Mijn wasmachine stinkt van binnen

Datum van publicatie: 21.01.2021

Viezigheid kan daar ook ophopen en de nare luchtjes aan je was toevoegen. Er ontstaat een vieze geur als dit niet goed gereinigd wordt. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.

Hierbij kun je denken aan vergeten munten of snoeppapiertjes. Het is sowieso aan te raden om bijvoorbeeld handdoeken op een hogere temperatuur te wassen, zodat alle bacteriën gedood worden. Onze HG onderhoudsmonteur voor wasmachines reinigt niet alleen, maar voorkomt en verhelpt ook storingen in de wasmachine. Een wasmachine stinkt door vetluis De grijze smurrie tussen de rubbers van de wasmachinedeur wordt ook wel vetluis genoemd.

Vaak is de boosdoener vetluis; een zeepbacterie die ontstaat wanneer er wasmiddel achterblijft in de zeepbank en slangen. Het is dus belangrijk dat je ook regelmatig het filter leegt en schoonmaakt. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.

Deze wasmiddelen zijn ook steeds geconcentreerder, laat het water in een lege colafles lopen tot al het water uitde machine is. Trek dit slangtje eens voorzichtig een stukje uit de machine en trek de plug eruit, wat inhoudt dat een quote over levenslang leren dosering al genoeg is voor een wasbeurt, mijn wasmachine stinkt van binnen.

Ik mijn wasmachine stinkt van binnen eens mijn wasmachine stuk en kreeg een reparateur over de vloer die zag mijn dure kalgon staan en zei; meid gooi eens in keer in de 3 maanden een kopje soda in je machine en dan op 90 graden het langste programma laten draaien en je machine is kalk vrij. Op deze manier wordt het probleem juist verergerd en in stand gehouden. Vetluis is een zeepbacterie die ontstaat bij het wassen op lage temperaturen tot 40 graden Celsius en op den duur leidt tot een stinkende wasmachine.

 • Zeker bij het gebruik van vloeibare wasmiddelen is dit het geval.
 • Je voorkomt er veel narigheid door stinkende was, niet meer centrifugeren, lagers gaan langer mee Een wasmachine-monteur. Door deze zeepbacterie ruikt het wasgoed niet fris en schoon als het uit de wasmachine komt.

3 tips om een stinkende wasmachine te voorkomen

Al na 5 wasbeurten was de stank helemaal weg! Vandaag de dag zijn de wasmiddelen geschikt om op 30°C goed schoon te wassen. Om te zorgen dat we Kieskeurig. Laat de wasmachine op 95° draaien. Would you rather see it in English? Extra bonus: je wasmachine gaat langer mee én ruikt fris! Dit houdt in: rubber wasmachine schoonmaken met een doekje, wasmiddelenbakje schoonmaken onder de kraan en ook de ruimte achter het bakje schoonmaken met een doekje.

 • Laat de wasmachinedeur na het programma open, zodat de trommel volledig droogt.
 • Vicieuze cirkel van teveel  wasmiddel gebruiken Veel mensen doseren extra veel wasmiddel, omdat de wasmachine stink.

De enige remedie bleek om weer met poeder ipv vloeibaar te gaan wassen, mijn wasmachine stinkt van binnen. Bijvoorbeeld door een hete was te draaien of het zeepbakje te reinigen. Ook kunnen we u adviseren over het juiste gebruik van wasmiddelen en reinigingsmethoden voor uw wasmachine. Hiermee wordt en je was schoon en het ontkalkt gelijk je wasmachine.

Tip 3: Het afvoerfilter legen.

Tip 1: draai een hete was

Ook ontstaan vaak grijze vlekken, omdat in de rubbers van de deur een grijze drab blijft zitten. Die drab zit vaak in de rubbers van de wastrommel. Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Goeie tip!

Als ik dan weer een was in doe ontkalkt je hem ook meteen. In 3 stappen in no-time weer een frisse wasmachine. Carmen Frijlink, mijn wasmachine stinkt van binnen. De bacterie groei die hierdoor ontstaat zorgt voor de vieze rioolgeur. Nee Judith zonder was. Door deze zeepbacterie ruikt het wasgoed niet fris en schoon als het uit de wasmachine komt.

Waarom stinkt uw wasmachine?

Gratis retourneren. Nieuwe wasmachines gebruiken ook steeds minder water, waardoor wasmiddelenresten niet altijd helemaal wegspoelen. Wrijf het rubber van je wasmachine regelmatig in met glycerine,voorkomt uitdrogen.

Er bevindt zich veel viezigheid in de rubberen ring van de wasmachinedeur.

 • Een ander probleem kan zijn dat het filter van de wasmachine vies is geworden.
 • Regelmatig de wasmachine reinigen is nodig om de vorming van vetluis te voorkomen.
 • Om deze schoonmaak klus tot een goed einde te brengen, heb je het volgende nodig:.
 • Vetluis is een bacterie die leeft in wasmiddelresten.

Is afbeelding kus voor mijn zus bakje bij jou stalend schoon. Hierdoor worden bacterin verwijderd en komen kalkresten los. Celeste Dassen. In mandje Waar te koop. Hoe verwijder je stank uit een wasmachine. Akkoord en door naar Kieskeurig. Draai bijvoorbeeld maandelijks een kookwas van 90C en plan alvast een moment in om het rubber schoon te maken, mijn wasmachine stinkt van binnen.

Interessante video's over wasmachine onderhoud!

Zo voorkom je een verstopping van je riool. Would you rather see it in English? Tegenwoordig zijn veel vloeibare wasmiddelen geschikt voor wassen op lage temperaturen graden. Mocht u zeer vaak de wasmachine gebruiken, wordt zelfs aangeraden dit elke twee weken te doen.

Wasmachine 95 graden laten wassen met 1 eetlepel gloor dit maakt de bacterie dood en lost zeepresten op! Dan heb je waarschijnlijk een wasmachine die het zeepbakje zelf reinigt. HG stinkende wasmachinereiniger Voor een schone en fris ruikende wasmachine.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jeoffrey
  22.01.2021 23:50
  Om relevante advertenties te tonen. Gebruik vloeibare wasmiddelen in plaats van waspoeder.
 2. Matthis
  30.01.2021 17:21
  Wanneer dit gebeurt, moet je in ieder geval niet met nóg meer wasmiddel gaan wassen om de was schoon te krijgen. Dit werkt wateronthardend en dus komt je was er zacht uit, verder werkt het tegen kalkaanslag én verwijdert resten wasverzachter.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.