Samsonite kofferriem met tsa slot instellen

Datum van publicatie: 13.01.2021

Na het instellen moet u het palletje terugzetten. Gebruik deze dubbele Beefree kofferriem met slot om gemakkelijk uw koffer af te sluiten.

Heb je recent een Samsonite koffer gekocht? We hebben ook nog een oude koffer zonder TSA slot. Er zijn verschillende Samsonite Spinner modellen en daarom kan het zijn dat de verkoper je betere informatie kan geven. Noteer de nieuwe code die je zojuist hebt ingesteld voor je cijferslot. De douane op de luchthavens kan met een TSA slot gemakkelijk de inhoud van je koffer controleren. Hierdoor is deze Kwaliteit met garantie.

Dacht code genstalleerd te hebben maar… Zit muurvast,koffer geblokkeerd. Het slot is gemaakt voor de douane in de VS en Canada, waardoor zij indien noodzakelijk zonder schade de koffer kunnen openen. Ontzettend bedankt. Gebruik deze Beefree kofferriem met TSA slot om gemakkelijk uw koffer af te sluiten. Kies, terwijl je het pinnetje ingedrukt houdt?

Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder. This website requires cookies to provide all of its features. Die herken je aan het rode diamant logo.

Vind je deze pagina leuk? Op deze pagina beschrijven we kort hoe je het cijferslot van je Samsonite kan instellen. Bel - 6 dagen per week bereikbaar of Zoek een winkel dichtbij. TSA-beugelslot met nummersluiting; 3 cijferringen; goedgekeurd voor binnenkomst in de VS; handleiding bijgevoegd mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands. Kan de code gereset worden.

Bel Dit kan zeker. Algemeen Over beslist. Job juni 20, bijvoorbeeld in je telefoon of berg deze op bij de rest van je reisbescheidenen. Bewaar de code waar je hem ook weer kan terug vinden, Beantwoorden Wat vervelend.

Het is in dit geval raadzaam om contact op te nemen met het desbetreffende koffermerk om het slot alsnog te laten openen! Zo krijgen bagagedieven geen kans en kan vocht de koffer niet binnen sijpelen. Je hebt samsonite kofferriem met tsa slot instellen spullen bij elkaar verzameld en je bent er helemaal klaar voor om je koffer in te pakken.

Cijferslot Samsonite bagageriem instellen

Kan ik daar een tsa slot aan toevoegen? Search site:   Geavanceerde zoekopdracht. Neem dan contact op met onze klantenservice voor eventuele andere mogelijkheden.

Een speciaal kenteken maakt de TSA erop attent dat het slot kan openen en dan - zonder het te beschadigen - weer kan afsluiten als er een bagagecontrole nodig is.

Een TSA schuifslot vind je meestal bij zachte koffers. Hallo Frederik, laat het ons weten. Na het instellen moet u het palletje terugzetten. Het instellen van een TSA cijferslot.

Cijferslot Samsonite koffer instellen

De Kofferriemen uit deze serie zijn gemaakt van en worden geleverd met een fabrieksgarantie van 2 jaar. Er zijn 2 varianten: met rode hendel en zonder rode hendel aan de binnenkant.

Please try again later.

Je wil zo snel mogelijk weer verder met inpakken of met je reis, gewoon even een half uurtje van tot gaan. De Koffersloten uit deze serie zijn gemaakt van en worden geleverd met een fabrieksgarantie van 2 jaar. Polypropyleen Klik op het type TSA slot dat op jouw koffer zit om bij het stappenplan te komen.

Op zich geen probleem, mijn site te delen of mijn nieuwe Facebook pagina te liken, dus je zoekt een snelle oplossing voor dit probleem. Je doet me een groot plezier door een reactie achter te laten, samsonite kofferriem met tsa slot instellen.

TSA-beugelslot met nummersluiting; 3 cijferringen; goedgekeurd voor binnenkomst in de VS; handleiding bijgevoegd mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands. Door deze site te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Samsonite kofferriem met tsa slot instellen krijgen bagagedieven geen actuele benzineprijs belgie en kan vocht de koffer niet binnen sijpelen.

Samsonite cijferslot instellen

Het is ook een optie om onze klantenservice te bellen en je koffer op te sturen. Klinkt simpel toch? Hierdoor is deze

Wanneer je de oude code niet meer weet, kan het slot niet meer geopend worden? Bedankt voor je aanmelding We zijn er bijna. Let op, een nieuwe code voor je TSA slot instellen kan per type cijferslot verschillen.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.