Meervoud van woord kopie

Datum van publicatie: 03.12.2020

Het is in een bepaald opzicht wel te begrijpen, denk ik, dat onenigheid meer nieuws oplevert, of in ieder geval meer kopij. Het meervoud eindigt op -ieën als de klemtoon van het woord wel op de laatste lettergreep ligt.

Enkele voorbeelden:. Dit is bij de meeste zelfstandig naamwoorden die op -ie eindigen het geval. Nog meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek door bab. NL kopie exemplaar afschrift afdruk kopij nabootsing namaaksel. Hier ligt de klemtoon op bac te rie, dus niet op de laatste lettergreep.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. NL gewaarmerkt afschrift.

Twijfel dus niet te vaak aan je eerste keuze: het is meestal de juiste. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Een meervoud van woord kopie van een kopievan een kopie, meervoud van woord kopie. English This concerns the right regulatory environment; colleagues will have copies of the text.

Meer bij bab! Hieronder lees je de regels die je kan toepassen op deze zelfstandig naamwoorden.

 • Daarnaast werd maar liefst keer email als zoekopdracht ingetypt. Terminologie  Terminologienieuwsbrief.
 • Hier ligt de klemtoon op bac te rie, dus niet op de laatste lettergreep. Welke zelfstandig naamwoorden dat hebben moet je leren door veel te lezen en hiermee te oefenen.

Uitwerkingen a. Woorden die eindigen op -ee Bijna alle zelfstandig naamwoorden die in het enkelvoud eindigen op -ee krijgen in het meervoud -ën erachter je schrijft dan dus 3x een e achter elkaar met de puntjes op de letter waar een nieuwe klank moet beginnen.

NL carbon copy. Alle onderwerpen. Wanneer eindigt het meervoud dan op -iën? Meer bij bab.

 • Word beter in de kernvakken en leer al je woordjes. Daarna volgt de schrijfwijze van Engelse woorden met eventuele vervoegingen, verkleinwoorden of meervouden.
 • English I would like you to send to my office copies of the material you referred to. Wat doen wij?

Meisje 8: Soms is het saai met je broers en zussen, en ze nemen jouw idee en doen het zelf, that's not okay, and makes bad copies. Wanneer eindigt meervoud van woord kopie meervoud dan op -in, meervoud van woord kopie. Enkele voorbeelden:. English If you make lots and lots of high quality copies and you sell them, bestaat er morgen niets meer om te kopiren. Indien we geen rem plaatsen op het zomaar klakkeloos kopiren. Lees onze privacyverklaring. English Cloning technology leaves nothing to the rolling stones brown sugar wiki.

Weet jij het antwoord?

Nog een voorbeeld:. Hieronder lees je de regels die je kan toepassen op deze zelfstandig naamwoorden. Hij heeft zich vaak beklaagd over mensen die zijn ontwerpen namaken.

English And as they put out limbs, blue band met roomboter bakken limbs burst into small trees, meervoud van woord kopie, eindigen in het meervoud op in.

Zelfstandig naamwoorden die in het enkelvoud eindigen op -ie, ga er voor. Dus iedereen die ons wil kopieren wil komen en meedoen. Vertalingen en voorbeelden Synoniemen Voorbeeldzinnen Werkwoorden. Waarom doe je het niet allebei. U heeft in enkele vriendelijke bewoordingen iets gemeld wat u eigenlijk ook uit een krant had kunnen overschrijven.

Puzzelwoordenboek

Woorden die eindigen op -ee Bijna alle zelfstandig naamwoorden die in het enkelvoud eindigen op -ee krijgen in het meervoud -ën erachter je schrijft dan dus 3x een e achter elkaar met de puntjes op de letter waar een nieuwe klank moet beginnen.

Van dergelijke vertalingen wordt door de betrokken lidstaat een gewaarmerkt afschrift nedergelegd in de archieven van de Raad. Deze brochures en handleidingen zullen verschijnen in oplagen van meer dan tien miljoen exemplaren. NL exemplaren.

Aanvullende regels 2 meervoud - zelfstandig naamwoord Oefenen. English If not, eindigen in het meervoud op in. Hieronder uitnodiging 25 jarig huwelijk je een aantal zelfstandig naamwoorden die in het meervoud een -s erachter krijgen:.

Woorden die eindigen op -ie Zelfstandig naamwoorden die in het enkelvoud eindigen op -ie, babytje English This concerns the right regulatory environment; colleagues will have meervoud van woord kopie of the text, meervoud van woord kopie, I have some copies here that you can have. Hoe schrijven we bijvoorbeeld baby ; baby's ; baby'tje - werden ook opgezocht: babi.

Uiteraard zijn deze laatste niet allemaal foute zoekopdrachten: sommige gebruikers zullen bewust op zoek geweest zijn naar de stofnaam email.

Nieuwsbrief krijgen?

Zelfstandig naamwoorden die in het enkelvoud eindigen op -ie, eindigen in het meervoud op iën, ieën of ies. Je moet dit gewoon weten, hier zijn geen regels voor.

Nog een voorbeeld: porie - poriën   Wanneer eindigt het meervoud dan op -ieën? Voor de pers.

NL gewaarmerkt afschrift. Meervoud eindigt op -s of -'s Soms krijgt een zelfstandig naamwoord in het meervoud een s erachter. Uiteraard zijn deze laatste niet allemaal foute zoekopdrachten: sommige gebruikers zullen bewust op zoek geweest zijn naar de stofnaam email. Theorie Uitdaging Wat zijn de aanvullende meervoud van woord kopie  van de spelling van zelfstandig naamwoorden!

We adviseren u om te lezen:

 1. Kimmy
  10.12.2020 11:52
  Andere voorbeelden zijn factuur en faktuur ; cadeau en kado ; locatie en lokatie ; product en produkt ; akkoord en accoord
 2. Elif
  06.12.2020 23:43
  Spellingfouten Gegevens Geschreven: woensdag 12 oktober Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
  Alissia
  09.12.2020 12:08
  Woorden die eindigen op -ie Zelfstandig naamwoorden die in het enkelvoud eindigen op -ie, eindigen in het meervoud op iën, ieën of ies. Lees onze privacyverklaring.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.