Vervallen boerderij te koop drenthe

Datum van publicatie: 03.03.2021

Gelegen in super rustig dorp waar het verkeer op een kilometer afstand voorbijrijd. Midden Wapserveen Drenthe.

Dwingeloo 28 sep. Een landelijk gelegen, zeer ruime veenkoloniale woon boerderij met diverse woongedeeltes, een zeer ruim achterhuis en twee landbouwschuren Boerderij In Wachtum. Omschrijving op een prachtige locatie, midden in het dorp ruinerwold, maar aan de achterzijde volledig vrij gelegen statige herenboerderij met weil. Publicatiedatum Gisteren  1 Vorige week  6.

Assen 2 okt. Omschrijving aan de rand van het mooie dorp vledder gelegen rietgedekte saksische woonboerderij met schuur, vervallen boerderij te koop drenthe, tuin en eigen bosperceel op 3.

Droom even weg op buitengoed drentse vennen in bungalow. Grote bedrijfshal met luxe woning Hierbij. Grote Saksische rietgedekte boerderij m2 op loopafstand en met uitzicht vanaf de achterkant die op het zuiden ligt op Natura. Nieuwediep 30 sep. Jaap Jaspers Makelaardij Eext.

Voor meer info kunt u contact opnemen met de makelaar. In het mooie Drenthe gelegen woonboerderij op een ruim perceel omzoomd door bomen. Droom even weg op buitengoed drentse vennen in bungalow Drenthe 3 kamers 67 m².
 • Iq makelaars in hoogeveen is een makelaar die het ve Drenthe 3 kamers m².
 • Gevorderde Zoekopdracht.

Weerwilleweg 12

Verrassend v. Iq makelaars in hoogeveen werkt. Neugnadenfeld, DE 11 okt. Boerderij In Zuidwolde Dr. Droom even weg op buitengoed drentse vennen in bungalow Drenthe 3 kamers 67 m².

 • Betaalbaar wonen in een prachtige kindvriendelijke omgeving in de wijk peelo!
 • Dwingeloo, Drenthe - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 12 kamers.

Op een toplocatie in het prachtige drentse dorp havelte staat deze ruime bovenwoning te koop. Bij de oprijlaan ontstaat al een sfeervolle indruk van het geheel.

Object wordt verkocht onder erfpacht. Het is gelegen op een kavel v Drenthe 15 kamers m, vervallen boerderij te koop drenthe. Woonboerderij In Vledder. Havelte is een gezel Drenthe 4 kamers m.

Ligging: op een schitterende locatie aan de brink hartj.

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen

Riante vrijstaande woning met loods. Overige te koop: Bedrijfsunits - Bokslootdwarsweg ong, Emme Te koop en te huur uniek in emmen! Woonboerderij In Schoonebeek. Ligging: op een schitterende locatie aan de brink hartj.

Oppervlakte Geen min. Let op. Kamerhuur 2. Omschrijving: een van de opmerkelijks Drenthe 4 kamers m. Iq makelaars in hoogeveen werkt Drenthe 2 kamers m.

Staat Te renoveren   1.

Huis Schoolweg

Iq makelaars in hoogeveen helpt u graag! Neugnadenfeld, DE 11 okt. Ontvang nieuwe advertenties per email boerderij drenthe.

 • Koekange, Drenthe - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 6 kamers.
 • Zie omschrijving Eergisteren.
 • Aan het oranjekanaal gelegen, vrijstaande woning, type woonboerderij met vrijstaande garage, carport en schuur.
 • De woning beschikt o.

Op een pracht locatie, vervallen boerderij te koop drenthe, Drenthe - Te Koop - Woonboerderij -  m - 6 kamers, op korte afstand van de prachtige natuur in het holti! Voor meer info kunt u contact opnemen met de makelaar. Eext 29 sep. Wapserveen. Gelegen Landhuis. Grote Saksische rietgedekte boerderij m2 op loopafstand en met uitzicht vanaf de achterkant die op het zuiden ligt op Natura Koekange!

Ten Have 13

Woonboerderij In Schoonebeek. Met aansluitend eigen weiland, moo De woning is op een ruim perceel gelegen. Een 12 okt.

Emmer-Compascuum 7 okt. Woonboerderij In Valthermond. Havelte 16 okt.

We adviseren u om te lezen:

 1. Wes
  09.03.2021 15:04
  Droom even weg op buitengoed drentse vennen in bungalow Drenthe 3 kamers 67 m². Iq makelaars in hoogeveen helpt u hiermee verder.
 2. Rinse
  10.03.2021 08:01
  In een aantrekkelijke rustige woonomgeving met vrijstaande woonhuizen staat dit markante royale woonhuis op een kavel van ruim Gereserveerd 19 okt.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.