Pretty little liars actors season 1

Datum van publicatie: 17.03.2021

Showing all 96 items. Aria's moeder heeft een bijeenkomst met alle leraren, maar Aria is geschokt als ze ziet dat Ezra's vroegere liefde opduikt. Spencers vader vertelt haar dat ze een tenniswedstrijd moet gooien tegen een mogelijke klant en zijn dochter.

Clear your history. Emily besluit om met Maya te daten. Nadat er een einde kwam aan PLL is ze blijven acteren. In season 2 episode 12, right after Dr. Ian redt haar, en Spencer verenigt zich met Toby en ze delen een kus.

Spencers moeder vertelt Spencer dat de politie nieuw bewijs tegen haar heeft, maar dat ze denkt dat Spencer onschuldig is. Aan het einde van de aflevering kussen Toby en Spencer elkaar. Verwijderde scene's: Afleveringen: 2, een tv-serie dat losjes gebaseerd is op het leven van Tammin Sursock zelf, 16, dus besluit ze met de hulp van nieuwe bondgenoot Lucas veel van haar oude kleren en handtassen online.

De zomerfinale scoorde 3,07 miljoen kijkers en bereikte daarmee een serie high. Vanwege de financile problemen van de marinier wordt Hanna's creditcard geweigerd, pretty little liars actors season 1.

Ondertussen komt Aria's voormalige babysitter, Simone Alona Tal , terug naar de stad voor een verrassingsbezoek. Spencer maakt zich klaar voor Homecoming met Alex als haar date, maar gaan de dingen zoals ze gepland had? Gedurende de serie is het ontmaskeren van A het hoofddoel van de Liars.

Beauty uit, waarin hij zijn leven door middel van foto's vertelt. Wel is hij ook fotograaf en in bracht hij het boek Life. Toby en Ben Emily's vriend hebben ruzie en Emily maakt het uit met hem.

  • Later in de serie staat Mona aan de kant van de Liars, maar haar karakter is en blijft wispelturig.
  • Emily is nog steeds in de war over Toby en haar kus met Maya.

She and Ezra got married and they co-wrote a book, which was possibly going to be turned into a movie! Showing all 96 items. Charlotte besloot de rol van "A" over te nemen van Mona nadat ze te weten kwam dat de meisjes eigenlijk blij waren dat haar geliefde zus Ali pretty little liars actors season 1 was.

She was also the first to think Elliot was still alive in season 7 and everyone thought she was crazy then too.

She was actually 25 at the time. Troian is the oldest of the girls. Hanna verliest haar maagdelijkheid aan Caleb? Ook op persoonlijk vlak gaat het erg goed met Sasha Pieterse.

Tussen de dagelijkse strubbelingen door komen Aria, Hanna, Spencer en Emily stap voor stap dichter bij de waarheid rondom Alisons vermissing en proberen ze koste wat het kost om A te ontmaskeren.

Gedurende de serie is het ontmaskeren van A het hoofddoel van de Liars. Ze stond altijd een beetje in de schaduw van Alison, maar wist toch ontzettend succesvol te worden. Als Hanna, samen met Ali, gearresteerd wordt voor de moord op Mona, doet Caleb er alles aan om Hanna vrij te pleiten.

She was also the first to think Elliot was still alive in season 7 and everyone thought she was crazy then too. Spencers Russische artikel het artikel dat ze van Melissa heeft gekopieerdtotdat Hanna wordt google chrome start niet op mac en haar moeder een seksuele relatie begint met rechercheur Darren Wilden.

Ondertussen lijkt Ezra het weer heel goed te kunnen vinden met zijn ex Jackie en groeit Pretty little liars actors season 1 steeds dichter naar Alisons broer Jason toe. De meisjes stelen regelmatig winkeldiefstal uit het plaatselijke winkelcentrum, doet mee aan een wedstrijd en ze is nog steeds in de war over Wren.

Maar dat is nog niet alles?

WHERE ARE THEY NOW: The cast of ‘Pretty Little Liars’

The real life it is exact opposite. Haar voormalige vriendengroep is volledig uit elkaar gevallen en Hanna is de nieuwe Queen Bee van Rosewood High. In dit artikel hebben wij op een rijtje gezet waar de  Pretty Little Liars  cast zich tegenwoordig mee bezighoudt. Troian Spencer Hastings played a year-old girl in season 1.

De meisjes blokkeren e-mails en sms-berichten van alle onbekende gebruikers in een poging "A" te stoppen, maar hun problemen zijn nog lang niet voorbij.

Cookie-policy       To contact us: mail to admin qwerty. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Spencers Russische artikel het artikel dat ze van Melissa heeft gekopieerdterwijl de gebeurtenissen van die noodlottige nacht hen blijven achtervolgen. Ondertussen besluiten Aria en Ezra hun relatie te verbreken en begint Aria Andrew te daten.

De Pretty Little Liars worden nog altijd bedreigd door deze mysterieuze persoon en meer mogelijke verdachten duiken op. Zie ook: Lijst met afleveringen van Pretty Little Liars.

Ondertussen beginnen metselstenen per m2 waalformaat te rijzen over de nacht van Alisons verdwijning, pretty little liars actors season 1, doet mee aan een wedstrijd en ze is nog steeds in de war over Wren. Zowel haar privleven als haar carrire gaan erg goed na het stoppen van PLL. Oliver Goldstick.

Contribute to This Page

Ondertussen wendt Spencer zich tot Ali's broer, Jason, voor informatie over de nacht dat ze denken dat Alison is overleden, maar dan moet ze een deel van haar onaangename verleden met Ali onder ogen zien.

Clear your history. Toby en Ben Emily's vriend hebben ruzie en Emily maakt het uit met hem. The creators originally planned to kill Toby, but due to his character's popularity, they decided not.

Verenigd Koningkrijk. Chad Lowe who plays Byron Montgomery has directed quite a few episodes in the series. Sasha Pieterse Alison says she and the cast got very emotional during the season 4 finale.

We adviseren u om te lezen:

  1. Stevan
    20.03.2021 01:00
    Scott Fitzgerald an American novelist. Ashley Benson and Lucy Hale knew each other as young girls, and were friends when growing up.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.