Veel doorzichtig slijm na eisprong

Datum van publicatie: 12.11.2020

Toch kan het een heel fijn gevoel zijn om jouw cyclus en vruchtbare dagen in kaart te brengen. Ik ga 14 dagen na eisprong testen. Ik heb regelmatig na Mn eisprong heldere, soort vruchtbare, afscheiding.

Kids oktober 18, Heeft je kind last van een herfstdip? Dit kun je eraan doen. Volgens die site is de kans op een zwangerschap na gemeenschap in de 6 dagen voor de eisprong en 1 dag na de eisprong het grootst.

Cervixslijm bestuderen: de Billingsmethode De Billingsmethode houdt in dat je dagelijks je cervixslijm controleert. Als ik je verhaal zo lees ben je er veel te gefixeerd mee bezig. Ga naar mijn week. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

New born set! Maar ik denk dat ik sloep huren loosdrechtse plassen met hond mijn late eisprong woensdag of donderdag ongesteld moet worden. Je hoeft echt niet van die dure van ClearBlue te kopen, Handig overzicht; gezonde en minder gezonde voeding voor je kind.

Ja zeker. Gezondheid oktober 14, ook goedkope van romed veel doorzichtig slijm na eisprong zijn prima voor een eisprong! Kids oktober 18, Heeft je kind last van een herfstdip.

Cervixslijm tijdens menstruatiecyclus

Dat werkt beide kanten op. Het ontwikkelt zich gedurende enkele dagen tot een betere conditie, tot aan de eisprong. Dit kun je eraan doen. Misschien voor de zekerheid ook de 11e mocht ik nog niet ongesteld zijn dan. Oh dat is vervelend dan inderdaad.

 • Controleer het slijm niet vlak na een vrijpartij of als je opgewonden bent, want dat zou een vertekend beeld geven.
 • Alles over erfelijkheid en genen.

Heel verwarrend vind ik zelf. Oooh wat balen. Alles over prenataal onderzoek. Super irritant. Nu heb ik vanmorgen had weer veel slijm de laatste gedaan en deze gaf positief aan. Hiervoor levert de partner een spermamonster in. Als je op 'google' cervixslijm intypt.

Acupunctuur en je vruchtbaarheid

Dit is een duidelijk signaal van het lichaam! Getest met ovulatietest en ik had ook licht roze afscheiding. Overtijd maar niet zwanger: hoe kan dit? Ik had getest met 6 dagen vantevoren test.

Wat ben ik toch stom!!!. Dan is je cervixslijm een van de factoren die je arts onderzoekt. Groeikalender Hoe oud is je kind. Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter. Door de toe- en afname van het hormoon oestrogeen verandert de afscheiding van kleur en samenstelling.

Cervixslijm: veranderingen tijdens de maandelijkse cyclus

Die is dus ergens in de dagen na het slijm… Nou ja. Hiermee is het mogelijk te bepalen op welke dagen er een grotere kans bestaat om zwanger te worden. Erg frustie kan ik je zeggen!!! Let op: gebruik de Billings ovulatiemethode niet als anticonceptiemiddel! Het bijhouden van je vruchtbare slijm is één manier, je temperatuur opmeten in een grafiek en het voelen van de cervixpositie waarover later meer maken het beeld nog completer.

 • Tip: je menstruatie begrijpen en berekenen, zo doe je dat.
 • Ik bedacht deze maand dus voor het eerst om niet met testen te gaan werken en dan ineens gebeurt dit..
 • Ik kon er ook helemaal niets uit concluderen.
 • Snel zwanger worden, de beste tips.

Maar het cervixslijm, ook wel je baarmoederhalsslijm of afscheiding genoe! In de veel doorzichtig slijm na eisprong rond je ovulatie vier dagen ervoor tot twee dagen erna verandert het slijm. De beoordeling van de doorlaatbaarheid wordt gedaan volgens de zogenaamde Insler-score. In veel gevallen kan n inseminatie dan al tot een zwangerschap leiden. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Voeg een kind toe. Ouders van Nu abonnement.

Weet jij het antwoord?

Bijvoorbeeld met de Billings ovulatiemethode. Hey, heb je al een test gedaan? Ook nog geen afscheiding, verder wel meer klachten.

Ik twijfel nu of mijn eisprong gewoon 5 a 6 dagen later was of dat het hopelijk iets te maken heeft met een zwangerschap. Hiermee is het mogelijk te bepalen op welke dagen er een grotere kans bestaat om zwanger te worden. Zodra je je eisprong hebt leeft je eitje een aantal uren, dus moet je zorgen dat er zaad voorradig is in het slijmvlies, veel doorzichtig slijm na eisprong.

We adviseren u om te lezen:

 1. Basma
  16.11.2020 21:19
  Discussie in ' Zwanger worden ' gestart door Fearfull , 29 jan
 2. Saša
  18.11.2020 20:07
  Wat is cervixslijm? Stel hè

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.