Spotify ontkoppelen van facebook

Datum van publicatie: 03.11.2020

Het E-peil wordt strenger, maar het S-peil voorlopig nog niet. Ik zie dat je de code op verzilverd hebt! Met vriendelijke groet, Marijn.

Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Zie je de optie niet? Helaas is het nog niet gelukt. Ik heb een premium account van Spotify via mijn KPN all in 1 abonnement. E-mail ontvanger. Ha HNA81, welkom op ons Forum!

Dat kan ik regelen door je een nieuwe code te sturen. Zo te zien is het gelukt, activeren of wisselen van account - Berichten in dat topic worden op korte spotify ontkoppelen van facebook beantwoord. Wat betekent dat voor uw energiefactuur. Ik heb ook mijn spotify premium gekoppeld aan facebook.

Admin: titel van je bericht aangevuld ter verduidelijking icon Beste antwoord door Joran 13 oktoberMarijn. Dan ga ik voor je aan de slag!

Vandaag bevindt het gemiddelde verbruik zich nog amper vier procent onder het normale peil. Sluit Je naam. Als je een nieuw account wilt aanmaken op je oude e-mailadres, dan moet je je account volledig laten verwijderen, dit doe je als volgt: Ga naar deze contactpagina van Spotify Klik op 'Account' en dan op 'Ik wil mijn Spotify-account permanent sluiten' Klik op de knop 'Account afsluiten' Bevestig je keuze Na het verwijderen van je account kun je een nieuw account aanmaken of je kunt een account op een ander e-mailadres aanmaken.
 • Hoi kpn moderators, Ik zou graag mijn "-Premium" willen loskoppelen van mijn Spotify account, zodat ik Facebook kan verwijderen en vervolgens een nieuw Spotify Premium account kan aanmaken.
 • Kunnen jullie mij hiermee helpen? Hallo, ik zit met hetzelfde probleem.

Was deze informatie nuttig?

Schakel daarbij nog de twee-factor-authenticatie in - via de app, niet via sms - om alles nog veiliger te laten verlopen. Spotify geeft op haar website aan dat het daarbij niet mogelijk is om je verbinding met Facebook te verbreken. Ik zie dat er op een account is geactiveerd.

Je hoeft amper gegevens in te vullen en je hebt direct verbinding met je vrienden. Alle video's. Admin: titel van je bericht aangevuld ter verduidelijking Heb ik ook onlangs gedaan: Volg deze stappen als je de verbinding tussen je Spotify- en Facebook-account wilt verbreken: Open de Spotify-app op je desktop.

Dat is wellicht de oplossing.

Die spotify ontkoppelen van facebook zo. Hoi Jasper, ik wil gratis onbeperkt toegang. Ik heb een nieuwe zoekopdracht gedaan en gevonden. Selecteer daar Spotify en klik bovenaan op 'verwijder'. Misschien zie ik iets over het hoofd!

Beste antwoord door Joran 13 oktober. De BuzzFeed-reporter geeft ons dan ook nog de goede raad mee om een  wachtwoordmanager te gebruiken om in te loggen op andere sites die nochtans voorstellen om dat via Facebook te doen.

Informatie over Spotify opzeggen

De BuzzFeed-reporter geeft ons dan ook nog de goede raad mee om een  wachtwoordmanager te gebruiken om in te loggen op andere sites die nochtans voorstellen om dat via Facebook te doen.

Dit moet het gebruik van de app een boost geven", verwacht sectororganisatie Assuralia. Hoi Ravin , zeker kan dat.

Naam ontvanger. Blijf je deze melding houden. Wat betekent dat voor uw energiefactuur. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, ik wil gratis onbeperkt toegang.

Ja.

Nu wil ik af van mijn Facebook account. Als je een nieuw account aanmaakt, kun je overigens niet de opgeslagen muziek en afspeellijsten meenemen naar je nieuwe account. Volledig scherm.

Is het probleem ondertussen opgelost. In het geval van een Premium-abonnement moet je dat eerst opzeggen voor je huidige account, dan kun je de verbinding met Facebook als volgt verbreken:? Als je bij het aanmaken van je Spotify-account je hebt aangemeld via een e-mailadres, en daarna kan je je opnieuw abonneren op je nieuwe account? Ramon We'll send you an e-mail with instructions to reset your spotify ontkoppelen van facebook Dat kan ik regelen door je een nieuwe code te sturen.

Neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarmee kunnen we je helpen?

Je e-mail. Na het verwijderen van je account kun je een nieuw account aanmaken of je kunt een account op een ander e-mailadres aanmaken. Misschien zie ik iets over het hoofd. Als je deze optie niet bij instellingen ziet staan, dan heb je je account via Facebook aangemaakt.

Ik heb het meteen voor je bekeken en ik zie dat er op de 9e ook al een nieuwe account is aangemaakt. Ik heb gister nieuwe code gehad mijn spotify gehackt vanmorgen nieuwe spotify ontkoppelen van facebook aangemaakt maar de oude is nog gekoppeld aan mijn facebook die wil ik loskoppelen maar hoe.

Facebook 0 0 Mail 0 Mail 0 Whats App.

We adviseren u om te lezen:

 1. Marscha
  07.11.2020 09:25
  Ik heb een nieuwe zoekopdracht gedaan en gevonden.
 2. Binne
  10.11.2020 13:46
  Speelt dit probleem nog?
  Jasperina
  09.11.2020 12:36
  Verbinding verbreken bij account aangemaakt via e-mailadres Als je bij het aanmaken van je Spotify-account je hebt aangemeld via een e-mailadres, dan kun je de verbinding met Facebook als volgt verbreken: Open de Spotify app op je desktop via mobiel is het niet mogelijk om de verbinding te verbreken Klik in de rechterbovenhoek op je het pijltje naar beneden Klik op Instellingen Klik onder Sociaal op 'Verbinding met Facebook verbreken' Verbinding verbreken bij account aangemaakt via Facebook Als je deze optie niet bij instellingen ziet staan, dan heb je je account via Facebook aangemaakt. Is een bericht het beste antwoord op je vraag?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.