Autostoel maxicosi rodi xp isofix black stars

Datum van publicatie: 17.03.2021

Anitaritzen Houten 28 april Ik raad dit product aan. Ben je je wachtwoord vergeten? ISOFIX is een universeel systeem, waarbij de autostoel direct op een tweetal Isofix ankerpunten van de autozitting wordt wordt vastgeklikt.

In mijn Opel Meriva B wel. Basic Black. Wachtwoord vergeten? Op al onze borstkolven is de garantietermijn van de fabrikant van toepassing. Voor tweedehands producten kunnen we niet garanderen dat de fabrieksgarantie van toepassing is. Uiteindelijk blijft alleen de zitverhoger over.

Dit is het meest kwetsbare lichaamsdeel bij een botsing. Maar hij oogt veilig en comfortabel en daar gaat het om, oogt misschien minder mooi. Merken 0. Koolsla jamie oliver hebben er een hoes omheen gedaan, nietwaar. Filters weergeven. Ik heb de mededeling om in aanmerking te komen voor de fabrieksgarantie begrepen.

Productspecificaties

In vergelijking met veel andere stoeltjes, is dit een prima stoeltje voor het geld. Een punt van aandacht: de opening voor de veiligheidsriem is redelijk 'dun' waardoor de riem vastloopt als deze gedraaid zit. Voldoet aan i-Size norm. Nog meer keuze. Bekijk alle Maxi-Cosi Rodi autostoeltjes.

 • Bovendien blijft de autostoel met Isofix ook stevig op de achterbank staan wanneer je kindje niet in de autostoel zit. De riem is makkelijk door te halen.
 • Kijk voor de mogelijkheden van je eigen auto via deze link. Productspecificaties Productspecificaties Kleur zwart Autostoelcode Autostoelcode Welk autostoeltje je nodig hebt is afhankelijk van het gewicht van je kind.

Onhandig in gebruik oncomfortabel. Terug naar inlog scherm. Makkelijk te plaatsen zitje. De brede zitting, de in hoogte verstelbare rugleuning en de hoofdsteun zorgen voor nog meer comfort voor je kind. De autostoel is zwart van kleur. Garantietype Het servicetype geeft aan wat er met het product moet gebeuren als je gebruik wilt maken van de fabrieksgarantie.

Handje helpen. Bij Baby-Dump koop je altijd tegen de laagste prijs! Zijwaartse bescherming Zijbescherming: optimale veiligheid bij zijdelingse aanrijdingen. Dit is in dat geval namelijk afhankelijk van het specifieke product, de fabrikant en de oorspronkelijke aankoopdatum.

Log dan in met je e-mail adres en wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten. Achter de autostoelcode staat een groep met daarachter de bijbehorende gewichtsklasse. Alle autostoeltjes en zitverhogers moeten zijn voorzien van een keuringslabel. Anderen bekeken ook. Gebleken is dat  het Isofix-systeem steeds als het veiligst uit de tests komt.

Product informatie

Poppy Red, Rood. De gordel wordt door de stoel geleid, zodat het goed langs de torso van je kind past. Gebleken is dat  het Isofix-systeem steeds als het veiligst uit de tests komt. Persoonlijk advies Onze collectie autostoelen bestaat uit een divers aanbod van gerenommeerde merken o. Om hygiënische redenen kunnen borstkolven niet geretourneerd worden.

Daarom komt het voor dat er overlappingen zijn in de kenmerken van de autostoeltjes, de in hoogte verstelbare rugleuning en de hoofdsteun zorgen voor nog meer comfort voor … lees meer. Maxi-Cosi raadt af om enkel een zitverhoger zonder rugleuning te gebruiken, omdat deze geen zijwaartse hoofdbescherming biedt. Op werkdagen voor uur besteld morgen in huis, autostoel maxicosi rodi xp isofix black stars, ook 's avonds en op zaterdag! E-mail adres Wachtwoord Wachtwoord vergeten.

Producten A-Z Alle producten. De brede zitting. Bijpassende artikelen.

Alle producten

Maar ook postuur en lengte spelen een rol. Bij Baby-Dump koop je altijd tegen de laagste prijs! Bijpassende artikelen. Ben je je wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten. Voor tweedehands producten kunnen we niet garanderen dat de fabrieksgarantie van toepassing is. Snelle levering Op werkdagen voor uur besteld, dezelfde dag verstuurd mits voorradig. Trustpilot beoordeling: Uitstekend.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ardina
  18.03.2021 06:42
  Prima stoel, hij zit er perfect in. Meer informatie.
 2. Lyam
  24.03.2021 03:43
  Het kiezen van de juiste autostoel begint met het zoeken in de juiste groep.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.