Het weer bavaro punta cana

Datum van publicatie: 13.11.2020

Dat is 6 uur vroeger dan in België. De daagse weersverwachting Punta Cana. Gemiddeld is het maximaal 29°C in juli in Bávaro en minimaal rond de 27°C.

Er valt in februari op 15 Dagen neerslag met een totaal van 27 mm en het is deze maand 13 Dagen droog in Punta Cana. Uitgebreide regenradar. Er valt in augustus op 24 Dagen neerslag met een totaal van 96 mm en het is deze maand 7 Dagen droog in Bávaro. Gemiddeld is het maximaal 30°C in augustus in Punta Cana en minimaal rond de 27°C.

Vaccinatie tarieven bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed.

Herfst klimaat Bvaro sep-nov In de herfst is het in Bvaro gemiddeld 28C. Er valt in totaal mm neerslag op 68 het weer bavaro punta cana. Ben je in Bvaro geweest. Wanneer orkanen in de buurt van de Verenigde staten komen, gaan de Hurricane Hunters met vliegtuigen op pad om data te verzamelen.

Bankpassen zijn standaard geblokkeerd voor gebruik buiten Europa.

Het weer en klimaat van Bávaro is geschikt voor een zonvakantie.
  • Beschrijf je ervaring met het weer:. Uitstekend Goed Matig Slecht.
  • Klimaat Bávaro Bávaro heeft een tropisch savanneklimaat. Bekijk het actuele reisadvies voor Dominicaanse Republiek op de site van de Rijksoverheid.

Het weer de komende 48 uur

Er valt in totaal mm neerslag op 60 dagen. De hoogste gemiddelde temperatuur in Punta Cana is 30°C in juli en de laagste is 27°C in januari. Beste reistijd, weer en klimaat Punta Cana Beoordeling:. We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit , het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling. Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen.

ONO 3 3.

Gemiddeld is het maximaal 27C in maart in Bvaro en minimaal rond de 24C, het weer bavaro punta cana. Er valt in februari op 17 Dagen neerslag met een totaal van 35 mm en het is deze maand 11 Dagen droog in Bvaro. Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis.

Er valt in januari op 17 Dagen neerslag met een totaal van 23 mm en het is deze maand 14 Dagen droog in Punta Cana. Donderdag 15 oktober kleurt bijna heel Itali oranje. Weer vandaag:. Wanneer was je hier.

Wijzig je voorkeurslocatie

Klimaat Bávaro februari Gemiddeld is het maximaal 27°C in februari in Bávaro en minimaal rond de 24°C. Veelgestelde vragen Waar ligt Punta Cana? Gemiddeld is het maximaal 30°C in augustus in Bávaro en minimaal rond de 27°C.

Gemiddeld is het maximaal 28C in mei in Bvaro en minimaal rond de 25C. Hoelang is het vliegen naar Bvaro? Gemiddeld is het maximaal 29C in juni in Punta Cana en minimaal rond de 26C. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. Als je het weer bavaro punta cana Punta Cana gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren.

Hotel Iberostar Bavaro Suites

Er valt in februari op 17 Dagen neerslag met een totaal van 35 mm en het is deze maand 11 Dagen droog in Bávaro. Dit kun je in de meeste gevallen zelf doen via internetbankieren of bel hiervoor je bank. Neem deze mee, zodat je makkelijk geld kunt overboeken.

  • Totale daglichtperiode is uur.
  • Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen.
  • Er valt in totaal mm neerslag op 62 dagen.
  • In de lente is het in Bávaro gemiddeld 28°C.

Er valt in november op 23 Dagen neerslag met een totaal van 82 mm en het is deze maand 7 Dagen droog in Punta Cana?

Gemiddeld is het maximaal 29C in november in Punta Cana en minimaal rond de 26C. Het is 35 dagen droog in de winter. Klimaat Bvaro december Gemiddeld is het maximaal 27C in december in Bvaro en minimaal rond de 25C.

Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen, het weer bavaro punta cana. De cordinaten van Punta Cana zijn: Het weer bavaro punta cana Er zit verschil in de prijs voor vaccinaties bij de verschillende vestigingen van de GGD. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Er valt in april op 18 Dagen american tourister koffer cijferslot instellen met een totaal van 44 mm en het is deze maand 12 Dagen droog in Punta Cana.

Het weer voor vandaag & morgen

Er valt in januari op 20 Dagen neerslag met een totaal van 32 mm en het is deze maand 11 Dagen droog in Bávaro. Bankpassen zijn standaard geblokkeerd voor gebruik buiten Europa. Hiervoor betaal je vaak een bepaald percentage extra aan bankkosten.

Bekijk het actuele reisadvies voor Dominicaanse Republiek op de site van de Rijksoverheid.

Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. Het kan lastig zijn om zelf de koers om te rekenen. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 30 C en is de wind matig, windkracht 3. Klimaat Punta Cana per maand.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.