Ov chipkaart app werkt niet

Datum van publicatie: 14.01.2021

Hier zou content moeten staan van bijv. Rueben NS. Volgens Hessel Koster van de NS is de groei van het aantal smartphone-kaartjes nog niet voorbij.

Navigeer Columnisten Recensies Archief. Probeer het later opnieuw. Voor 7,5 miljoen kun je — met een beetje fantasie — naar een koninklijke overbuurvrouw zwaaien. Meld je aan Heb je al een account? Dat zie ik nu al 3 dagen.

In mijn bedrijf wordt er gebruik gemaakt van een wisselende Businesscard waar er meerdere van in omloop zijn. Tegen verantwoordelijk staatssecretaris Tineke Huizinga werd twee keer, een motie van wantrouwen ingediend, ook van die van metro en bus. Naam ontvanger. Gebruikers krijgen maandelijks een factuur voor al hun openbaarvervoerritten. Ik accepteer de communityvoorwaarden. E-mail ontvanger! Jaloers werd gekeken naar Londen en Hongkong waar al met ov-chipkaarten werd gereisd, ov chipkaart app werkt niet.

NS probeert de weerstand tegen de OV-chipkaartsysteem zoveel mogelijk weg te nemen.
  • Mijn account Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice.
  • Share Tweet Delen Delen.

Beschrijving

Net een andere telefoon geprobeerd deze doet het wel? Het zijn vooral incidentele reizigers die geen zin hebben om een OV-chipkaart te kopen die met hun smartphone de vervoersbewijzen aanschaffen. De kaart zou niet aan de privacy-eisen voldoen, makkelijk te kraken zijn en te duur voor de overheid. Ruim achthonderd studenten stonden in de zomer van klaar op stations klaar om mensen te helpen met het inchecken met een ov-chipkaart. Inloggen Log in of maak een account aan.

Bekijk alle video's. Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.

  • En in de loop van de tijd is het ook steeds gebruiksvriendelijker geworden. Mijn account is ook al door een van uw medewerkers met goedkeuring van mij verwijderd, maar het weekt nog steeds niet.
  • Dat bevestigt een woordvoerder van de politie desgevraagd. Het plan dateert van begin deze eeuw.

Inloggen Log in of maak een account aan. En keer in- en uitchecken bij verschillende vervoerders op het spoor is een ander vraagstuk. Powered by inSided. Via de app kun je zelfs van je tweedeklaskaartje een eersteklaskaartje maken als het erg druk is en je kunt een abonnement eenvoudig aan- en uitzetten. Uiteindelijk gaat het om het gemak voor de reiziger. Mijn account is ook al door een van vader zoon kleding hm medewerkers met goedkeuring van mij verwijderd, maar het weekt nog steeds niet, ov chipkaart app werkt niet.

Account Options

Rutte: 'Nederland heeft geen reden tot juichen'. NS probeert de weerstand tegen de OV-chipkaartsysteem zoveel mogelijk weg te nemen. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen.

Een op de vijf losse kaartjes wordt niet bij de automaat gekocht, waarmee reizen op rekening mogelijk werd. Naam ontvanger! De software van je telefoon is up-to-date en de internetverbinding werkt ook gewoon. Vorig jaar september  werd NS Flex ingevoerdmaar via de app of computer. En keer in- en uitchecken bij verschillende vervoerders op het spoor is een ander vraagstuk, ov chipkaart app werkt niet.

Slechts mensen hadden het systeem aan de praat gekregen. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Ruim achthonderd studenten stonden in de zomer van klaar op stations klaar om mensen te helpen met het inchecken met een ov-chipkaart.

Al Updates zijn ook niet beschikbaar. Forum home page. Enter your username or e-mail address. Hij denkt dat de investering daarin aan het eind van de rit geld oplevert. Share Tweet Delen Delen. Als die nieuwe functies goed werken worden ze ook in de reguliere NS-app ingevoerd.

Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven!

IPhone-schermafbeeldingen

Ook de prijs voor reizigers was een twistpunt. Beste antwoord door Denice NS 16 januari , Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Dat verplicht koppelen aan een ov chip kaart is niet handig.

Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. We horen graag uw mening. Het zijn vooral incidentele reizigers die geen zin hebben om een OV-chipkaart te kopen die met hun smartphone de vervoersbewijzen aanschaffen.

Probeer het nog een keer over een paar minuten.

We adviseren u om te lezen:

  1. Cynthia
    16.01.2021 11:49
    Wat vreemd zeg!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.