Hoeveel geld kan ik opnemen met ing creditcard

Datum van publicatie: 12.01.2021

Voordeel creditcard Geld opnemen met een creditcard heeft echter ook één belangrijk voordeel, namelijk dat de maximum contant geldopname meestal hoger ligt dan bij een bankpas.

Zorgt er voor dat ik altijd extra geld bij mij heb. Schrijf een reactie op: W.

Bij uw creditcard gelden transactiekosten 4,50 euro tot 3,5 procent per opname en er geldt een wisselkoersopslag 1,5 procent. Hoeveel kan ik pinnen? Home Faq Geld opnemen met creditcard. De kaart is makkelijk en op vele plaatsen te gebruiken en ook makkelijk af te lossen. In mijn geval heb ik geen creditcard schuld.

Uitsluitend geld binnenhalen voor de directeuren die een belachelijk salaris krijgen alleen maar voor hun naam.

Reactie Annet. Pin je bij een andere bank, dan mag je maximaal euro per dag pinnen. Dit is een fijne en makkelijke kaart.

Er is een maximaalle hoogte aan het krediet. Vaste afschrijfdatum, kan eventueel in termijnen.

Schrijf een reactie op: miranda Vermeer.
  • Schrijf een reactie op: Gerio. De kosten van geld pinnen zijn met deze kaarten hetzelfde als bij de gewone ING-creditcard.
  • C Christina.

Specificaties

Af en toe wat extra credit geeft je weinig sores en niet al te veel debit.. Ben je in het buitenland en pin je een vreemde munt, dan moet je er nog een koersopslag van 2 procent bijtellen. Wilt u vaak geld opnemen met uw Card? J Jacob Meijer. Vaste afschrijfdatum, kan eventueel in termijnen.

Reactie patrick.

  • Fijne creditcard. Reactie sj.
  • Schrijf een reactie op: Baijens.

Schrijf een reactie op: Piet. Reageer zelf Huisregels. Geld opnemen met een creditcard heeft echter ook n belangrijk voordeel, namelijk dat de maximum contant geldopname meestal hoger ligt dan bij een bankpas. Schrijf een reactie op: V.

Akkoord Niet akkoord.

Belangrijk

Reactie W. Maar neem je euro op, dan rekent ING je voortaan 8 euro aan. Reactie lazour.

F Fokko. Hierdoor zijn de spullen die ik koop gelijk verzekert. Het saldo van de creditcard staat dan weer op 0. Schrijf een reactie op: Mark. Prima creditcard bijna overal mee te betalen. Reactie R.

Geld opnemen met uw pincode

Plaats reactie. Schrijf een reactie op: tvdb. Reactie boer. Schrijf een reactie op: sj. Reactie ria last.

  • En er is nog een geheim extra kost in elke buitenland transactie … onverklaarbaar!
  • Deze zijn noodzakelijk voor het goed functioneren van de site en het uitvoeren van metingen.
  • Deze kosten kunnen per kaart en creditcarduitgever verschillen.
  • Deze kost voortaan jaarlijks 52,20 euro in plaats van 49,

Reactie Henk. Heeft u uw Card korter dan 3 maanden! Geld opnemen albert heijn dierenselaan openingstijden uw pincode U kunt wereldwijd contant geld opnemen met uw creditcard en uw pincode.

S Sabien. Een omschrijving van de cookies waarvoor wij uw akkoord vragen leest u hieronder in  onze cookie-instellingen? K Karin Faulhaber. Hoe hoog deze koersopslag is, hangt af van het type creditcard en de uitgever. Schrijf een reactie op: Anja ten Klooster. Vooral in het buitenland erg gemakkelijk.

Kosten van geld pinnen met uw creditcard

De kosten van geld pinnen zijn met deze kaarten hetzelfde als bij de gewone ING-creditcard. De volgende factoren hebben invloed op de opnamelimiet. Reactie Jessica.

Wat je niet hebt kun je niet uitgeven. Reactie Jos? En er is nog een geheim extra kost in elke buitenland transactie … onverklaarbaar.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.