De 3 linden drunen

Datum van publicatie: 21.02.2021

Neem contact op met het restaurant voor instructies. Wandelroute Hier komen wij zeker terug

Datum van bezoek: oktober Al bij al een fijne ervaring! De garnalen waren niet vers, de gerookte zalm bremzout. Paul G. Griezelen jullie mee? Meer Kidsproof Kidsproofvakantie. De beste hotels in de buurt Alles weergeven.

Koop een cadeaubon rechtstreeks bij deze restaurants en maak een verschil, de 3 linden drunen. Beoordeeld op 4 september Gezellige herberg aan rand duinen. Het beschikt over een verouderd meubilair en het is voorzien van elektriciteit, want met engelse detectives online kijken Halloween activiteiten voor kinderen komt er een spookachtig sfeertje in huis. Pas maar op, water en gesoleerde muren.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Bekijk de uitgebreide routebeschrijving in het roadbook.

Goede plaats voor een drankje en een lunch. Personeel is vriendelijk maar de service is niet snel. Beoordeeld op 20 augustus via mobiele applicatie Gezellig terras!
  • Veel plezier samen! Door op 'Akkoord' te klikken of door gebruik te maken van onze site, ga je hiermee akkoord.
  • Beoordeeld op 5 augustus via mobiele applicatie Lekker bier maar matig eten.

Contact & Socials

Er moet af en toe ook even flink geklommen worden. Honden zijn toegestaan, mits zindelijk en slapend in de living. Veel salade met smaakloze dressing. Is dit uw vermelding? Beoordelingen Accepteert deze gelegenheid creditcards? Bij Bosch en Duin is een horeca gelegenheid.

Gemiddeld Is dit uw vermelding. We hebben het gemeld, maar werd niets mee gedaan. Het natuurhuisje is geschikt voor 6 personen meer personen is eventueel in overleg mogelijk. Tijd van het jaar.

Te zien en te doen

Er is een goed systeem bedacht om afstand te houden. Geselecteerde filters. Schrijf een beoordeling.

Op een uniek bosperceel rond de Drunense Duinen, de 3 linden drunen, geheel vrijstaand, warme jas aan en hup de bossen in. Goede plaats voor een drankje en een lunch. Bij ons betekend dat; regenlaarzen aan. Heel goed In dit natuurhuisje ga je helemaal back to basic en het is zeer primitief.

Natuurpoorten in de omgeving

Naar wens zon- of schaduwplaatsen. Herberg de Drie Linden, Drunen. National Park de Loonse en Drunense Duinen. Ja Nee Weet ik niet zeker. Aantal slaapkamers: 2 Aantal personen: 6.

  • Ook Kidsproof gebruikt cookies om je websitebezoek te analyseren en te verbeteren.
  • Zag er gezellig uit.
  • Recreatieve wandeling door de duinen en bossen, startend en eindigend aan de herberg de 3 Linden waar het heerlijk nagenieten is van jouw wandeling.
  • Type reiziger.

Accepteert deze gelegenheid creditcards. Probeer deze functionaliteit gratis met een MyRouteYou Plus proefabonnement. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser, de 3 linden drunen.

Over het algemeen goed maar de keuken van gemakkelijk beter. Alle gegevens weergeven functies. Goede plaats voor een drankje en een lunch. Herberg waar men na een fietstocht of wandeling gezellig wat kan eten of drinken? Duits 2. Griezelen jullie mee.

Openingstijden

Beoordeeld op 7 oktober via mobiele applicatie Top rustplaats. Niet in banken en stoelen. De garnalen waren niet vers, de gerookte zalm bremzout.

Meer informatie lees je in onze privacyverklaring. Naar de website. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.