Google chrome start niet op mac

Datum van publicatie: 15.03.2021

Scrol naar beneden en klik op Chrome. Is de reactiesnelheid van de browser traag?

U kunt de onderstaande stappen gebruiken om de extensie of site te vinden: Start Chrome. Ja Nee. Chrome-extensies uitschakelen of verwijderen. Dat kan anoniem of met een Disqus account. Klik op Bewerken.

Door een viruscontrole uit te voeren zou je het virus moeten kunnen verwijderen, google chrome start niet op mac. Sign in. Deze knop vind je rechts van het icoon van de Chrome-app. De meeste veelvoorkomende fouten in Google Chrome worden veroorzaakt door het gebruiken van een versie van Chrome die niet ondersteund wordt of het hebben van te veel programma's en data in Chrome.

Klik op Leeg prullenmand wanneer erom gevraagd wordt.

Start Chrome opnieuw. Deel 1 van Chrome verwijderen en opnieuw installeren  Als de bovenstaande oplossingen niet werken, raden we je aan Chrome te verwijderen en opnieuw te installeren.

Los vervolgens problemen met Chrome-crashes op

If Mac Osx running slow is the case, you should use a tool called Mac Cleaner van iMyMac om verwijderbare ruimte op Mac te verwijderen om ruimte vrij te maken op je apparaat, zodat een langzame Mac sneller kan werken. Na het bijwerken zul je gevraagd worden om Chrome opnieuw op te starten door te klikken op Chrome opnieuw opstarten.

Veelvoorkomende problemen veroorzaken dat Chrome langzaam werkt op Mac opgelost Deel 4. Klik in de rechterbovenhoek op Meer   Instellingen. Er wordt nu naar de Chrome-app gezocht.

Scrol naar beneden en klik op Geavanceerd.

 • Je computer opnieuw opstarten Mogelijk is de update niet voltooid op je computer. Je computer heeft wellicht niet voldoende geheugen meer en kan de site niet laden terwijl er ook apps, extensies en programma's worden uitgevoerd.
 • Dit is een blauwe knop onderaan het venster. Je kunt je computer opnieuw opstarten om te zien of het probleem daarmee wordt opgelost.

Inline feedbacks. Soms werkt Chrome gewoon halflang haar balayage blond bij op een Mac-apparaat of wordt Chrome trager na de update? Ook worden alle extensies uitgeschakeld en tijdelijke gegevens zoals cookies gewist. Er wordt nu naar de Chrome-app gezocht. Scrol naar beneden en klik op Chrome. Er verschijnt nu een pop-outmenu naast het dropdownmenu.

Klik op het icoon van een prullenmand en houd de muisknop ingedrukt.

Problemen met je wifi kun je over het algemeen oplossen door dichter bij de router te gaan zitten en apps te sluiten die op de achtergrond draaien en die veel bandbreedte verbruiken zoals Netflix. Bekijk welke extensie de crash veroorzaakt. Het is mogelijk dat je antivirussoftware of ongewenste malware voorkomt dat Chrome wordt geopend.

Zorg ervoor dat je computer voldoet aan de systeemvereisten. Vul als erom gevraagd wordt het wachtwoord van je Mac in voordat je verdergaat. Plak de foutcode in het zoekvenster van Chrome eventueel op een ander apparaat en druk op enter.

Help mijn website. Over dit artikel.

Probeer eerst deze algemene oplossingen voor Chrome-crashes

Feedback verzenden over Soms is het nodig om alle instellingen in de Google Chrome browser te herstellen. Uw Google Chrome kan niet worden geopend op Mac? Maar wat moet u doen met problematische Chrome-extensies?

Probeer de pagina bijvoorbeeld te laden met Firefox of Safari. The poor performance of Chrome is caused by a lot of factors. Was dit artikel nuttig. Oplossingen met veelvoorkomende problemen Waarom mory kante yeke yeke remix Chrome zo traag op Mac.

Eerst moet u een paar dagen wachten voordat de update begint. U kunt eerst de google chrome start niet op mac voor Chrome die traag werken op Mac controleren: Sluit sites of extensies in Chrome om de levensduur van de batterij te verlengen.

Learn these shortcuts on how to make Chrome faster on Mac and be amazed at how speedy your surfing experience can be:.

Google Chrome start niet meer op

Chrome-extensies uitschakelen of verwijderen. Problemen met Chrome die plotseling optreden worden meestal veroorzaakt door extensies die je onlangs geïnstalleerd hebt. Als je dit probleem wilt verhelpen, controleer je of Chrome is geblokkeerd door antivirussoftware of andere software op je computer. Bahasa Indonesia: Memperbaiki Google Chrome.

Chrome staat bekend om zijn snelle prestaties, google chrome start niet op mac. Hier leest u hoe u het kunt gebruiken rest bpm berekenen import te repareren Chrome loopt langzaam op Mac stap voor stap: Start iMyMac Mac Cleaner klik op Privacy in de linkerkolom. Als dit niet werkt, neem je contact op met de eigenaar van de website en laat je deze weten dat je problemen ondervindt tijdens het laden van de webpagina.

Krijg je een grijs vlak te zien bij het openen van een website.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sabrina
  22.03.2021 23:14
  Er verschijnt nu een dropdownmenu.
 2. Jefrey
  19.03.2021 08:15
  U kunt de onderstaande stappen gebruiken om de extensie of site te vinden: Start Chrome.
  Anne-Sophie
  19.03.2021 01:02
  Dubbelklik op het installatiebestand voor Chrome. Dit kost geld.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.