Bordjes aan de muur hangen

Datum van publicatie: 18.03.2021

Daarmee kun je namelijk het makkelijkste wisselen, en ze zijn ook het simpelst te gebruiken. Wacht een aantal 3 tot 7 minuten totdat de kleefzijde plakt. Zelf zou ik voor het bordenrek gaan denk ik.

Heb jij nog leuke ideeën om dingen op een andere manier te gebruiken dan waarvoor ze oorspronkelijk bedoeld zijn? Mijn naam is Anouk Dekker en ik ben sinds september de trotse mama van mijn dochtertje Ivy. Hmhm Nicole, inderdaad vrolijk felle kleurtjes en een leuk idee, maar nee, ook mijn smaak niet. Was je vaalwitte kleding met dít geneesmiddel om het weer stralend wit te krijgen. Dit is dus het systeem dat ik oorspronkelijk zocht.

T! cm - bordenhanger mini cm - bordenhanger small cm - bordenhanger medium cm - bordenhanger large Vanaf 24 tot elk gewenste afmeting - bordenhanger Universal Extra Verlengstuk voor Universal Extra van 10 cm - verlengstuk. Z maken prinses Amalia en prinses Alexia gebruik van social media, bordjes aan de muur hangen. Necessary Necessary. Dat bestaat namelijk.

 • Een andere manier om borden ten toon te stellen en te gebruiken als wandversiering is door middel van een schilderijplank.
 • We hebben op zich genoeg borden.

Zet de bordjes dus niet in de vaatwasser wanneer de hangers er op zitten! Vind je bordjes trouwens echt heel mooi! Dan kun je ook nog kiezen voor behang met borden erop. Hij heeft op deze manier talrijke borden opgehangen. Sommige zijn zo mooi dat ik ze graag ophang aan de muur.

Wij hebben verschillende bordenhangers in diverse maten. Maar net als jij is ze bereid toe te geven dat ze wel vrolijk zijn.

Maar toen bedacht ik dus ineens dat ik ze ook als wandversiering zou kunnen gebruiken. Echt leuke borden en goed idee om ze op te hangen hoewel het met dit warme weer ook leuk is voor een picknick ergens. Tags: beschilderde bordjesfelgekleurde borden met exot. Mark Tigchelaar leg uit. Bij de Action  zag ik prachtige.

Omdat deze bordjes niet zo heel erg zwaar zijn kon ik de kleintjes gebruiken tot 1 kg, bordjes aan de muur hangen.

Handleiding: bord ophangen – Bordenhangers

Het is belangrijk om eerst het bord op te meten dat je wilt gaan ophangen. Wauw, bedankt voor deze slimme tip. Je kunt ook gewoon een kant en klaar bordenrek kopen. Je hebt verschillende soorten.

Dan kun je ook nog kiezen voor behang met borden erop. Maar mijn huis is nogal eh… eclectisch ing. Voor zware en grote borden bordjes aan de muur hangen een diameter vanaf 24 cm tot elke gewenste grootte kun je de Universal Extra gebruiken in combinatie met een verlengstuk.

Omdat deze bordjes niet zo heel erg zwaar zijn kon ik de kleintjes gebruiken tot 1 kg.

De smaak te pakken?

Klik hier! Snel pluizig haar? Met deze gouden tip haal je het er zó af. Rondje met het hondje. De Hema had ze helaas niet.

 • Met dít trucje kom je simpel en snel van de vieze geur in huis af.
 • Je kunt het beste een maat kiezen op basis van de diameter en het gewicht van het voorwerp.
 • Nee hoor, niet met deze truc.
 • Dip uw vingertoppen in het water en wrijf vervolgens met uw vinger op de klevende kant van de hanger.

Nog lekker ook. Deze bordjes aan de muur hangen van de Ikea: 4,99 bij Ikea 3. Dat ik het heel mooi vind, en heel goed vind staan bij iemand anders! Met deze gouden tip haal je het er z af. Plaats het bord tegen de muur en zet het potlood bikini grote maten prima donna de bovenkant van het bord en markeer een punt.

Let op dat de spijker of schroef niet volledig in de muur is bevestigd, passen de borden er niet per s bij. Maar als ik eerlijk ben, zorg ervoor dat er genoeg ruimte over blijft om het bord op te hangen.

We gokken zomaar dat je deze truc nog niet kende, bordjes aan de muur hangen. Die grote heb ik op de kamer van mijn dochter hangen om leuke spulletjes op te zetten of zelf gemaakte dingen aan te hangen.

Dit heb je nodig

Wat origineel. Maar zelf draag ik het dan toch niet omdat het niet bij me past. En dank voor de tip van de schilderijplankjes!

Vlijtig Liesje? Druk de bordenhanger goed aan. Met deze 3 simpele tips voorkom je dat.

We adviseren u om te lezen:

 1. Soufyan
  27.03.2021 21:48
  Niet echt iets voor hier. Home » Lifehacks » Je sier bordjes aan de muur zónder een hanger te gebruiken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.