Camping kroatie zandstrand zoover

Datum van publicatie: 12.01.2021

Playa de las Américas. Afhankelijk waar je zit, heb je uitzicht op zee.

Camping valt helaas tegen! De drie sterren appartementen zijn zeer eenvoudig ingericht. Wel waterschoentjes meenemen want er liggen veel zee-egels. In dit oude gebouw kun je de douche niet ophangen en voegen e. In juli zijn wij weer teruggegaan omdat het ons 2 jaar geleden ondanks het slechte sanitair goed beviel, nu anno hebben wij een verschuiving opgemerkt.

Heel mooie camping die goed meevalt van prijs.

Prachtig zwembadcomplex, nu anno hebben wij een verschuiving opgemerkt. Camping valt helaas tegen. Het enige negatieve was de beveiliging bij het zwembad. Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy en cookiebeleid. In juli zijn wij weer teruggegaan omdat het ons 2 jaar geleden ondanks camping kroatie zandstrand zoover slechte sanitair goed beviel, winkelstraatje en veel restaurantjes!

Deze rustig gelegen camping scoort maar liefst een 8,4. Ook aan te bevelen voor badgasten die om 8 uur 's ochtends al een matje op het strand neerleggen om daarmee een plekje te reserveren. Op het strand is een strandbar, je kan ligstoelen met parasol huren.

Veel te doen voor iedereen. Vakantiepark Zaton Holiday Resort. Gereisd met oudere kinderen in augustus Nuttige review 0. Campings Lopar Rab.

Accommodatie toevoegen. Hotel Waterman Supetrus Resort. In 1 woord: Uitstekend. Wij zijn na 2 dgn gillend weggegaan? Klein, net nieuw en wat een luxe tref je hier.

Krka watervallen 1,5 uur rijden Plivice meren 2,5 uur rijden. Was, afwas etc is netjes allemaal gescheiden.

19. Ulika Naturist (Istrië)

Zo hoef je niet om 7 uur in de ochtend al je handdoek klaar te gaan leggen. Bekijk prijzen. In juli zijn wij weer teruggegaan omdat het ons 2 jaar geleden ondanks het slechte sanitair goed beviel, nu anno hebben wij een verschuiving opgemerkt.

Camping Galeb wist dit en voerden een toneelstukje op bij nieuwe gasten. Wel werd alles regelmatig schoongemaakt, maar niet hinderlijk, camping kroatie zandstrand zoover. Camping Solaris Beach Resort Glamping. Jetske, sanitair was dus schoon.

We hebben ZRCE beach wel een paar keer gehoord, Rapporteren.

Een illuster stukje Kroatië: eiland Veli Brioni

Gelukkig hadden ze een redelijk goed eettentje. Bekijk alle 4 tips. Als je besluit toch te gaan: kies dan voor de duurdere plekken zo dicht mogelijk bij het water. Hotel Valamar Koralj Romantic. We stonden een beetje achteraan, maar niet ver van het strand vandaan.

Accommodatie toevoegen. Vakantiepark Resort Amarin. Boek je verblijf bij Zaton Holiday Resort. Gereisd met jonge kinderen in augustus Nuttige review 4. Over Kroati Bezienswaardigheden. Turkse Rivira. Vakantiepark Pine Beach Pakostane.

Benieuwd naar de prijzen?

Alles sanitair, het strand, etc. Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy en cookiebeleid. Zeer schoon.

Op de veranda vind je zelfs een jacuzzi. Ulika krijgt een gemiddelde van een 8,7. Op het Zoover blog hebben wij ook een aantal interessante artikelen geschreven over een vakantie naar Kroati.

We adviseren u om te lezen:

 1. Wulfert
  18.01.2021 21:42
  Vooral de hygiëne op de camping wordt geprezen.
 2. Yeşim
  14.01.2021 00:21
  Nooit meer. Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.
  Zola
  12.01.2021 14:00
  Wij kunnen daar de humor wel van inzien.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.