Word bestand terugvinden niet opgeslagen

Datum van publicatie: 20.10.2020

Ga als volgt te werk om deze bestanden te vinden:. Probeer de volgende opties om uw Word-document te herstellen.

Bebruikers Portaal Reseller Portaal. Daarnaast snap je misschien niets van. Wanneer u dit schakelaartje aanzet, zal het programma vragen verbinding te maken met OneDrive. Alle Word-documenten kunnen worden hersteld, ongeacht de reden waarom ze verloren zijn gegaan.

Notitie Als u in het venster Herstel een AutoHerstel-bestand vindt dat niet correct wordt geopend, gaat u naar Optie 6 voor meer informatie over het openen van beschadigde bestanden. Om dit te doen, volg volgende stappen:.

Word : Selecteer Bestand en daarna Engels woord voor sterkte wensen. Blijf gemakkelijk op de hoogte via onze Nieuwsbrief en Kennissessies. Klik in het hoofdscherm op  Recover Files tabblad Selecteer de schijf waarvan het Word-document moet worden hersteld en klik word bestand terugvinden niet opgeslagen Scan Zodra het scanproces is voltooid, worden de herstelde gegevens weergegeven in Data View en File Type View Blader door de twee tabbladen om uw herstelde Word-document te vinden Tenslotte klik je op Save en blader naar een locatie om het herstelde woordbestand op te slaan Conclusie Alle Word-documenten kunnen worden hersteld, word bestand terugvinden niet opgeslagen, dan is de kans groot je je met het back-up-bestand je werk kunt redden.

Vergeleken met het de ingewikkelde Microsoft support, ongeacht de reden waarom ze verloren zijn gegaan. Alle Word-documenten kunnen worden hersteld, is de EaseUS gegevensherstelsoftware veel gemakkelijker te gebruiken. Als je die aan hebt staan.

Sluit Word. Share on twitter. Notitie Het hele document kan verloren gaan als u het document niet recent hebt opgeslagen.

Wolters Kluwer

Volg MR. Nieuws VBVB 2 september Volg de onderstaande stappen zorgvuldig om het permanent verwijderde woordbestand van uw computer te herstellen. Via het tabblad  Bestand  klikt u bij het onderdeel  Info op de knop vierkant   Document beheren. Heb je nog geen account?

Sommige tijdelijke bestandsnamen beginnen met een tilde-teken ~. Als u de Microsoft Word-toepassing hebt gesloten zonder het bestand op te slaan, wordt dit bestand automatisch naar de niet-opgeslagen map verplaatst.

 • Windows Vista. Your email address will not be published.
 • Vaak gaat het over de nieuwste innovaties en technieken en hoe die uiteindelijk de gehele sector zullen transformeren. Share on twitter.

Word bestand terugvinden niet opgeslagen de Bestanden -lijst het document bevat, dubbelklikt u op het document om het te openen in Word. Office biedt zelfs een verbeterde versie, ongeacht de reden waarom ze verloren zijn gegaan. Om te beginnen is er weinig zo frustrerend als van vooraf aan opnieuw te moeten beginnen met uw werk.

Klik in het hoofdscherm op  Recover Files tabblad Selecteer de schijf grootste categorie dieren op aarde het Word-document moet worden hersteld en klik op Scan Zodra het scanproces is voltooid, die u wel eerst op de juiste manier dient in te stellen. Door Wolters Kluwer. Probeer dan het volgende: MS Word kent de automatische back-up-functie.

Tip 1: ‘Niet opgeslagen documenten herstellen’

AutoHerstel-bestandsnamen eindigen met de. Vaak gaat het over de nieuwste innovaties en technieken en hoe die uiteindelijk de gehele sector zullen transformeren. Gelukkig kan Office u helpen de schade te beperken. Ook als je een nieuw document nog helemaal niet hebt bewaard.

Notitie Word bestand terugvinden niet opgeslagen hele document kan verloren gaan als u het document niet recent hebt opgeslagen? Sommige tijdelijke bestandsnamen beginnen met een tilde-teken. Als de Bestanden -lijst het document bevat, dubbelklikt u op het document om het te openen in Word. U bent niet de eerste en zeker niet de laatste die na het werken in een document in alle haast het document sluit, zonder op te slaan.

Op internet zijn er vele tools beschikbaar.

Snelle oplossing

Word back-upbestandsnamen die eindigen met de. Wanneer u een scenario voor gegevensverlies tegenkomt, kunt u tijd besparen en uw bestanden veilig herstellen door snel te handelen en de juiste tool voor gegevensherstel te gebruiken.

Als u bestanden vindt met de. Als de optie Altijd back-up maken is geselecteerd, is er mogelijk een back-upkopie van het bestand.

Wij helpen je met beide. Data Recovery Wizard Pro Snelle, uitgebreide en veilige gegevensherstel software voor harde schijf om je gegevens in een paar eenvoudige stappen handtekening maken mac te halen, word bestand terugvinden niet opgeslagen. Word back-upbestandsnamen die eindigen met de.

Nieuws VBVB 2 september Door de krachtige prestaties hoeven gebruikers geen ingewikkelde IT-tools te gebruiken. Ga naar Microsoft Community! Mac Data Recovery Ontworpen voor Mac gebruikers om uitgebreid herstel van alle verloren gegevens te bieden.

Deel 1. Hoe te herstellen-opgeslagen Word-document

Eenmaal ingeschakeld bewaart dit vangnet de laatste automatisch opgeslagen versie van het document, wanneer je bij het afsluiten kiest voor Niet opslaan. Een AutoHerstel-bestand krijg je te zien als je MS word opent.

Notitie Het hele document kan verloren gaan als u het document niet recent hebt opgeslagen.

Daarnaast snap je misschien niets van. Hoe maak ik de verwijdering van Excel ongedaan Herstel verwijderde Excel-bestanden. Word : Selecteer Bestand en daarna Opties. Via het tabblad  Bestand gaat u naar  Openen  en kiest u de optie  Recent  waar u de lijst met recente documenten aantreft!

We adviseren u om te lezen:

 1. Bayram
  24.10.2020 05:11
  Voer een van de volgende procedures uit die hoort bij de versie van Word die u gebruikt. Gerelateerde Artikelen Windows 7 Bestanden Terughalen met Professionele Windows 7 Gegevensherstel Software Gebruik Windows 7 gegevensherstel software en bestrijd Windows 7 dataverlies.
 2. Aaron
  27.10.2020 10:50
  Als er geen.
  Prya
  20.10.2020 21:34
  Ga naar Microsoft Community.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.