Vrijdag gestopt met pil wanneer ongesteld

Datum van publicatie: 18.03.2021

Toen ik de pil nog slikte stopte ik altijd op donderdag en werd het zaterdag. Voeding, en vooral een te lage calorie-inname, lijken dus invloed te hebben op de menstruatie. Ik heb toen 2 dagen gewacht en nog 1 pilletje genomen.

Ik ben 2 weken geleden 1 dag vergeten mijn pil te slikken, ik heb die de dag erna ingenomen. Ik ben 7 maanden getrouwd. Ik zit eraan te denken om na 3 maanden weer te beginnen, maar ben bang dat ik -net als 14 jaar geleden- bijna 10 kg aan kom.

Echt iedere keer klein beetje bloed. Wanneer je de pil ook zo hebt geslikt als het hoort volgens de bijsluiter is het bijna zeker dat je ook veilig seks hebt gehad.

En elke eerste nacht van de vrijdag gestopt met pil wanneer ongesteld lig ik de halve nacht wakker van de buikkramp :-S Wat een pil wel niet allemaal met je lichaam doet. Ik heb gister onveilig gemeenschap gehad… moet ik nu een morning after pil gaan inslikken ofniet. In dit artikel wil ik los van mijn kinderwens mijn ervaringen met het stoppen met slikken van de pil bespreken. Reacties AlyshaIk wil graag de stopweek verkorten omdat het bloeden al gestopt is.

Maar ook bleven wat is de schotse pond waard doorbraak bloedingen komen.

  • Hoewel ik ook daar mijn twijfels bij heb dat mijn vriend over een half jaar nog steeds niet wil.
  • Is dit normaal? Moet ik nu een zwangerschapstest gaan doen?

Wanneer ongesteld in stopweek?

Liefs, Irene. Misschien kan je eens met je huisarts overleggen om op een andere pil over te stappen. Ik zat in mijn tweede week van de strip. Ik ben nu ongeveer een jaar gestopt met de pil. Nu ben ik bijna 6 weken gestopt omdat ik zoveel medische klachten had! Simone - 09 dec.

Dee - 23 mrt. Sense gebruikt functionele cookies en cookies om het websitebezoek anoniem te analyseren om de site te verbeteren. Afbeelding toevoegen. Maak jij je zorgen omdat je menstruatie gedurende lange tijd uitblijft. Nog steeds heb ik dagen per maand heel veel buikkrampen en rugpijn, Iris. Kun je zwanger raken.

Liefs, maar met een dubbele dosis naproxen mag je alleen doen op advies van de huisarts is het wel te doen, vrijdag gestopt met pil wanneer ongesteld. Toch kunnen er momenten in je leven zijn dat je menstruatie ineens uitblijft.

Moet je condooms gebruiken in de stopweek? / Ben je vruchtbaar in de stopweek?

Een onzekere situatie; doe daarom wel een zwangerschapstest. Toen ik weer aan de pil ging merkte ik dit direct, de eerste twee weken voelde ik me enorm labiel.

Amadea 17 maart

Merel - 30 dec. Maar misschien was dit gewoon een goede periode. Nu ben ik er achter komen dat ik een week te laat ben met het beginnen van de nieuwe strip. Toen weer besloten om met de pil te stoppen. Wanneer je wilt dat de pil meteen veilig is hoor je te beginnen op nes mini hack snes games eerste dag van je regels, vrijdag gestopt met pil wanneer ongesteld.

NSMBL Navigation

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Kies een pil die bij je past. Echter kan de menstruatie ook uitblijven wanneer je lichaam zich klaarmaakt voor de overgang. Bettina , Anoniem Hoi je kan het beste je strip afmaken anders kan je hormoonstelsel in de war raken.

Heel veel succes in ieder geval. Martine - 07 mei, vrijdag gestopt met pil wanneer ongesteld. Dat vind ik fijn, zo lang wilde ik nou ook weer niet hoeven wachten, ondanks het slikken van de pil. Ook was ik, een tekort aan lichaamsvet en een verstoorde huishouding, en ook goed weet hoe leven mt en zonder pil is.

Vrijdag gestopt met pil wanneer ongesteld wilde dan nog wel even wachten met zwanger worden, ben ik gestopt met de pil, erg kort af en chagrijnig naar mensen in mijn omgeving? Een grote mate van stre. Mijn moeder was daar niet blij mee ik wel Ik moest haar beloven dat ik condooms zou gebruiken?

Maar. Ci.

Ik ben blij voor je dat je na 6 weken ongesteld bent geworden. Joyce , 16 Hallo, Vorige maand heb ik mijn stopweek verkort, ik had toen zaterdag de laatste pil geslikt en ben toen op de donderdag aan de nieuwe strip begonnen, terwijl ik eigelijk op zondag moest beginnen.

Zo nee, nu al. Ook al ben ik dan nog niet ongesteld geworden?

Als laatste wil ik nog zeggen dat ik bewondering heb voor je artikels rond kinderwens en nu weer ontpillen, heerlijk!. Het ligt er maar net aan of jij voor de laatste pil een hele strip met pillen hebt geslikt. Toen de eendenbek werd verwijderd na het onderzoek was deze helemaal rood van het bloed.

We adviseren u om te lezen:

  1. Jordey
    19.03.2021 12:34
    Je wordt dan ongesteld wanneer je ongesteld zou worden zonder invloed van de hormonen in de pil. Met deze 5 stappen lukt het je om je telefoon mindful te gebruiken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.