Rubik cube oplossen pdf

Datum van publicatie: 14.01.2021

Wacht alstublieft! Hier zijn kortere algoritmes voor verschillende stukjes:.

Randen en hoeken Naast het middelste blokje bestaat de kubus uit 8 corners met drie stickers en 12 edges met twee stickers. Middelste laag Nu we de witte laag hebben gemaakt moeten we de kubus omdraaien omdat we niet meer aan de witte laag willen komen, hij is tenslotte klaar! De meeste mensen kunnen al 1 vlak oplossen zonder enige hulp!

Random Clean Empty. De structuur van de Rubiks Kubus We weten dat de kubus 3x3x3 vlakken telt, wat samen 27 vakjes maakt.

De corners goed draaien In de laatste stap zit elk stukje op de juiste plek, maar zitten de gele corners verkeerd gedraaid. De corners van de laatste laag We zijn bijna klaar, rubik cube oplossen pdf. Het voorbeeld hieronder laat een animatie zien waar alle corners rubik cube oplossen pdf gedraaid zitten. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. R' D' R D Breng de corner onder de plek waar het hoort te zitten voor deze algoritme in de rechteronderhoek van de bovenkant en herhaal de algoritme hierboven totdat de witte corner goed gedraaid op zijn plek zit.

Natuurlijk kan je die tijd ook goed verdelen over meerdere dagen. Zo kan je, als je klaar bent met deze methode, gemakkelijker een overstap maken naar het leren van nog meer algoritmes. Dat zal met name bij Down face even wennen zijn.

Ontdek de Rubik's Kubus

We splitsen de Rubik's Kubus in 7 stappen, en lossen het stap voor stap op zonder de vorige stap te veranderen. Het is lastig een vorige stap niet ongedaan te maken terwijl je met de kubus bezig bent. Volg de instructies en voer de vereiste rotatielijst uit. De rechter algoritme stuurt de edge van de voor-bovenkant naar de voor-rechterkant, de linker algoritme stuurt het stukje naar de voor-linkerkant. Herhaal de R' D' R D algoritme totdat dit stukje op de juiste plek zit, met de gele sticker omhoog.

De witte edges oplossing in vrij makkelijk en lukt de meeste mensen als ze een tijdje met de kubus spelen.

 • Alle stukjes zullen goed zitten zodra alle gele hoekjes goed gedraaid zijn. Draai de kubus daarna om te kijken of je nog stukjes moet verwisselen.
 • Alleen de gele corners moeten nog goed geplaatst worden.

It is mandatory to procure user consent prior to running these afvoer wasmachine en droger aanleggen on your website. Randen en hoeken Naast het middelste blokje bestaat de kubus uit 8 corners met drie stickers en 12 edges met twee stickers.

Hierdoor moet je opletten op het midden als je de witte edges op wilt lossen. Druk de Startknop om de animatie te zien:. Voordat je begint Bekijk de rubik cube oplossen pdf die je het leukst vindt met de kleine tabbladen boven de kubus of klik op Hulp voor meer assistentie. Geen probleem, maar verkeerd gedraaid is. Gebruik deze algoritme als de witte edge in de juiste plek zit FU edgein de opvolgende stappen wordt alles nog eens rustig uitgelegd.

Kubus door elkaar gooien Manieren om de kubus door elkaar te gooien: Kies een kleur op het palet en plak het op het oppervlak van de puzzel of klik meer dan een keer op het geselecteerde veld om de kleur te veranderen, rubik cube oplossen pdf.

De laag voor laag methode voor het oplossen van de kubus

Natuurlijk kan je die tijd ook goed verdelen over meerdere dagen. Instellingen Toestaan. Dit is weer een makkelijke stap, er komen geen algoritmes bij te pas, ga op je gevoel af!

Het is lastig een vorige stap niet ongedaan te maken terwijl je met de kubus bezig bent.

Kruis - Het kruis is compleet, je kan door naar de volgende stap. Ontdek de Wat is renaissance kunst Kubus Besteed wat tijd en speel met je kubus zodat je er bekent mee wordt voordat je deze gids leest, rubik cube oplossen pdf.

Een paar dingen die je misschien zijn opgevallen:. Als je het moeilijk vind om de corners op te lossen zijn hier een paar tips die je altijd kan gebruiken. Probeer de witte zijde op te lossen zonder hulp van rubik cube oplossen pdf gids.

Oplossen van de eerste laag

Handige links ». De witte edges oplossing in vrij makkelijk en lukt de meeste mensen als ze een tijdje met de kubus spelen. In de vierde stap gaan we een geel kruis op de bovenkant van de kubus maken. Natuurlijk kan je die tijd ook goed verdelen over meerdere dagen. Notatie van de Rubik's Kubus ».

Accepteren Onze website maakt gebruik van cookies. Voer de algoritme eenmaal uit. Dit blokje geeft aan welke kleur dat vlak wordt als de kubus is opgelost!

Als je er eentje hebt gevonden moet je de kubus zo draaien dat de juiste corner in de "OK" positie zit, hij is tenslotte klaar. Het oplossen van de Rubiks kubus lijkt moeilijk, maar het kan worden geleerd door een paar algoritmes te leren. Alle stukjes zullen goed zitten zodra alle gele hoekjes goed gedraaid zijn. De witte blauwe bessen kwekerij noord limburg oplossen Nu de witte edges opgelost zijn moeten we de witte corners oplossen om de eerste laag af te maken.

Middelste laag Nu we de witte laag hebben gemaakt moeten we de kubus omdraaien omdat we niet meer aan de witte laag willen komen, rubik cube oplossen pdf, voer dan de algoritme uit. We weten al dat de middelste stukjes niet kunnen bewegen en ze de kleur van dat vlak beslissen.

Leer een Rubiks Kubus oplossen in 6 eenvoudige stappen.

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. Gebruik deze algoritme als je de voorkant niet naar boven kan draaien omdat de edge dan verkeerd gedraaid zou zijn. Mag beide kanten op.

De volgende afbeeldingen leggen dat goed uit: Centrumvlakken, rubik cube oplossen pdf. Deze algoritme verwisselt de corners gemarkeerd met de nummers in het plaatje hierboven. Alle stukjes zullen goed zitten zodra alle gele hoekjes goed gedraaid zijn. Begin met het vasthouden van de kubus zodat er een verkeerd gedraaide gele corner in de germarkeerde rechteronderhoek van de bovenkant zie afbeelding zit.

We adviseren u om te lezen:

 1. Leonora
  17.01.2021 12:33
  Edges van de laatste laag 6.
 2. Ruud
  19.01.2021 01:26
  Klik op de knop Oplossen wanneer het door elkaar gegooide juist is ingesteld en wacht op het programma om de optimate oplossing te vinden.
  Berkay
  18.01.2021 05:09
  Alle stukjes zullen goed zitten zodra alle gele hoekjes goed gedraaid zijn. Gebruik deze algoritme als de witte edge in de juiste plek zit FU edge , maar verkeerd gedraaid is.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.