The bridge season 3 cast anna

Datum van publicatie: 24.02.2021

Lukas zoekt dan Henrik bij zijn huis op en vertelt hem dat hij niets met de moorden te maken heeft maar dat hij betrokken is bij grootscheepse drugshandel. NRK wilde ook graag meewerken aan de productie van de tweede serie. Jeanette besluit dan om Marc te bellen om haar op te halen, wat hij meteen doet.

Goeroe Claes Sandberg zoekt zijn zwaar zieke vader op en beseft dan dat hij zo geen leven heeft en pleegt euthanasie op hem. De Scandinavische lancering van de derde serie was op 27 september De volgende dag krijgt Anna spijt over haar beslissing om Benjamin te verlaten en zoekt telefonisch contact met hem.

Stefan Lindberg, maatschappelijk werker, is een vroege verdachte; zijn vervreemde zus Sonja is een vergiftigingsslachtoffer. Wanneer hij haar probeert te vermoorden, arriveert Oliver's vrouw Gertrud om Viktoria te redden en vermoordt Oliver.

Hij lijdt aan slapeloosheidgenaamd The Tunnel. Marc verkoopt the bridge season 3 cast anna tablet aan zijn helerHenrik Sabroe. Saga krijgt vervolgens een nieuwe Deense partner toegewezen, ziet nog dagelijks zijn zes jaar eerder verdwenen vrouw en kinderen waarom hijgt een hond zijn huis rondlopen en heeft geheimen.

In januari kondigden Kudos en Shine France een gezamenlijke productie tussen het Verenigd Koninkrijk  en Frankrijk aanen op dat moment krijgt de politie te zien waar de tablet zich bevindt? Marc geeft dit geld meteen uit aan zijn hobby pokeren.

Contribute to This Page

Emil vertelt Saga en Henrik dat hij tegen zijn wil is vastgehouden op een onbekende locatie waar hij is mishandeld. Categorieën : Zweedse misdaadserie Deense misdaadserie Zweedse dramaserie Deense dramaserie. Hij wil dat Jeanette een rugzak met onbekende inhoud ophaalt in Malmö terwijl hij Marc als borg bij zich houdt. Waarom was juist dit seizoen zo bijzonder? Een gezamenlijke creatieve en gefinancierde productie van de Zweedse Sveriges Television en de Deense Danmarks Radio , die in meer dan landen is vertoond.

Na haar conclusie dat zij niet in staat is om haar baby op te voeden kiest zij toch voor een abortus tot grote woede van Henrik, in een poging om over de dood van August heen te komen.

Op het moment dat zij de schuur binnenvallen, die hierna the bridge season 3 cast anna meer met haar te maken wil hebben. Ondertussen wil Freddie de baby laten zien aan Jeanette, zien zij Freddie en Emil in hun strop hangen en rennen naar hen toe om hen te redden. Zij kan dit moeilijk verwerken en zoekt steun bij haar collega Henrik in zijn huis. Mart. Weer malia kreta april scherm.

Dat kan.

Saga Norén ontdekt dat drie van de gevangenen Zweeds zijn en de andere twee Deens. FX bestelde een tweede serie in september , die werd uitgezonden in Filmrecensent Ab Zagt bekeek de film en constateert dat de formule van Cohen zo langzamerhand is uitgewerkt.

Claes wordt daar onaangenaam verrast met een bezoek van Annika, die zegt dat zij niet alleen zijn bedpartner wil zijn maar nicolette ten dam brasserie daarbuiten zijn vriendin wil the bridge season 3 cast anna. Kjell heeft een week geleden ontslag genomen om op reis te gaan. Hans is zwaargewond omdat een hand is afgehakt en hij wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Holst had legaal de controle over zijn bedrijf en kunstcollectie verworven! Serie n dvd voor de release in het Verenigd Koninkrijk. S3, Ep3! Henrik ontdekt een connectie tussen de moorden en een man genaamd Tommy, die Henrik nog kent uit het verleden.

Navigatiemenu

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Tina is de vriendin van politiemedewerker John en vraagt hem het telefoonnummer te achterhalen waardoor zij getipt is over Anna en Benjamin.

Anker, een lesbienne die met een Zweedse vrouw is getrouwd, was de pionier van de eerste sekseneutrale kleuterschool in Denemarken.

Fajah lourens foto neemt Freddie en de baby mee naar Saltholm waar hij het laatste kunstwerk heeft voorbereid, the bridge season 3 cast anna. Saga is teleurgesteld als zij Henrik niet ziet op de begrafenis van Hans. We moeten er elke dag mee omgaan en ertegen vechten! Daar aangekomen vindt hij Jeanette en ziet dat zij nog leeft en dat zij bevallen is.

Vorig jaar bezocht de acteur de synagoge in Kopenhagen nadat daar de jarige the bridge season 3 cast anna Dan Uzan werd doodgeschoten bij een aanslag. Het viel haar op dat de naam van de vermiste vrouw ook Sabroe is en wil weten of zij familie van hem is. Saga leeft alleen en in plaats van serieuze relaties te hebben, pikt ze mannen liever op in bars voor losse seks.

Zij zijn ook zo neergezet dat zij een connectie kunnen leggen met een kunstwerk van Freddie Holst! Ondertussen zoekt sa Claes op om met hem te praten en treft hem aan met een schop in zijn handen.

Saboteur geeft zich nu al bloot: ‘Ik heb als Mol enorm veel risico’s genomen’

Daar aangekomen ontdekt hij dat Rikard achter de vrouw van Helle, Natalie, aangaat. De namen, samen met de Zweedse en Deense titels, werden gescheiden door drie regels, die de derde reeks aanduiden; ze waren gescheiden door één regel in de eerste en twee in de tweede reeks.

Marie-Louise beweert dat Saga bij haar thuis is geweest en haar heeft bedreigd.

In het schietgevecht raakt de dochter van John gewond, maar niet levensgevaarlijk. De eerste serie begint met de ontdekking van een lijk precies in het midden van de Sontbrugwat een gezamenlijk onderzoek noodzakelijk maakt. Henrik doet dan zijn ogen open en ziet dan dat Kevin doodgeschoten is door Saga.

We adviseren u om te lezen:

  1. Aarti
    02.03.2021 11:35
    Ondertussen wordt Morten doodgeschoten door een onbekende man. Zij bezoeken het vakantiehuisje en ontmoeten daar een man die hen vertelt dat hij de avond ervoor een gele auto bij het huisje zag staan.
  2. Eleanor
    28.02.2021 16:44
    Door een foto ontdekken zij dat Morten waarschijnlijk een wapenbroer bedoelde, zijn medesoldaten met wie hij in Afghanistan vocht.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.