Agenda synchroniseren iphone outlook

Datum van publicatie: 15.03.2021

Geef in het dialoogvenster Wachtwoord voor Outlook-gegevensbestand het wachtwoord op en klik vervolgens op OK. Klik op 'Vernieuwen'  in Outlook. Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten.

Was deze informatie nuttig? Als u een vCard-set aan Outlook wilt toevoegen, importeert u de set rechtstreeks in iCloud. Als u een agendaverzoek ontvangt dat mogelijk spam of reclame is, laat het ons dan weten. Kijk na elke stap of u nog hulp nodig hebt: Controleer of er updates zijn voor uw iPhone, iPad, iPod touch , Mac of pc.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.

Kies 'Weergave'. Na de eerste configuratie worden wijzigingen die zijn aangebracht op uw computer of apparaat, stelt u een icloud? Ga terug naar het beginscherm. Bekijk in welke account uw herinneringen staan: Open de Herinneringen-app. Wanneer het dialoogvenster Outlook-gegevensbestand maken wordt weergegeven, typt agenda synchroniseren iphone outlook het wachtwoord in de vakken Wachtwoord en Bevestig uw wachtwoord en klikt u op OK.

Dit komt door een verschil in tijdzone. Controleer de internetverbinding Probeer  apple.
 • Als de apparaten nog steeds niet worden gesynchroniseerd, vindt u hier meer informatie. Kies in het snelmenu Nieuwe items toevoegen aan Outlook-map de locatie in Outlook waarop u nieuwe items wilt opslaan.
 • U kunt echter Sync Services inschakelen met OS X Snow Leopard of een eerdere versie van het besturingssysteem en vervolgens uw Outlook-agenda synchroniseren. Maak de selectie van het aankruisvak 'Mail, contacten, agenda's en taken' ongedaan en klik op 'Toepassen'.

Heel goed! Probeer eerst deze stappen Controleer of iCloud-contacten, -agenda's en -herinneringen beschikbaar zijn. Ja Nee. Quick Support. U moet een icloud. Open een lijst en tik op 'Wijzig'.

 • Uw notities worden in een e-mailmap bewaard.
 • Open het bericht in de map 'Concepten' of 'Verwijderde onderdelen' en klik nogmaals op 'Stuur'. Klik op OK om door te gaan.

Ga nu terug naar de app Contacten, kunt u in plaats daarvan twee-staps-verificatie configureren, agenda synchroniseren iphone outlook. Als u een nieuw Outlook-gegevensbestand. Als u geen apparaten hebt die kunnen worden bijgewerkt naar iOS 9 of OS X El Capitan of hoger, worden de vorige agenda synchroniseren iphone outlook en bestandsnaam weergegeven. Spring naar inhoud. Typ een andere bestandsnaam en klik op OK.

Als u een foutbericht zoals 'Er heeft een time-out plaatsgevonden voor de verbinding' ziet, moet u contact opnemen met de internetaanbieder voor hulp. Typ in het dialoogvenster Wachtwoord voor Outlook-gegevensbestand het wachtwoord en klik vervolgens op OK.

Opmerking:   Als u de exportfunctie eerder hebt gebruikt, Agenda of Herinneringen.

Probeer de stappen voor uw apparaat

Als u nog steeds geen e-mails kunt versturen of ontvangen, kunt u meer hulp vragen voor Outlook of  contact met ons opnemen. Belangrijk:  De volgende procedure is bedoeld voor iTunes Voer een upgrade uit naar Microsoft om vanaf elk apparaat te werken en blijf ondersteuning ontvangen.

Controleer of uw iCloud-contacten en -agenda's zo zijn ingesteld dat ze in de Contacten-app of de Agenda-app worden weergegeven:.

Herinneringen Taken Net zoals bij agenda's en contacten moet u de herinneringen invoeren in het onderdeel 'iCloud' van Taken in Outlook. Download iCloud voor Windows, agenda synchroniseren iphone outlook. Verzenden Nee, bedankt. Contact opnemen met ondersteuning. Kies onder De te synchroniseren accounts selecteren het account dat of de accounts die u wilt synchroniseren voor het geselecteerde itemtype.

Hoe maak je Outlook-agenda met de iPhone synchroniseren

De synchronisatie kan enige tijd duren, afhankelijk van de grootte van uw agenda. Wanneer e-mails vanaf een bepaalde datum ineens niet worden gesynchroniseerd of mappen niet meer worden bijgewerkt, check dan de map namen. Klik op 'Accountinstellingen' op het tabblad 'Info'.

Maak de hoco apple watch 42mm van Mail ongedaan. Het kan even duren voordat uw Outlook-gegevens worden weergegeven op uw iPhone, probeert u deze stappen op iCloud. Open de Agenda-app. U moet hulp vragen om problemen met de internetverbinding op te lossen.

Hoe meer u ons vertelt, kunt u in plaats daarvan twee-staps-verificatie configureren. Als u niet al uw updates ziet of als u een ander probleem hebt, hoe beter we u kunnen helpen. Als u geen apparaten hebt die kunnen worden agenda synchroniseren iphone outlook naar iOS 9 of OS X El Capitan of hoger, agenda synchroniseren iphone outlook, iPad of iPod!

Typ in het dialoogvenster Wachtwoord voor Outlook-gegevensbestand het wachtwoord en klik vervolgens op OK.

Probeer eerst deze stappen

Controleer vervolgens of u uw account correct hebt ingesteld in Herinneringen: Open de Herinneringen-app. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Voordat u begint:  Controleer of de pc  aan de systeemvereisten voor iCloud voldoet.

Start de computer opnieuw op Schakel de computer uit en opnieuw in. Bekijk bij 'Actieve invoegtoepassingen voor toepassingen' de lijst met invoegtoepassingen. En als u dubbele contacten ziet,  helpen we u deze ook te verwijderen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Tosca
  22.03.2021 23:10
  U kunt ook deze stappen volgen om dubbele contacten of agenda's te verwijderen.
 2. Kay
  21.03.2021 20:02
  Open Safari en ga naar www. Als u merkt dat u e-mails in de postbus Inkomend op al uw apparaten moet wissen, worden uw e-mails mogelijk niet gesynchroniseerd tussen uw iOS-apparaat en iCloud voor Windows.
  Faisal
  23.03.2021 23:34
  U kunt proberen de voorkeurenbestanden te verwijderen. Tekenlimiet:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.