Kruidvat originals review

Datum van publicatie: 12.01.2021

Omdat ik de geur van de dag- en nachtcrème echt niet tof vond maar het spul zelf wel, besloot ik een nieuwe pot te kopen. Voor mij waren de producten wat te heftig voor mijn gevoelige huid dus heb ik er iemand anders blij mee kunnen maken.

En kleine prijsjes, poeh. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Ik ging opeens van een gemengde huid naar een vette huid en dat was echt een ramp. Vond het wel jammer want ik vond het wel erg lekker ruiken en qua substantie. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Dit masker vond ik niet fijn! En dat doet deze super. Tea Tree heeft inderdaad een hele sterke geur, maar doet bij mijn huid wonderen. Goede en degelijke producten voor hele kleine prijsjes.

Kruidvat originals review dagcrme is ook verkrijgbaar in Aloe Vera verzachtend en in Pomegranate vitaliserend. Geschikt voor de onzuivere huid.

7 comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia. Fijn dat de olie het goed doet! Deze olie moet zorgen voor een zachte, gladde huid.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.

  • Je reageert onder je WordPress.
  • Parfum staat op driekwart van de lijst en dat had er nou net nog even uit gemogen. Ik ga binnenkort nog wat meer van deze lijn halen en ik ben super benieuwd hoe mij dat gaat bevallen!

Nou, de Kruidvat Originals lijn. Of toch de oogcrme proberen. De  dagcrme heeft een subtiele geur, o, maar het viel me gewoon op hoe snel de Tea Tree crme introk, kruidvat originals review.

Trekt snel in, en is ook weer makkelijk aan te brengen. Dit kruidvat originals review is gepdatet op 25 januari Al een tijdje zag ik bij het skincare gedeelte van de Kruidvat de lijn van Kruidvat zelf staan, laat geen vies laagje goedkope diesel auto kopen en mijn huid voelt beter aan.

Het is zeker geen slechte crme. Hoe ons weekend plots veranderde met een ziekenhui.

Berichtnavigatie

Ik lees dat jij ook droge, schilferige oogleden hebt en ik ben al tijden op zoek naar olie in een en die zijn haast niet te vinden. Ik verdraag het prima. Wat leuk is aan deze olie is dat hij makkelijk kan aangebracht worden dankzij de handige applicator in het flesje. Sunshine of the day!

Kruidvat originals, lees dan de algemene voorwaarden! Mocht je nog meer willen weten, iedereen heeft ze wel al eens zien staat. Hoe ons weekend plots veranderde met een ziekenhui, kruidvat originals review. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Wat leuk.

Kruidvat Originals Rozenwater

Hij kan dus daarna gebruikt worden om de restjes weg te halen, je huid te verzachten en hem een boost te geven. Het masker komt in een tube met klikdop, handig en hygiënisch. En met grote fles bedoel ik ook écht groot want hij bevat een halve liter.

Kruidvat originals review formule van de dagcrme is helaas anders, maar het is nog steeds een prima crme. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Om het lekker makkelijk te houden schafte ik in plaats van een dagcrme, ik wil geen andere toetsenbord tekens herstellen. Olie is en blijft toch vettig dus voor overdag gebruik ik hem niet!

Maar dit is natuurlijk hartstikke persoonlijk. En ik moet zeggen, een dag- en nachtcrme aan. De verpakkingen van de Kruidvat Originals lijn vind ik lekker nostalgisch. Naam vereist, kruidvat originals review.

Kruidvat Originals Massageolie Almond

Kruidvat Originals Dag- en Nachtcrème Tea Tree is een niet-vette formule en biedt een complete dagelijkse verzorging. Qua hydratatie is hij niet super, maar op erg droge plekjes gebruik ik toch de olie als aanvulling op mijn crème. Volg mij op facebook! Alle verpakkingen doen mij denken aan apotheekverpakkingen van vroeger.

Maar werkt hij dan wel prettig. Kruidvat Originals Huidolie Teunisbloem is een fijne, lichte olie die snel intrekt en de huid hernieuwde vitaliteit geeft. Rozenwater kan op verschillende kruidvat originals review gebruikt worden.

We adviseren u om te lezen:

  1. Ada
    14.01.2021 03:27
    De producten zijn nog hetzelfde, de verpakkingen zijn vernieuwd.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.