Sterkte gedichten overlijden baby

Datum van publicatie: 30.11.2020

Stabat Mater. Zij aan zij. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Voor eeuwig in Verheerlijking Geschreven door Willems, Bert. Ze zeggen dat tijd wonden heelt. Geschreven door Vlorror, T. Een jong leven verliet veel te snel deze aarde een kleine ziel, van onschatbare waarde. Wees nu gerust mijn aardse kind.

Je ruilde Mijn zonlicht voor duisternis. Slaap nu maar kleine lieveling Te vroeg geplukt. Geschreven door Casier, Greta. Tekst Condoleance Kind 3: Geen enkele ouder hoort zijn kinderen te begraven.

  • Levende jaren. Delen stellen we erg op prijs.
  • Ja, tegen iemands lichaam aan zou dat natuurlijk beter gaan, maar huil nou even.

Een kaart bestellen bij Kaartje2go

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Geschreven door Hogeweg, Loes. Tekst Condoleance Kind 9: In deze donkere dagen, van pijn en verdriet, willen wij je laten weten: We vergeten je niet! Ook nu nog nemen we af en toe opnieuw enkele kaartjes vast om te herlezen. Wanneer er een kind met naam en toenaam wordt genoemd in het gedicht, dan wordt dit gedicht bij de "In Memory" gedichten geplaatst.

Vul hieronder uw e-mailadres in en volg de instructies in uw mail. Als een kaars Sterkte wensen doodgeboren kind. Er is niets dat voorgoed verdwijnt? De Poort.

Een condoleancekaart voor een baby of kind kiezen

Mijn liefste bezit. Met jouw lichaam werd de glans van Geschreven door Verheij-de Peuter, Cobie. Onwaarschijnlijk, onwerkelijk en oneerlijk.

Diep triest. Dagen worden uren Maar die momenten dat we aan je denken zullen eeuwig duren. Ondanks alles.

Jouw naam. Wanneer je in de gaten hebt dat het kind doodgeboren gaat worden dan stort je wereld helemaal in elkaar, sterkte gedichten overlijden baby. Geschreven door Lanting, Alice.

Gedichten bij overlijden kind

Geboren om te sterven. Je wilt de nabestaande dan graag een hart onder de riem steken. Onthoud gegevens. Geschreven door Plas, Cora van der.

Geschreven door Lanting, Aagje. Liefde overwint het verdriet, de pijn en het gemis. Bij U. Elke dag is nacht is leven zonder adem is beschadigd en beschaamd stikken in verboden verdriet. Geschreven door Lingen, liefdevol? Afgebroken leven. Kindje verloren in de moederschoot.

Gedichtjes sterrenkind(eren)

Dit veranderd plotseling wanneer blijkt dat het kindje is overleden voordat het wordt geboren. Je was slechts kort op aarde. Geschreven door Swiatalski, Ria. We hebben  gasten en geen leden online.

Rust zacht…. Ook nu nog nemen we af en toe opnieuw enkele kaartjes vast om te herlezen. Afscheid van een kind.

We adviseren u om te lezen:

  1. Björn
    03.12.2020 06:58
    Om inspiratie op te doen kun je de teksten bekijken en indien nodig combineren met een eigen stuk tekst. Geschreven door Groningen, Simon van.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.