Patroon kindermutsen breien

Datum van publicatie: 14.01.2021

Een bijzonder onderhoudsvriendelijke muts voor tussenmaanden kan je maken van katoen. Je zal echter zien dat onze selectie van patronen voor het breien van kindermutsen zo groot is, dat je je creativiteit volledig uit kan leven.

Mutsen zijn perfecte kledingstukken om te versieren met talrijke details , zoals mooie strikken of zachte satijnbandjes, die direct door de steken worden getrokken. Of je een dunne of een dikke muts wil breien hangt natuurlijk af van het seizoen en het weer. Om je kindermutsen nog een speciale touch te geven, kan je ze mooi versieren.

Welcome back to the Two Roads Hat pattern! De halve ronde-methode gaat iets sneller omdat je geen afzonderlijke woldraden aan elkaar hoeft te knopen.

Sorteer op dames Dames I know, etc, zodat je later niet voor nare verrassingen komt te staan. Muts en wanten Breipatroon. We hebben patronen in verschillende talen. Misschien hebben je kinderen een ander favoriet motiefje dat je in het breiwerk jan vereeuwigen - vraag het eerst even na. Je kan er verschillende materialen voor gebruiken en hebt de keuze uit verschillende patronen patroon kindermutsen breien styling-ideen, patroon kindermutsen breien.

Sorteer op pasen Pasen. Als je de oorbeschermers in het breiwerk integreert en ze dus meteen breit, hoef je je geen zorgen te maken over een grovere naad en zal de muts er meer uitzien als een geheel. Bovendien is het garen vaak erg absorberend, waardoor je kleine lieveling niet hoeft te zweten. Sorteer op pompon Pompon 2. Als je een vraag hebt, kan je deze natuurlijk ook gewoon stellen. Als je een typische bobble-muts wilt breien, hoef je alleen maar een pompon aan de mutspunt vast te maken.

Om de zomermuts comfortabel licht en dun te maken, kan je deze in een gaatjespatroon breien met een dun modal- of viscosegaren.

  • Uw inloggegevens vergeten: Wachtwoord Gebruikersnaam Niet geregistreerd: Registreer gratis ».
  • Today we're going to make Version Two, which uses the same crown as Version One - but instead o Baret Breipatroon.

Ask and you shall receive. En als de zelfgemaakte kindermuts een keertje de was in moet, kan je de muts van sokkenwol zonder problemen op minimaal 40 patroon kindermutsen breien wassen in de wasmachine. In de vele online winkels of in kinderafdelingen kan je natuurlijk voor elk seizoen een geschikte kindermuts vinden. And still, this newly discovered…? En ook voor de naailiefhebbers hebben we een aparte categorie met interessante naaipatronen, patroon kindermutsen breien.

Beanie-kindermutsen breien De beanie is trendy en modern.

Brei-idee: samen met de kinderen breien

Geen items gevonden. Scrunchie Haakpatroon. Kleine tips en trucs voor het breien van kindermutsen kan je overigens ook bekijken op ons YouTube-kanaal. Sorteer op poppen-en-beestjes Poppen en beestjes.

Sorteer op pantoffels Pantoffels. Dit geldt trouwens niet alleen voor volwassenen. Hoofdband Haakpatroon. Muts voor kinderen Breipatroon. Pinterest is using cookies to help give you the best experience we can.

Filter uw resultaten

Om ervoor te zorgen dat de kleine wereldverkenners in de winter geen oorpijn krijgen, is het zinvol om een kindermuts met oorkleppen te breien. Kindermuts met tijger Breipatroon. Schapenwol heeft echter één groot nadeel: het prikt op de huid. Het is een leuk idee want onder de speciale wol voor sokken vallen er mooie tinten en kleurenmengsels te kiezen.

Sorteer op poncho-omslagdoek Poncho, Omslagdoek.

Pinterest is using cookies to help give you the best experience we can. De artikelen worden op een lijst gezet en naar je gemaild, patroon kindermutsen breien. Helmmuts Breipatroon. We had our short crochet break last month but I really don't stop crocheting.

Thanks Michelle for sharing what is sure to be the hit of the season for…. Als je erin slaagt om het favoriete stripfiguurtje van je kind te verwerken in je kunstwerkje, zullen patroon kindermutsen breien kinderen je al ing maximaal opnemen per dag geweldig vinden. Muts en snood Haakpatroon. Sorteer op vest Vest.

Kinder Muts Breien

Sorteer op jas Jas. Als je kiest voor de afzonderlijke oorwarmers, kan je deze ook in een andere kleur breien. Haarband Haakpatroon.

Net als alle hoofddeksels is de kindermuts niet zomaar een kledingstuk, het is ook een fashion-statement. I have been searching for this pattern for at least a year, patroon kindermutsen breien. Als je voor je beanie-kindermuts een de koffiepads aanbieding rechtssteek kiest, het is dus zeker de moeite waard om zo nu en dan eens een kijkje te nemen.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.