Meet you on the other side keane

Datum van publicatie: 03.03.2021

Sovereign Light Café - Keane: vertaling en teks. En dan een nummer wat enigszins contrasteert met het vorige nummer: Sunshine. Is zijn stem bewerkt?

Het is net wat je als luisteraar prefereert. Hoewel het merendeel vna de nummers op elkaar lijken en vergeleken met nummers van andere albums helemaal weet het toch te boeien.

Je vindt Keane geweldig of je vindt ze verschrikkelijk. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Keane! Daughters: Vertaling en tekst - John Mayer.

Bij Spiralling roept hij ons toe. Maar niet getreurd, meet you on the other side keane, we zijn pas op een kwart. Een nummer als Somewhere Only We Know of Bedshaped is op zichzelf prima aan te horen, maar dan is het ook wel weer genoeg?

Hoewel het merendeel vna de nummers op elkaar lijken en vergeleken met nummers van andere maxi cosi verkleiner tot wanneer helemaal weet het toch te boeien. Op hun latere albums neigt Keane iets te veel naar het experiment.

Ze hebben of hadden, ligt aan je perspectief ongeveer eenzelfde sound. Toch is er een band waar ik denk als ik een aantal nummers van dit album hoor; Ultravox. Niet doorspekt van emotie, maar wel prachtig gezongen.

Bend and Break

Neem Pink Floyd en bijna iedereen zal snappen wat je bedoeld. Dit nummer is wat minder, maar het haalt het album niet onderuit. Het voelt dan ook alsof je wandelt door een landschap, en je ziet de zon als het ware ondergaan.

Hierdoor verliezen de liedjes aan kracht. Want wie wil niet die vriend of vriendin, die je al veel te lang niet meer hebt gezien, weer eens ontmoeten, om vervolgens bij te praten.

De uithalen in het refrein zijn trouwens sterk. Met She Has No Time laat hij zien ook gevoelig te kunnen zien. Niet dat het opeens een electronic-album wordt, maar het zijn van die subtiele details die een topper van een middelmatig album onderscheiden.

Maar wat maakt dat uit. Hopes and Fears is hoofdzakelijk het debuutalbum van Keane. Butterfly Kisses: Vertaling en meet you on the other side keane - Deelnemers helemaal het einde kaapverdie Carlisle.

Berichtnavigatie

Je vindt Keane geweldig of je vindt ze verschrikkelijk. Bekijk de Nederlandse vertaling. Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bend En Break? Drummer Richard Hughes en met name toetsenist Tim Rice-Oxley zorgen voor de spannende ritmes en melodieën, Eigenlijk zijn de meeste nummers wel van hetzelfde niveau, maar persoonlijk vind ik de afsluiter "Bedshaped" het mooist.

Met dit album heeft Keane veel indruk op mij gemaakt? Want daar zijn de keyboardklanken van Tim Rice-Oxley, de piano en Tom. Krampachtig vluchten in een fantasie wereld. Je zult merken dat er veel meer is dan de drum, die uitmonden in mooie drums en piano! Opeens is het engelengeluid breekbaar.

Hete Musics

De juiste snaren worden hier bespeeld, waardoor netjes opgeborgen gevoelens en herinneringen weer worden bovengehaald. Favoriete lyric: 'The last time you fall on me for anything you like' 'Bend And Break': Een nummer dat gaat over je leven soms letterlijk 'buigen en breken' Klinkt best maf haha! Het voelt alsof je moeilijke problemen moet oplossen, en daarbij iedereen een tijdje moet achterlaten.

Stoppen is geen optie.

  • Het ene geeft een beetje tempo aan het nummer.
  • Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bend En Break?
  • Ditmaal geen indrukwekkende bas, maar wel eentje die Tom perfect ondersteund.
  • Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bend En Break?

Ik heb Hopes and Fears nu al een aantal keer gedraaid en ontdekt dat er heel wat meer inzit dan luchtige pophitjes die gelukkig nergens drammerig worden. Na vijftien jaar klinkt deze plaat mij in ieder geval nog net zo fris in de oren als toen meet you on the other side keane hem voor het eerst hoorde?

De versie gratis spelletjes spelen woordzoeker de plaat die ik ga beschrijven is de originele UK release voor mensen die vragen hoe ik eraan kom, 'Everybody' s Changing ' en 'Bedshaped'? Drummer Richard Hughes en met name toetsenist Tim Rice-Oxley zorgen voor de spannende ritmes en melodien, en ik snap waarom, Eigenlijk zijn de meeste nummers wel van hetzelfde niveau!

Een van de singles, waarbij eigenlijk alleen "Your Eyes Open' niet echt fijn wegluistert! Erg fijne cd, maar die ik toch nog wel waardeer als ik ze dan draai.

Dan komen we bij Bend and Break. Dit is zo'n plaat die ik niet veel meer draai, dit is de versie zoals ie op ITunes stond, meet you on the other side keane. Co Jackso.

Verbeter deze vertaling

Onder andere U2 en Muse worden gek genoeg genoemd. Voor de liefhebbers een absolute een wereldplaat. Gelukkig wordt dat bij Keane nooit echt storend, al is het niet aan te raden om dit album constant op te zetten.

Of Bend and Breakdat op fenomenale wijze openklapt en eigenlijk bijonder tragisch is. Maar het is vooral om Tom te ondersteunen. Luister naar het instrumentale gedeelte.

We adviseren u om te lezen:

  1. Gino
    06.03.2021 18:51
    Het pianomotief wordt flink herhaald, maar de keyboards zorgen voor wat variatie.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.