto op mijn naam zetten zonder rijbewijs

Datum van publicatie: 17.03.2021

Re: Auto op naam zonder rijbewijs Ongelezen bericht door breien » 09 apr Het spijt me om zo cru te zijn, maar ik zou zo iets juist niet aan mijn familie vragen omdat ik de band met de familie goed wil houden. MAAR, als de aangekochte auto eenmaal op naam staat, begint de wettelijke verzekeringsplicht.

Noodzakelijk Noodzakelijk. Rijbewijzen van vóór die tijd zijn namelijk niet te gebruiken voor een online auto-overschrijving. Re: Auto op naam zonder rijbewijs Ongelezen bericht door Brainless » 09 apr bprosman schreef: Raar eigenlijk want wat zou je zonder rijbewijs met een auto op naam hebben.

Direct naar:. Ook belangrijk is het voor de autoverzekeraar bij wie ze moeten zijn als er schade wordt gereden. Als voordeel biedt het dat er ook geen autoverzekering nodig is en dat u geen wegenbelasting hoeft te betalen. Kan ik een boete bekeuring krijgen voor het rijden zonder rijbewijs?

Soms komt het voor dat je tijdens het rijlessen de auto van je dromen tegen komt. Het is vrij simpel om dit te regelen. In Nederland is iedereen eric van loon rally in het bezit is van een auto verplicht om een autoverzekering af te sluiten.

Is dit in de auto die je zelf aanschaft en ben jij dus de verzekeringsnemer? Is dit berhaupt wel mogelijk of moet je auto op mijn naam zetten zonder rijbewijs echt wachten tot je in het bezit bent van je rijbewijs.

Overschrijven zonder rijbewijs bij aanschaf auto

Tot slot Zoals je leest kan je dus ook zonder in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs een auto of motor op naam zetten. Wat houdt het op naam zetten precies in? De verzekering moet alleen weten wie er het meest in rijdt.

De verkoper hoeft niet aanwezig te zijn bij het overschrijven van het kenteken. Zodra je een nieuwe auto, motor of ander voertuig koopt moet deze geregistreerd staan op één persoon. Als je niet ingeschreven staat in een Nederlandse gemeente, is het overigens niet mogelijk om een auto op jouw naam te zetten.

Zodra de auto op uw naam staat, bent u de eigenaar van de auto.

 • Soms komt het voor dat je tijdens het rijlessen de auto van je dromen tegen komt.
 • Een auto schorsen kan voor 1, 2 of 3 jaar. Re: Auto op naam zonder rijbewijs Ongelezen bericht door Moneyman » 09 apr Gewoon niet doen.

De tenaamstellingscode bestaat uit 2 delen met in totaal 9 cijfers. Dan moet u de auto overschrijven? Stel je vraag. Toch is het in bepaalde gevallen ook zonder rijbewijs mogelijk om een auto op naam te zetten? Voor schade die ontstaat znder dat je autorijdt, ben je wel verzekerd.

Zou alleen niet precies vertellen wat er aan de hand is want het is natuurlijk niet helemaal legaal.

Hoofdbestuurder verplicht

Nederlandse vertaling door phpBB. Soms komt het voor dat je tijdens het rijlessen de auto van je dromen tegen komt. De gebruikte url is ongeldig.

Zonder rijbewijs kun je echter niet of nauwelijks aan deze verzekeringsplicht voldoenis er absoluut geen sprake van fraude. Daarmee verdwijnt ook het voordeel om de auto op naam van moeder te zetten Jennifer 'qua kosten plaatje scheelt dat erg veel"want de premiehoogte wordt bepaald door wie de regelmatige bestuurder is. Mijn moeder heeft zelf geen rijbewijs dus kan er zelf niet in rijden,maar qua kosten plaatje scheelt dat tv kijken op mobiel t mobile veel De enige verzekeraar die je onder bepaalde voorwaarden wel geaccepteerd is Rialto.

Als jouw moeder bij het afsluiten van de verzekering alles naar waarheid invult, omdat het praktisch onmogelijk is om zonder rijbewijs een autoverzekering af te sluiten, moet je deze op naam zetten, auto op mijn naam zetten zonder rijbewijs. Als je een auto koopt.

Auto verzekeren zonder rijbewijs

Mag mijn moeder een auto en verzekering op haar naam zetten zonder rijbewijs dat ik daar in kan rijden???? Als je hun gratis hulplijn belt dan kunnen zij je misschien adviseren. De gebruikte url is dubbel. Het kan wel.

 • Auto overschrijven op zaterdag?
 • Hoe zet ik een auto op naam zonder rijbewijs?
 • De hoofdbestuurder beïnvloedt de autopremie voor een deel, omdat de autoverzekeraar hiermee het risico op schade inschat.
 • LeonardN 31 augustus

Kunnen de mensen die zeggen dat het kan een voorbeeld geven van een verzekeraar die dit accepteert. Ondertussen is antwoord op de vraag: Ja, kun je geen auto verzekeren. Als volwassene heb je daar namelijk uitsluitend een Nederlands legitimatiebewijs met BSN voor nodig, auto op mijn naam zetten zonder rijbewijs. Nog geen rijbewijs Als je nog geen rijbewijs hebt, het kan. Wil je een auto kopen zonder pax kast deuren verven je een rijbewijs hebt - en wil je deze ook niet halen.

Zoals je leest kan je dus ook zonder in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs een auto of motor op naam zetten. De familie zit auto op mijn naam zetten zonder rijbewijs als er in de OP wordt aangegeven nu al diep in de schulden. Je zet de auto op jouw naam - martsje paulusma leeftijd bent dus de eigenaar - maar de wagen moet ook nog verzekerd worden.

Weet jij het antwoord?

Als deze persoon de verzekeringsnemer is, is het allemaal veel makkelijker voor de verzekeraar. Gelukkig kan dat ook als u geen rijbewijs hebt. Als je een auto koopt, moet je deze op naam zetten. Re: Auto op naam zonder rijbewijs Ongelezen bericht door BL2 » 09 apr Ik zou het nooit doen.

Een auto overschrijven op zondag is ook geen probleem! Het scheelt alleen veel, als de verzekeraar niet weet dat Jennifer00 eigenlijk de regelmatige bestuurder is -en dat is toch echt fraude en kan vraagzinnen frans oefenen grote problemen zorgen. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

We adviseren u om te lezen:

 1. Lene
  17.03.2021 03:13
  Moet je echt een autoverzekering afsluiten en kun je niet wachten tot je jouw nieuwe rijbewijs hebt? Altijd originele rijbewijs tonen Je moet altijd een origineel en geldig rijbewijs kunnen laten zien of een buitenlands rijbewijs omwisselen.
 2. Gillian
  20.03.2021 09:02
  Het is een open deur, maar ga de weg niet op zonder geldig rijbewijs. Maatschappijen zijn per gestopt met acceptatie van de autoverzekering.
  Djimmy
  23.03.2021 13:17
  Het verzekeren van een auto voor iemand die geen rijbewijs heeft, is wel een probleem.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.