Intex filterpomp 2271 literuur gebruiksaanwijzing

Datum van publicatie: 02.03.2021

Vervangbare cartridges De cartridge in de Intex filterpomp vangt vrijwel al het vuil in je zwembadwater op. Nog niet lang genoeg in gebruik om iets over duurzaamheid te kunnen zeggen, maar ziet er robuust genoeg uit.

De speciale droogloopbeveiliging zorgt ervoor dat de zwembadpomp niet kapot gaat, wanneer er geen water doorheen loopt.

De filterpomp werkt prima en na een week is het zwembad nog steeds mooi helder ivm het chloortablet. Speck Badu Picco 5 Zwembadpomp 5m³. De Kripsol Koral zwembadpomp is een van de meest betrouwbare zwembadpompen op de markt. Dit zorgt voor aanzienlijk minder kosten.

Bestway Steel Pro x x 66 cm - Opzetzwembad Eenvoudig aan te sluiten en te onderhouden en een prima resultaat! Uw handleiding is per email verstuurd.

Kripsol Koral KS Zwembadpomp 17,5m. Dan is hier eindelijk zijn waardige. Nou ik hoorde bij de Welkoop dat de pomp maximaal 4 uur per dag mag aanstaan. Let op : deze filterpomp past niet op zwembaden met een 38 mm aansluiting. Alleen de beschrijving was slecht vertaald. Dit bekeken anderen.

Op advies van Heuts gekocht.
  • Kripsol Ondina OK Zwembadpomp 6m³.
  • Nieuwe generatie filterpomp, werkt prima ook met verwarmingsmat.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Uitgerust met een eenvoudig te verwijderen deksel voor eenvoudige reiniging en onderhoud. Misbruik melden Gebruikershandleiding. Gemaakt in Europa. Stel uw vraag in het forum. Een filterpomp maakt het hergebruik van het water in je zwembad meerdere keren per dag mogelijk. Voor uur besteld, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Ook het geluidsniveau van de zwembadpomp is minder dan b Deze filterpomp is geschikt voor kleine tot middelgrote Intex zwembaden van 3. Door het water in beweging te houden, maar wel de beste, schimmels en bacterin geen kans zich te ontwikkelen. Zonder pasta pesto salade ah Niet zelfzuigend.

Deksel voor Mega Pool SC zwembadpomp. De Picco 5 is niet de goedkoopste zwembadpomp voor dit intex filterpomp 2271 literuur gebruiksaanwijzing. Voor een bad van 2x3x1mtr is dit gewoon een goede pomp.

ProductInfo

Productbeschrijving Deze veilige Intex filterpomp zorgt voor een perfecte kwaliteit zwembadwater. Joppie73 Heinkenszand 13 juni Ik raad dit product aan. Vond je dit een nuttige review?

De filterpomp werkt prima en na een week is het zwembad nog steeds mooi helder ivm het chloortablet. Zonder voorfilter Niet zelfzuigend. Heb wel chloortabletten bij gevoegd i. Heuts beoordeling. Maar onze buren zijn tevreden.

Uitstekende waterzuivering

Opgenomen vermogen 0,34 Vermogensafgifte 0,18 Geluidsniveau: 61 dB. Christel04 België 9 augustus Ik raad dit product aan. Zeer goede pomp, beter dan zo'n kleintje, die je voorheen er standaard bij kreeg. Zet je zwembadpomp op een automatische sturing om meer controle te krijgen over de looptijd en daarmee het energieverbruik van je pomp.

Ook het geluidsniveau van de zwembadpomp is minder dan Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Bijpassende artikelen. Intex Solar Mat xcm In winkelwagen. Daarnaast beschikt deze pomp over een groot voorf Je geeft het artikel een tweede kans en geniet van voordeel:. Werkt prima bij het 3, intex filterpomp 2271 literuur gebruiksaanwijzing.

Productspecificaties

Op advies van Heuts gekocht. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Heb je een klein tot middelgroot Intex zwembad gekocht? Makkelijk in gebruik.

Zeer regelmatig het filter schoonmaken is een absolute must, filter zit snel vol. Astral Sena Zwembadpomp 7m. Water T emperatuur 35C.

We adviseren u om te lezen:

  1. Myra
    11.03.2021 09:32
    Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Interline chloortabletten - Zwembad chloortabletten - 20 grams 20,

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.