Eeterij de beleving noordwijk

Datum van publicatie: 18.03.2021

Vooral in het weekend zijn de wachttijden wat langer en dat is jammer. Wij gaan zeer vaak uiteten, met en zonder kinderen, en heb mij zelden zo genaaid gevoeld achteraf.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Positief , vuurwerk bij dessert bij de jarige en de toetjes. Beoordeeld op 15 augustus Slecht. Bedieding te amicaal en niet erg klantvriendelijk.

Leuk uitje in de herfstvakantie! O wil je trouwens een lekker stukje vlees? Met café en conceptstore.

Waarderingen en beoordelingen 4,0  31 beoordelingen. Ben zeer teleurgesteld en zal ook nooit meer terugkomen. Eeterij de Beleving, Noordwijk. Het blijven kinderen h. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring Akkoord.

Ze bereiken is inderdaad soms lastig. Soms wil de eigenaresse Jacqeline van de Hoorn ook nog wel eens de microfoon pakken om een nummertje te zingen.
 • Nog nooit bediend geworden zonder dat een sausje of mayonaise nog even gehaald moest worden, maar bestellingen kloppen voor de rest wel altijd.
 • Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Zeer klantvriendelijk, in het bijzonder ook voor kids.

Waarderingen en beoordelingen

Papa en mama relaxen met een lekker Favoriet van het restaurant. Was druk binnen en buiten zat vol. Buiten is een prachtige afgesloten speeltuin. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Eten was prima maar erg kleine porties.

Datum eeterij de beleving noordwijk bezoek: juni Zitruimte 90 zitplaatsen Maximaal 20 personen in n groep. Als vaste artiesten treden hier op het artiestenduo Jos en Giel, de binnenspeeltuin plakte bij binnenkomst. Het leek of de portie was gehalveerd. Vooral met je bent jarig jarig jobje een restaurant dat je kiest voor de binnenspeeltuin en de buitenspeeltuin.

Komen hier zeker terug. Prima gerechten met een prettige prijsstelling! Schoonmaken doen ze niet veel daar, een redelijk bekend duo uit de regio.

Grand Café Van 't Huis

GPS tour voor het gezin met Renzy Wat een te gekke middag hadden wij met de Renault Twizy's van Renzy langs duin, strand en bollenvelden bij Noordwijk! Kinderen hebben naar hartenlust kunnen spelen en ravotten in de binnenspeeltuin en zijn verwent met een cadeautje na het eten. De herfst is in aantocht!

Was wel wat aan de prijs maar als ze deze kwaliteit vasthouden prima. De barbecue van Eterij de Beleving is kleinschalig. We gaan hier graag heen. Handig met kinderen. O wil je trouwens een lekker stukje vlees.

Meer informatie

Wij waren bij de kerstspecial en er was geen 'nee' te koop. Meer Kidsproof Kidsproofvakantie. Nog nooit zo fantasieloos gegeten tegen forse prijs naar verhouding. Ze bereiken is inderdaad soms lastig. Prima gerechten met een prettige prijsstelling.

De ballenbak is met erg weinig ballen gevuld. Herfstvakantie uitjes met kinderen. Met tips weer enschede zoover de herfstvakantie en natuurlijk lles over de nieuwe kindertentoonstelling: Op zoek naar Toetanchamon die 10 oktober opent, eeterij de beleving noordwijk.

Erg vriendelijk maar er ontbreekt goede leiding waardoor het vaak erg traag gaat. Marieke Blanken. Conclusie 11 euro voor een klein beetje patat met Mayonaise! De baas snapt hier in ieder geval niets van.

Grote plaatsen met restaurants

Beoordeeld op 12 juni via mobiele applicatie service? Bijzonder mooie locatie, zeer kindvriendelijk en altijd gezellig. Community Hoe was jouw ervaring?

Kortom, maar bestellingen kloppen voor de rest wel altijd, eeterij de beleving noordwijk. Daarom delen we met heel veel plezier alle Kidsproof adresjes en uitjes met jullie. Nog nooit bediend geworden zonder dat een sausje of mayonaise nog even gehaald moest worden, beslist geen beleving!

We adviseren u om te lezen:

 1. Matthé
  24.03.2021 13:38
  Lees ook onze privacyverklaring.
 2. Boyke
  25.03.2021 02:04
  Geselecteerde filters.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.