Camping la pergola jura zoover

Datum van publicatie: 03.03.2021

Camping Pergola Haan D. Camping Pergola Kraker D. Als het flesje groen is, of niet zo gevuld, dan is er weinig animatie op de camping.

Het is een schone zuivere camping. Camping Domaine de Chalain. Grotten in de buurt. Aan de oevers van een meer Direct toegang tot het strand Verwarmd buitenzwembad Verwarmd overdekt zwembad.

Men vroeg een legitimatie die ik tot mijn schrik zonder verdere toelichting vooraf in een envelop zag verdwijnen en niet meer terugkreeg tot einde van onze vakantie.

We werden doorverwezen naar onze pitch te ontdekken dat " Top The " betekende volledig onderhouden, extra ruimte, een overdekt picknickbank en een schuur met een grote koelkast met vriesvak, een ligstoel en een BBQ!

Wij vertrokken met een dakkoffer vol visspullen naar de Jura, nou die kan je thuis laten. Camping des Pcheurs. Er is ook een kleine aanlegsteiger met veel waterfietsen huren, camping la pergola jura zoover n met een glijbaan die was in warm demand. De campingwinkel is heel duur en de schappen zijn leeg. Totaal aantal plaatsen: 45 .

Volgens informatie heeft camping La Pergola een multi-sport veld, maar op de website en de foto's is hier niets van te zien! Erg mooi zwembad, fantastische speeltuin en heerlijk strand. We heel leuk vond een systeem dat was in plaats van een andere camping die we bezochten, waar in het hoogseizoen ligstoelen waren gebracht op een paar euro per dag - dit betekende families waren meer geneigd om te delen een paar, in plaats van geheel wederopgestane ommandeur rijen!
  • Zeker een aanrader alleen in de buurt is er niet veel te doen. Ook al doet de camping veel om de nachtrust te respecteren.
  • Wij hadden wel een hogere afscheiding aan de korte kant vh terras waardoor toch wat privacy. Echt een aanrader.

Totaal aantal plaatsen: 84 ,. De kamertypes kunnen verschillen. We betaalden extra voor een " Top The " pitch en hoewel de website was onduidelijk wat deze oversteek, we dachten dat het zou kunnen leiden tot extra ruimte en een volledig onderhouden pitch. Sfeervolle camping in een prachtige omgeving. Trappetje naar het meer. Glasgow 31 bijdragen 31 nuttige stemmen.

  • Beschrijving direct aan het strand van het meer van Chalain Afstand vanaf Utrecht: km -  Bekijk de routebeschrijving   Glooiende camping la Pergola ligt in de Jura, aan het strand van het bijzondere meer van Chalain.
  • Leuke week gehad!! Personeel zeer vriendelijk.

Camping Pergola Kraker D. Animatie voor oudere kinderen was er ook niet avond animatie in het Frans. Zijn er sportvoorzieningen bij Camping Capfun La Pergola, camping la pergola jura zoover. WhatsApp Ligging is super, heerlijk meer om in te zwemmen en spelen.

De camping beschikt over verschillende mogelijkheden voor zwemplezier.

Beschrijving van de accommodaties

Camping Pergola Visser D. Deze was keurig schoon bij aankomst. Als het flesje groen is, of slechts gevuld, dan is er weinig animatie.

Houd rekening mee dat door corona sommige faciliteiten in of rondom de accommodatie gesloten zijn.

Behalve door bergpassen hebben camping la pergola jura zoover lengtedalen verbinding door rotskloven. Het aanbod en de prijsstelling in de winkel. Anderen gaan liever sporten en feesten. Een goede uitvalsbasis voor prachtige rondritten of voor het bezoeken van mooie plaatsen.

Michiel heeft een beoordeling geschreven aug.

Campings in Jura

De pizza's waren goed, hoewel mijn man voelde de mosselen waren niet bijzonder fris. Gasten —. Camping Pergola Ombergen V. Village - Le Fayolan.

Oppervlakte : 27 m Aantal personen : 6 Aantal kamers : 2. Bekijk alle restaurants in de buurt? Familiecamping vlakbij het strand van het meer van Chalain.

Reisperiode: 27 augustus Ook al doet de camping veel om de nachtrust te respecteren, camping la pergola jura zoover. Overdag was het warm maar s nachts koelde het flink af! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Ga in de Limousin op avontuur, dat is gewoon echt kamperen.

Accommodaties

Marigny Jura. Camping Pergola Bram V. Sanitair wat gedateerd en de campingplaatsen zijn wat te schuin genoeg uitvul blokken meenemen. Het zwembad is te klein voor de camping.

Er kunnen luxere accommodatietypes beschikbaar zijn. Oppervlakte : 30 m Aantal personen : 6 Aantal kamers : 3! Totaal aantal plaatsen: 45 .

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.