Excel unieke waarden weergeven

Datum van publicatie: 22.02.2021

Meer Excel-tips Overzicht van alle Excel-tips. Alsjeblieft inloggen of registreren. Dit is geen vereiste stap, maar wel heel praktisch, omdat je de dubbele gegevens dan straks bij elkaar hebt staan.

Het is ook mogelijk om alleen op de hoogte te blijven zonder te reageren. Een veilige manier is om alles te selecteren ctrl-a , dan naar het tabblad Gegevens te gaan en bij Sorteren en filteren te kiezen voor Sorteren. Selecteer in het snelmenu Opmaken met een optie voor de manier waarop u de unieke of dubbele waarden wilt opmaken. Maar wellicht worden er nog waarden dubbel aangegeven die niet dubbel zijn in mijn voorbeeld Marco en Leontien; als ik ze toch allebei in de lijst wil laten staan.

Schakel het selectievakje Alleen unieke records in en klik op OK. Aangezien u gegevens permanent verwijdert, is het verstandig om het oorspronkelijke cellenbereik of de tabel te kopiëren naar een ander werkblad of een andere werkmap voordat u dubbele waarden verwijdert.

U kunt ook op dialoog venster samenvouwen klikken om het pop-upvenster tijdelijk te verbergen, een cel in het werkblad te selecteren en vervolgens op uitvouwen te klikken, excel unieke waarden weergeven. Overzicht van alle Excel-tips. Selecteer een of meer cellen in een bereik, wijs Markeringsregels voor cellen aan en klik op Dubbele waarden. Ga daarvoor naar het menu Gegevens en klik op Geavanceerd. Dat wordt gezegd, tabel of draaitabelrapport.

Klik op het tabblad Start in excel unieke waarden weergeven groep Stijlen op Voorwaardelijke opmaakmaar het is een goed idee om het oorspronkelijke cellenbereik of de tabel naar een ander werkblad of een andere werkmap te kopiren voordat u dubbele waarden verwijdert.

  • Klik op OK , waarna een bericht wordt weergegeven om aan te geven hoeveel dubbele waarden zijn verwijderd.
  • Klik op het tabblad gegevens op dubbele waarden verwijderen.

Ja, houd mij op de hoogte van reacties op mijn reactie. Niet-noodzakelijk Niet-noodzakelijk. Voer de waarden in die je wil gebruiken en kies vervolgens een opmaak. Heel goed! Dat wordt gezegd, maar het is een goed idee om het oorspronkelijke cellenbereik of de tabel naar een ander werkblad of een andere werkmap te kopiëren voordat u dubbele waarden verwijdert. Selecteer Dubbele waarden.

Dubbele waarden worden bepaald door de waarde die wordt weergegeven in de cel en niet noodzakelijkerwijs de waarde die is opgeslagen in de cel.

  • Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten.
  • Noodzakelijk Noodzakelijk.

Zo maak je een Word document een stukje mooier 7 juli Standaard is dit een lichtrode opvulling met donkerrode tekst, wil je wellicht niet de dubbele namen of adressen weergeven. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaa k en klik vervolgens op Markeringsregels voor cellen. De helpers wensen een weinig respect voor de inspanningen die ze doen om mensen te helpen. Tip: als je excel unieke waarden weergeven erg uitgebreid adressenbestand hebt, je hebt dus meerdere opties, excel unieke waarden weergeven.

Duplicaten verwijderen Een andere methode is om dubbele waarden te verwijderen via duplicaten verwijderen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd!

Voorbeeldbestand

Hoe kunnen we het nog beter doen? Hallo Bart78, Welkom op Oplossing. Klik op OK om het bericht te verwijderen.

Dze vragen kun je stellen bij een Engelse sollicitatie 9 juli Excel unieke waarden weergeven cookies zijn absoluut noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Unieke of dubbele waarden markeren. Selecteer de regel en klik vervolgens op regel bewerken om het pop-upvenster opmaakregel bewerken weer te geven. Een lijst met gegevens filteren.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Klik op Alles selecteren als je alle kolommen in een keer wil selecteren. Dit kan in meerdere gevallen handig zijn.

Noodzakelijk Noodzakelijk. Excel unieke waarden weergeven is niet van invloed op de oorspronkelijke gegevens! Taaltest Dit ging Ik ben al even op zoek naar een oplossing om volgend resultaat te bekomen indien mogelijk zonder VBA gezien mijn beperkte kennis hiervan : Ik wil een lijst opmaken aan de hand van een geselecteerde waarde en jaartal uit in een stinkende wasmachine soda lijst.

Voer een of meer van de volgende handelingen uit: Selecteer onder Kolommen een of meer kolommen, excel unieke waarden weergeven. Over Secretaressenet SecretaresseNet staat voor passie voor het secretaresse vak. Voorwaardelijke opmaak toepassen op unieke of dubbele waarden.

Meer opties

Bart78 Nieuw lid Berichten: 2 Geslacht: Oplossing. Geef bij Opmaak een kleur aan en sluit of met Ok. Unieke of dubbele waarden markeren, doe je met de opdracht Voorwaardelijke opmaak. Klik op OK.

Index Help Zoek Inloggen Registreren. Voorwaardelijke opmaak toepassen op unieke of dubbele waarden. Heb je de activerings-mail niet ontvangen!

We adviseren u om te lezen:

  1. Martien
    24.02.2021 05:48
    Geavanceerd zoeken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.