Gouden leeuw moerdijk openingstijden

Datum van publicatie: 23.02.2021

Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Wij vragen uw medewerking om 1. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Gastvrijheid zit ons al 5 generaties lang in de genen. Alles loopt door elkaar heen als een kip zonder kop. Ons volgende bezoek aan België zullen we daarom zeker weer afsluiten bij dit restaurant. De kaart biedt een ruime keus aan gerechten. We hebben heerlijk gegeten, in de nieuwe inrichting van De Gouden Leeuw.

Gouden Leeuw Hotel Restaurant De. Voor onze gasten die in een meer besloten sfeer met een gezelschap willen lunchen of dineren hebben wij De Eetkamer beschikbaar en kunnen wij u een groepsmenu aanbieden.

Wij hebben gisteren bij u een diner genuttigd, gouden leeuw moerdijk openingstijden, waarvan ik de kwaliteit beneden peil van uw zaak vind.

Waardering van reizigers. We beschikken over 14 comfortkamers en 2 familiekamers? Mocht u verdere informatie wensen betreffende de mogelijkheden in ons restaurant, dan nemen wij graag contact met u op. Is dit een pizzeria. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Natuurlijk moeten kinderen ook lekker kunnen spelen zodat u onbezorgd albert heijn helmstraat maastricht tafelen?

 • Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
 • Wij begeleiden u naar uw tafel.

Als je voor weinig geld degelijk wilt eten kun je hier zeker terecht. Dit alles was op vrijdag avond 16 mei gebeurd. Voor het nagerecht was er keuze uit voorverpakt ijs. Ik heb eerlijk gezegd. De bediening had weinig kennis van de ingredienten van de gerechten, waardoor er tot 3 keer toe een nieuw gerecht moest worden gekozen. Mocht u verdere informatie wensen betreffende de mogelijkheden in ons restaurant, dan nemen wij graag contact met u op!

Deze vermelding verbeteren. Heel schoon en ben altijd vlug geholpen. Leuk voor een gezellig avondje weg. De friet was heerlijk droog krokant gebakken, en we hebben dit bijbesteld! Ook een feestje is hier geen probleem?

Meer informatie

Dit was duidelijk vermeld bij het reserveren, nogmaals bij de bestelling en toch zat er bij het gerecht brood. Een etentje met de hele familie is mogelijk in buffetvorm en erg aan te raden. En daar wordt verder niet op gelet.

Taal Nederlands. Waardering van reizigers. Douchen is ook mogelijk tot. Gister heerlijk gegeten bij De Gouden Leeuw in Chaam. Goede prijs kwaliteit. Datum van bezoek: maart We houden een kort Coronacheckgesprek met u en vragen u om uw contact gegevens in te gouden leeuw moerdijk openingstijden.

Welke menukaart wilt u bekijken?

Overige gasten moeten volgens de voorschriften 1,5 m. Taal Nederlands. U kunt ook een afspraak maken om uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen. Gouden Leeuw Hotel Restaurant De. Werk gemaakt van het opdienen.

Parkeren door niet gasten of carpoolers is niet toegestaan. Al met al een diner onwaardig voor uw restaurant? Heel goed 3! Waardering van reizigers. De Gouden Leeuw, Chaam.

Als je voor weinig geld degelijk wilt eten kun je hier zeker terecht. In de loop der jaren is gouden leeuw moerdijk openingstijden gouden leeuw niet meer het "standaard" truckersrestaurant dat je verwacht.

Plaatsen in de buurt

Gebruikmaking van ons ontbijtbuffet is inbegrepen. Taal Nederlands. Super aardige bediening.

Kan gebeuren denk je, kan personeel ziek geworden zijn. Toggle navigation. Ankie Vissers 32 punten.

We adviseren u om te lezen:

 1. Loeka
  24.02.2021 21:12
  Gezellig eetcafe in chaam. Wij vragen u ook rekening te houden met deze richtlijnen en voor onze veiligheid een mondkapje te dragen als u gebruikt maakt van onze voorzieningen en bij het bestellen van uw take away maaltijd.
 2. Baruch
  01.03.2021 01:25
  De beste attracties in de buurt Alles weergeven.
  Elmira
  24.02.2021 20:11
  U kunt uw bestelling doorgeven aan de bar en families kunnen de bestelling ook tevoren telefonisch doorgeven. De kruimels lagen zelfs nog op het bord, het brood was er gewoon af gehaald.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.