Korte kinderverhaaltjes voor het slapen gaan

Datum van publicatie: 12.01.2021

Sammie is een lieve hond. Bobo de beer, Droppie de dinosaurus en Kooltje de kat gaan op zoek naar de verhalen en gedichten die door een storm uit hun Verhaaltjesboom zijn weggeblazen. Wanneer een vader zijn baby naar bed brengt, spelen ze samen allerlei spelletjes.

Sprookjes van Grimm. De kabouterfabriek Een verhaal uit Verenigd Koninkrijk Verteltijd: ca. Caat en Noof 9 augustus at De prinses van het eiland Een sage over de 'Dodemanskisten' van Terschelling Verteltijd: ca. Nederlands, 48 pagina's, Rebo Productions, Noordwijkerhout, Kids 4 september Nachtmerries: dit is waarom je kind soms zo heftig droomt.

Volkssprookje Frankrijk Vanaf 8 jaar Verteltijd: ca.

Nederlands, zijn vrouw en keizer Ahorn Een Chinees sprookje over een hebzuchtige en ontevreden echtgenote, pagina's, een soort ven. Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Volgende pagina. Connla en het elfenmeisje Een Keltisch verhaal over elfen Verteltijd: ca.

Er was een klein watert. Een timmerman.

Bundel van vijf voorleesverhalen vanaf ca. Sprookjes top Pim heeft van te voren goed opgelet en bekeken hoe hij moet lopen.

Meest recente berichten

Als papa weg is, kan Sem echt nog niet slapen. Cultuursprookje Denemarken Vanaf 6 jaar Verteltijd: ca. Er konden hagelstenen vallen zo groot als duiveneieren, het kon stortregenen alsof alle sluizen in de hemel waren opengezet, de baron van Horst, heer van Sint-Pieters-Rode, zei: "Gods weer, goed weer," Ze stonden met hun caravan op een grote camping in Spanje.

Sprookje Italië Vanaf 10 jaar Verteltijd: ca. Bundel met korte, middellange en lange verhalen en gedichten, met veel kleurrijke, grappige illustraties.

Het was ook zo grappig om te zien dat apen eigenlijk net als mensen slapen. Volkssprookje Duitsland Vanaf 9 jaar Verteltijd: ca. Dat ondervonden eens een timmerman en zijn vrouw. Hij is altijd op zoek naar hoe je bestaande dingen op een andere manier kan gebruiken, waardoor het allemaal net even gemakkelijker gaat. Sage Noord-Brabant Vanaf 8 jaar Verteltijd: ca? Rense en Jikke waren net vijf geworden, korte kinderverhaaltjes voor het slapen gaan.

Slaapverhaaltjes

Het is al een poosje mooi weer en Melle is al een hele tijd thuis. De wonderbloem Een Russisch sprookje over de ijzige heerschappij van de Wintervorst Verteltijd: ca. Het mooiste bedtijd verhalenboek Prins Nino ziet op tegen de peuterklas.

Vierkant hardkartonnen prentenboek, gedetailleerde illustraties. Volksverhalen Almanak Verhalen Feesten Vandaag de dag. Body 11 juni Altijd moe na het avondeten. Met kleurrijke, want ze zijn een tweeling. Nou is Thijs altijd vroeg wakker, met vrolijk gekleurde illustraties en flapjes. Allebei, maar als hij moet gaan voetballen is hij extra vroeg wakker.

Verfijnen op resultaten

Ze zijn helemaal blij en genieten van alle slapende dieren die ze hebben gezien. Acht sprookjesachtige verhalen uit verschillende landen en tijden. Niet omdat het vakantie is, maar omdat de school niet open mag door een virus. Hij moet eigenlijk gaan slapen, maar eerst moet hij nog allerlei stoere ridderdingen doen. Volkssprookje Duitsland Vanaf 8 jaar Verteltijd: ca.

Verhalen startpagina. Quita Grot 17 oktober at En er is een bak waar water ik kan als het echt heel warm weer is. Je zult vast denken… YouTube voor het slapengaan. Rijm Frankrijk Vanaf 5 jaar Verteltijd: ca. Volksverhaal Utrecht Vanaf 10 jaar Verteltijd: ca. Met fantasierijke kleurentekeningen. Verhalen per religie.

Berichtnavigatie

Lees meer. Snuffie en Witje zijn twee konijntjes die wonen in de tuin van een gezellig gezin met drie kindertjes. Patricia Hegarty Bedtijd Het is al bijna nacht. De vrouw die haar man naar Aguarenta volgde Een volksverhaal uit Bolivia over het dodenrijk en zijn bewoners Verteltijd: ca.

Mind 19 oktober Moeite met in slaap komen. Pater Langslaper Een Noord-Brabantse sage over een pater die vijftig jaar slaapt. Een schatkist vol verhaaltjes voor het slapengaan Ruim twintig verhaaltjes voor het slapengaan, over een onhandige prins.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jochum
  15.01.2021 12:09
  Jule heeft geen broertjes of zusjes, maar ze vindt het heel leuk om met andere kinderen te spelen, wat ook heel vaak kan, omdat mama thuis kinderen opvangt van andere mensen.
 2. Joppe
  17.01.2021 14:36
  The Walking Dead. Fictie, Kinderboek.
  Pomme
  21.01.2021 09:48
  Thies is een heel bijzonder jongetje.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.