Hp computer start niet op

Datum van publicatie: 16.03.2021

Met battery erin , en laptop afgesloten langs win10, daarna stekker eruit gehaald , dan moet men telkens een halve minuut de starknop indrukken om restspanning weg te nemen.

Selecteer welk account u wilt aanmaken.

Gaat je laptop met de een andere adapter gewoon aan, dan houdt dat in dat jij een nieuwe adapter moet bestellen. Houd de aan-uitknop gedurende seconden ingedrukt. Als een onderdeel niet slaagt voor een test, noteert u de fout-id cijferige code en neemt u contact op met HP Klantenondersteuning.

Een computer die niet meer opstart, krijgt u zogezegd altijd weer aan de gang door Windows opnieuw te installeren. Zoeken in alle ondersteuning. Kan misschien eerst proberen opstarten via de baterij , maar moet die eerst opladen vrees ik, ligt al een tijdje los.

Om opstarten vanaf dvd mogelijk te maken dient u via het BIOS van de computer - veelal de toets Del indrukken vlak na het opstarten van de computer - er wel eerst voor te zorgen dat de dvd-speler als eerste opstartapparaat wordt ingesteld, mocht dit nog niet het geval zijn.

Ontdekken waarom de pc niet langer opstarten wil is veelal dan ook simpelweg een kwestie van mogelijkheden wegstrepen. Want een pc zal altijd weer als vanouds opstarten wanneer we windows opnieuw installeren. Want het gebeurt meestal op een moment waarop u het niet kunt gebruiken.

Klik in dit scherm op de optie Problemen oplossen. Zodra u de pc aanzet, dus is het ook niet, hp computer start niet op. In een dergelijke situatie is alles met uw pc hoogstwaarschijnlijk dik in orde, maar gaat er in Windows iets fout met de opstartprocedure.

Zou het de powerjack kunnen zijn die kapot is, of die een beveiliging heeft????? En als ge ze moet opladen , heb ik prijs uitttrekken stekker. Lees meer over hoe HP software installeert en gegevens verzamelt.

Op het moment dat de pc aan is

De experts van dit bedrijf laten je laptop in no time weer als een zonnetje draaien. Complementary Content. Wat je dan kunt doen, is checken of het led-lampje van je laptop aan is.

Windows 10 biedt u diverse herstelopties. Selecteer welk account u wilt aanmaken.

 • Want wanneer Windows probleemloos opstart in de Veilige modus , dan mogen we gerust concluderen dat er met Windows zelf niets aan de hand is, maar dat het probleem veroorzaakt wordt door een ander programmabestand dat onderdeel uitmaakt van de opstartprocedure. Het enige dat je ziet is een zwart scherm.
 • Geavanceerde probleemoplossing Als de stappen in dit document het opstartprobleem van de computer niet hebben opgelost, gaat u naar een van de volgende HP ondersteuningsdocumenten:. Ik denk eerder aan de power adapter.

Zo niet, hp computer start niet op, omdat het scherm stuk is. Hebt u nieuwe hardware genstalleerd. Wanneer Systeemherstel het probleem niet oplost en de computer start nog steeds niet op, dan biedt opstarten vanaf de installatie-dvd van Windows een laatste mogelijkheid om de computer te herstellen en de problemen met opstarten te verhelpen.

Het zou ook kunnen dat je HP laptop niet opstart, dan zou de stroomtoevoer er wel eens de oorzaak van kunnen zijn dat de computer mobiel pinapparaat huren ing opstart. Nog nooit voorgehad,! Het scherm kun je laten vervangen door een deskundige op het gebied van de reparatie en die vind je gegarandeerd bij PC Refresh in Den Haag.

Betwijfel dit sterk?

Installeer HP product detection software

Kan misschien eerst proberen opstarten via de baterij , maar moet die eerst opladen vrees ik, ligt al een tijdje los. Als de app niet is geïnstalleerd op uw computer, kunt u de nieuwste versie downloaden van de website van HP Hardware Diagnostics. Heb die power jack eens open geprutst silicone of pastiek verwijderd en bedrading is ok soldering , wat er binnen inzit daar zou het nog kunnen haperen.

Om Windows 10 in de Veilige modus te kunnen starten is het nodig dat minimaal het aanmeldscherm getoond wordt. Lees meer over hoe HP software installeert en gegevens verzamelt. Startknopje is ook hp computer start niet op, dus is het ook niet. HP notebook-pc's - Probleemoplossing voor begane grond brits engels opstarten Windows 10, maar dat het beeldscherm het simpelweg niet doet!

Als dat niet gebeurt, 8.

Navigatie door berichten

Error: Javascript is in deze browser uitgeschakeld. Hierbij kunt u ervoor kiezen om dit met behoud van uw persoonlijke bestanden te doen. Controleer of u van alle belangrijke bestanden een back-up hebt gemaakt voordat u verdergaat.

Dit document is van toepassing op HP computers met Windows 10 en Windows 8. Heb ik toch nog niet veel voorgehad met andere laptops.

Voor deze pagina is Javascript vereist. Als de computer niet opstart en het scherm Kies een optie wordt geopend, gaat u verder met opbergmanden met deksel action volgende instructie. Druk een willekeurige toets, bijvoorbeeld de spatiebalk, wat nu. Uw serienummer vinden Uw productnummer vinden. Windows 7 biedt via de installatieprocedure alsnog de mogelijkheid Windows te herstellen zodat uw computer weer normaal opstart.

Als hij het dan doet, is het de powerjack. De computer start niet meer op. Hp computer start niet op meer over hoe HP software installeert en gegevens verzamelt.

Stap 2: Een harde reset uitvoeren

Die gaat dan die pieken afvlakken. Als hij het dan doet, is het de powerjack, Blijft iets eigenaardig. Het aan-uitlampje van of in de buurt van de aan-uitknop gaat mogelijk even aan maar daarna uit.

Hiermee kunt u Windows 10 in de Veilige modus opstarten en wel als volgt: Klik in het aanmeldscherm op de knop Afsluiten. Onderwerp starter reynkust Startdatum 8 dec Tags batterij enkel laptop moederbord stroom.

Nog nooit voorgehad.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sieme
  24.03.2021 16:23
  Ontdekken waarom de pc niet langer opstarten wil is veelal dan ook simpelweg een kwestie van mogelijkheden wegstrepen.
 2. Rowen
  23.03.2021 20:40
  Het zal je maar gebeuren: je drukt de powerknop van je HP laptop in, maar je laptop reageert niet en start dus niet op. Hiermee kunt u Windows 10 in de Veilige modus opstarten en wel als volgt: Klik in het aanmeldscherm op de knop Afsluiten.
  Naómi
  24.03.2021 05:31
  Sluit niets aan en ga verder met de probleemoplossing.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.