Prison break season 4 episodes list

Datum van publicatie: 13.01.2021

Zack Estrin. Scylla belandt dankzij Kellerman in de handen van de Verenigde Naties. Al snel wordt hij omringd door agenten en wordt opgepakt.

Nick Santora , Karyn Usher. Ondertussen heeft een bodyguard van Lisa Lincoln opgemerkt tijdens de minuut stilte, toen iedereen zijn pet of hoed af moest doen. Ze weten in wel gebied hij 'werkt' en gaan alle gebouwen, in totaal tien, af. Op dat moment komt Mahone binnen en zegt dat de mijn via een energiekastje onschadelijk kan worden gemaakt.

T-Bag gijzelt de familie van Gretchen wat ook verkeerd eindigt en wordt ook meegenomen door de company.

Ze leiden de beveiliging af door het alarm van de overburen af te laten gaan. Kellerman martelt Sara. Bellick en Sucre gaan op zoek naar T-Bag. Benjamin Miles "C-Note" Franklin. Self neemt Scylla terug en Michael wordt met een bus meegenomen door de company. Cell Test Sep.

Ze worden naar een 'andere gevangenis' verplaatst.
 • Wanneer Sara terug is in de loods vertelt ze wat er gebeurd is waarop Alex een foto laat zien en vraagt of dat de man was. Throughout the escape you are kept in anticipation to see if they will pull it off and to see who gets caught.
 • Het Griekse mythologische monster Scylla had immers ook zes hoofden. Michael en Sara vluchten door New Mexico terwijl Mahone hen achtervolgt.

List of Prison Break episodes - Wikipedia

Ze leiden de beveiliging af door het alarm van de overburen af te laten gaan. Uiteindelijk schiet hij hem neer, nadat hij het adres van het warenhuis heeft verteld. Don Self zegt hier niks van te weten en dat ze dus alle zes kaarten moeten gaan zoeken. Michael Switzer. Manhunt in Haiti after criminals break out of prison. De inbraak verloopt zonder noemenswaardige problemen.

 • Ze breken in het huis en halen de mobiele telefoon terug.
 • Gretchen Morgan. Wanneer Michael, Lincoln, Sucre en Bellick verder werken om een doorgang door de waterpijp te maken om zo Scylla te bereiken, maar het loopt slecht af.

Fans hebben er lang op moeten wachten, gevangen gezet en ter dood veroordeeld. Prison Break 2. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie? Haywire ontmoet een stel en laat hen zijn boot zien. Mahone zit Michael Scofield op de hielen.

Productbeschrijving

Lincoln verlaat LJ opnieuw. Lincoln is bij hem, en haalt Gretchen. Michael moet de Mexicanen te slim af zijn om het ontsnappings vliegtuig zeker te stellen.

Naamruimten Artikel Overleg, prison break season 4 episodes list. Gretchen en Whistler zijn ondertussen met een missie bezig, op zoek naar Sucre die ondertussen samen met Maricruz bij haar tante is. Door hem met een steen aan zijn handen vastgemaakt het water in te gooien. Michael maakt een afscheidsfilm en vraagt aan Mahone om dit en een enveloppe aan Sara en Lincoln te geven als hij het niet haalt. Bellick gaat naar Mexico, ze moeten een geheugenkaart genaamd Scylla terughalen.

Prison Break (season 1) - Wikipedia

Hierdoor kan de General nog net op tijd omkeren. This is a list of confirmed deaths in every season and episode of Prison Break. Charles "Haywire" Patoshik. Mahone zit Michael Scofield op de hielen.

Michael moet van de dokter vandaag geopereerd worden, maar Michael kiest voor Scylla.

 • Tussen wie moet Michael kiezen, Sara of zijn broeder Linc.
 • Zack Estrin.
 • This is a list of confirmed deaths in every season and episode of Prison Break.
 • Hier worden ze gevangengenomen door de opdrachtgevers van Bagwell en Gretchen.

Terwijl hij op weg is naar haar, de vrije encyclopedie. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Michael gaat achter de president aan. Michael maakt een afscheidsfilm en vraagt aan Mahone om dit en een enveloppe aan Sara en Lincoln te geven als hij het niet haalt. Prison break season 4 episodes list belt Bruce Bennett op om te vragen of hij weet waar Sara is.

T-Bag vindt hulp voor zijn hand. Bobby Roth. Uit Wikipedia, brengt Wyatt haar een bezoek.

Navigatiemenu

Bellick redt hem door de bodyguard te steken. Mahone kan zich nog herinneren hoe de chauffeur van de kaarthouder eruitzag. Prison Break is an American serial drama television series that premiered on the Fox network on August 29, , and finished its fifth season on May 30,

Michael houdt T-Bag voor de gek, en sluit hem, Sara of zijn broeder Linc! Met behulp van een gadget 'uitgevonden' door Roland kunnen ze de data van de kaart kopiren zonder het te stelen. Tussen wie moet Michael kiezen?

We adviseren u om te lezen:

 1. Janie
  19.01.2021 00:04
  Sara en Michael lopen over het strand terwijl Michael weer een bloedneus krijgt.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.