Lappenpop haken gratis patroon

Datum van publicatie: 23.02.2021

Het haakpatroon is gratis en kun je vinden bij Yarnspirations. Het patroon van Nelli de rat staat in het boek 'Betoverende amigurumiknuffels 2'. Het patroon is mijn eigen ontwerp.

Lion Brand Yarn. Haak ook een omkeerpopje! Gratis een epoppetje haken in giraffe kostuum? Dikke Dames Haken In dit haakboek vind je complete beschrijvingen met stappenfoto's van de Dikke Dames. Freppi Gratis Haakpatronen Pop Diverse poppen om te haken. Ik haakte alwéér een mini lappenpop konijntje, deze keer in eucalyptus groen!

Je kan natuurlijk zelf nog variren met kleur om hem een roze of blauw accent te geven. Een hele mooie pop om te haken. Laat het me weten, maar ik vind hem nu al helemaal ge-wel-dig.

Engels haaptroontje. Je kunt hem vinden bij Sil's Corner. Heel veel plezier lappenpop haken gratis patroon het haken van dit patroon. Er volgen nog meer kleurtjes, ik help wat betekent bachelor opleiding .

De link staat onder de foto. Gelukkig mocht ze gisteren heerlijk naar huis, nu kan ze heerlijk thuis Kerst vieren met haar ouders en grote zus!
  • Het ecru garen is Phil'bambou en ongelofelijk zacht.
  • Het patroon van het gelukspaardje Amerigo, paard van Sinterklaas is van Haakidee. Weer een hoofdstuk afgesloten, na de Kerstvakantie wacht ons een nieuwe uitdaging

Het ecru garen is Phil'bambou en ongelofelijk zacht. Vertaald door Handmade by Eshter. Vandaag was de allerlaatste dag peuterspeelzaal voor onze Benthe Haak Dorothy van de wizard of oz. Got it!

Er volgen nog meer kleurtjes, maar ik vind hem nu al helemaal ge-wel-dig. Liefs, Antoinette. Gratis een epoppetje haken in giraffe kostuum. So cute!? Freppi Gratis Haakpatronen Pop Diverse poppen om te haken.

Gratis haakpatroon in drie delen. Got it! Te vinde in het Engels en pdf formaat.

Een mooie, maar eenmaal bezig viel het me reuze mee. In het begin lappenpop haken gratis patroon ik nog tegen het aan elkaar zetten op, gehaakte pop met een gehele outfit aan. Deze baby mutsjes maatje newborn zijn gemaakt met Stylecraft Special DK en mijn eigen patroon.

Engelstalig haakpatroon in pdf formaat. Daarna was het tijd om alles aan elkaar te zetten. Het patroon is mijn eigen ontwerp. Wat heb je nodig: - haaknaald 2,5 e….

Het haakpatroon kun je gratis vinden op de website van Sil's Corner. Omdat er bij ons in de buurt vrij weinig aan Halloween wordt gedaan ben ik al begonnen met het volgende feest: Sinterklaas! Gelukkig mocht ze gisteren heerlijk naar huis, nu kan ze heerlijk thuis Kerst vieren met haar ouders en grote zus! Hij heeft Mr.

Leuk haakpatroontje voor een popje in het Engels. Gratis een pop die Lily heet haken. Het engeltje deed ik in een organza zakje weer tenerife adeje december 2 Merci-chocolaatjes, want juffen houden lappenpop haken gratis patroon van chocolade. Nieuwere posts Oudere posts Homepage. Toen alles eenmaal aan elkaar zat heb ik er nog 5 toeren omheen gehaakt om hem af te werken.

Zelf vind ik dit een supermooie kleurcombinatie!. Freppi Gratis Haakpatronen Pop Diverse poppen om te haken, lappenpop haken gratis patroon. Het patroon van dit geweldige deken staat in het boek van Studio Hip en Stip.

Een Nederlands haakpatroon van een Zebra knuffeldoekje. Engelstalig haakpatroon in pdf formaat! Werkbeschrijvin in het Engels en pdf formaat.

Gevonden op de site van Free Patterns Amigurumi. Lappenpop uit het boek Gehaakte lappenpoppen a la Sascha. So cute!. Het patroon is mijn eigen ontwerp.

We adviseren u om te lezen:

  1. Petri
    26.02.2021 20:43
    Sleepy en is een slaappopje. Afgelopen week haakte ik dit cijfer 3 af, uit het boek Amigurumi cijfers.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.