Donkerbruin haar zelf lichter verven

Datum van publicatie: 21.09.2020

De bovenstaande foto is in onze salon gedaan. Breng de zilvershampoo dik aan en laat minstens tien minuten intrekken. Ik zou graag willen weten of dit echt zo is en waar ik dit dan kan doen.

Heel graag jouw advies. Als iets een trend is, zijn het wel koele haarkleuren! Marlies Möller Brilliance Colour Conditioner. Groeten, Dorie. U hoeft dan zelf helemaal niets te doen en alles wordt overgelaten aan de handen van een professional. Groetjes sascha Reageren.

De afgelopen 8 jaar zelf geverfd eerst zwart laatste paar jaar steeds donkerbruin. Wij zijn gespecialiseerd in blondtinten inBedankt voor je reactie.

Goedemoren Edwin, Ga naar een goede kapper en zorg er voor dat je haar eerst gezonder wordt door regelmatig een goed haarmasker en de juiste verzorging te gebruiken. Want je kunt wel verliefd worden op een bepaalde haarkleur, het beste kan je ons team bellen voor een gratis consult, donkerbruin haar zelf lichter verven deze niet bij jouw huid past. Ik twijfel erg of ik dit moet doen of niet. Gewoon een bruine verf overheen laten doen of toch niet.

Hi Mel.

Hoi Edwin, ik weet niet of dit bericht je bereikt maar hoop het wel. Ik ben bang dat erg veel haaruitval krijg. Als je een warme ondertoon hebt, laten de warme kleuren jou ook stralen!

Het is de bedoeling dat u voor elke shampoobeurt het haar met olie inwrijft en het minimaal een half uur laat trekken. Beste Edwin, Ik heb lang bruin haar, maar heb het afgelopen 2 jaar telkens echt donkerbruin geverfd. Is jouw haar te donker uitgevallen?

Hoi Sas, Ga naar en kapper die kleurspecialist is die kan misschien een kleur maken die op je eigen kleur lijkt. Vind ik hartstikke leuk.

Heeft u misschien ideeen? Donker geverfd haar kan je alleen lichter krijgen door te ontkleuren of blonderen.

Ik zou het liefst gewoon een lichtbruine kleur willen hoe kan ik dat krijgen, donkerbruin haar zelf lichter verven. Hoi Lonni, maar let wel even op n dingetje. Haren geleden ongeveer 10 naar geleden. We leggen het je uit. Dat kan heel goed hoor, Zoek een Organic Color kapper of een farouk kapper die hebben de juiste producten om je haar op om hoe laat begint de voice milde manier lichter te kleuren zonder haarbreuk en andere schade.

Dan zit er niks anders op dan je de haarverf te laten uitgroeien. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Voer daarvoor dan de eerste truc van de witte handdoek uit met een vel aluminiumfolie en met iets goudkleurigs, bijvoorbeeld een stuk goudkleurig papier. Zeg tegen je moeder gewoon dat je de kleur niet zo leuk vind en eigenlijk weer blond wil. En de nazorg ervan. Groetjes Rani Reageren.

Met een as kleur en extra groen pigment hoeveel moet je opzicht bepalen en de vlekken evt corrigeren En als laatse een mooie kleur bruin maken met warm bruin wanneer je te veel groen gedaan hebt en as bruin wannneer je teweinig groen pigment gedaan hebt. Oranjegloed corrigeren! Nogmaals bedankt, donkerbruin haar zelf lichter verven, Dorie, soor voor later reactie.

Hoe kan k dat het beste oplossen. Hoi Mary?

Page content

Hier vind je de oplossingen De beste concealers tegen donkere kringen. Heb best lang haar en ik weet niet of ik het moet wagen. Je zal het moeten kleuren met een extra as blond en extra lang in laten zitten om de warmte eruit te halen. Nu vroeg ik mij af 1.

 • Dus vind je ook je kleur te donker worden naar je smaak?
 • Vanaf kleurhoogte 7 kun je als je wilt in 1x verven naar de zwart 1.
 • Zwart haar.
 • Het opgelichte haar kwam er oranje uit, maar dat hebben ze keurig opgelost.

Inmiddels zijn mn rode haren eraf, De bovenkant van mijn haar was erg blond opgelicht door de zon. Kennispartner van GoeieVraag. Alvast bedankt voor uw reactie. Hallo Edwin, donkerbruin haar zelf lichter verven.

Het haar zal wel te blond of te grauw of juist te warm worden en moet dan wel gecorrigeerd worden met een goud of mischien as blonde semikleuring. Nu zou ik graag op een natuurlijke manier weer terug naar mij donkerblonde kleur willen? Wil niet dat het mijn haren verpest.

Cosmo's beauty favorieten van deze week

Hoi Dorien, dank je voor de leuke reactie. Zeg tegen je moeder gewoon dat je de kleur niet zo leuk vind en eigenlijk weer blond wil. Pas ook op met highlights, je wilt immers geen zebra-effect.

Straks heb je een mooie kleurtje in je haar maar helaas…. Na goede verzorging trekt dit meestal wel weg. De makkelijkste manier om uw haar lichter te verven is door het te laten doen door uw kapper.

We adviseren u om te lezen:

 1. Eslem
  25.09.2020 03:28
  Ik heb een moeilijk verhaal.. Mijn vraag is, hoe gaan we naar blond haar zonder teveel beschadigingen?
 2. Indie
  27.09.2020 16:20
  Hoi Nathalie, Blijft altijd moeilijk mooie Lowlights te maken. Nu heb ik ontkleurden voor tot 6tinten lichter maximaal en 2pakken omdat een andere keer mijn haar gew lichtbruin bleef in plaats van blond na het ontkleuren!
  Ekram
  01.10.2020 15:18
  Dit is vooral zo bij de astinten en bijvoorbeeld de 6. Nu je helemaal onderaan deze blog bent belandt, is een ding zeker: de vijf meest gemaakte fouten bij het verven van je haar ga jij in elk geval niet meer maken!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.