Mijn laptop start niet meer op windows 10

Datum van publicatie: 18.03.2021

Het is aangesloten op de hoofdvoeding. Nu gaat het programma Windows downloaden en installeren op je USB stick.

Eesti - Eesti. Heeft iemand enig idee wat ik moet doen? Bosna i Hercegovina - Hrvatski. Minimaal 8 GB. Ik woon in de omgeving van Amersfoort.

Chile - Espaol. Sluit echter nog geen randapparaten aan. Veel van de computers hebben een geschakelde voeding, een accessoire dat de benodigde hoeveelheid stroom levert voor alle computeronderdelen. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:? Registreren Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien.

  • Ergens vind ik ook Phoenix Bios 4. Als u nog steeds een zwart of leeg scherm ziet, probeer dan de stappen in  Actie 2 om de verbinding van het apparaat met uw monitor of scherm te controleren.
  • Gert-jan schreef:.

Windows start opnieuw op na een Windows Update

Tenzij de computer niet opstarten wil omdat de harde schijf er de brui aan gegeven heeft. Ga daarna door naar het volgende scherm. De letter x: vervang je door de station-letter van de bootpartitie. Het aan-uitlampje van of in de buurt van de aan-uitknop gaat mogelijk even aan maar daarna uit.

Stap 5: Herstel het computersysteem Als het probleem zich blijft voordoen, zet u de computer terug in de oorspronkelijke configuratie. Als het herstellen van het opstarten of het oplossen van opstartrecordfouten niet helpt, zal het probleem waarschijnlijk worden opgelost door de pc te herstellen of opnieuw in te stellen.

  • Hij geeft aan dat hij systeemherstel gaat doen maar na een uur zegt hij dat dit niet gelukt is. De update wordt nu verborgen en zal niet worden geïnstalleerd.
  • Kan iemand mij hiermee helpen?

Latvija - Latvieu. Ik heb al van alles geprobeerd maar niet mocht mijn laptop start niet meer op windows 10. Als is de harde schijf leeg, dat kun je meestal zien wanneer je de computer opstart en het logo ziet van de fabrikant. Hoe dat je in de BIOS komt, dan nog moet je in de BIOS kunnen komen.

We proberen u op het juiste spoor te houden. Het hulpprogramma scant uw computer. Oops… er ging wat mis!

Vrageninfo

Actie 3: Actie 3: Antivirussoftware van derden verwijderen Van bepaalde antivirussoftware van derden is bekend dat deze een zwart of leeg scherm veroorzaakt. Klik op Deze pc en open een van de beschikbare lokale schijven. Bel dan vrijblijvend met onze vriendelijke en ervaren helpdeskmedewerkers, die zijn er speciaal voor u.

Wat kan ik doen om dit te herstellen. Zolang de cirkel nog draait gewoon laten gaan. Een defect bestand, programma of stuurprogramma wordt dus niet geladen in deze modus.

Stap 2: Een harde reset uitvoeren

Bevestigen Terug. De computer zal voortaan niet meer automatisch opnieuw opstarten als er een probleem optreedt. Als je de apparaten persoonlijk met de juiste hulpmiddelen kunt openen, koppel je het RAM-geheugen los, maak je het voorzichtig schoon en plaats je het vervolgens terug. Australia - English.

  • Selecteer de laatste update en klik vervolgens op Verwijderen.
  • Maar als je wel in de BIOS kunt komen, en je ziet een zwart scherm als Windows opstart, dan raad ik je aan het volgende artikel te bekijken:  Problemen met een zwart of leeg scherm oplossen.
  • Het is een technicusprobleem dat kan worden opgelost door de computer te openen of door de hardware naar een computertechnicus in je buurt te brengen.
  • In het rechterpaneel druk je vervolgens op de knop Nu opnieuw opstarten , in de rubriek Geavanceerde opstartopties.

Handig om te weten voordat je begint met Windows herstel gedoe. Hoewel er veel manieren zijn om mijn laptop start niet meer op windows 10 te krijgen tot de veilige modus, hebben we beperkte mogelijkheden, voert u de volgende acties in deze volgorde uit :. Tenzij de computer niet opstarten wil omdat de harde schijf er de brui aan gegeven heeft. Jos schreef:. Het is een technicusprobleem dat kan worden opgelost door de computer te openen of door de hardware naar een fiat ducato forumas in je buurt te brengen.

Als u te maken krijgt met een zwart of leeg scherm voordat het aanmeldingsscherm wordt weergegeven. Lees meer over hoe HP software installeert en gegevens verzamelt. Is het een laptop.

Tip 01: Volautomatisch

In het scherm Opstartinstellingen dat volgt krijgt u een lijst te zien van de mogelijkheden. Mogelijk heb je in je herstelomgeving ook de optie Teruggaan naar de vorige versie opgemerkt. HP Klantondersteuning. Windows 10 start niet meer op en ik kan het niet herstellen, omdat ik niet kan inloggen op mijn Microsoft account.

Bezig met laden. Je kunt Windows 10 verwijderen, terugdraaien naar de vorige versie van Windows of op zoek gaan naar een eerdere versie van Windows 10, gebruik dan dit document om het probleem op te lossen.

Als Windows opnieuw opstart zonder waarschuwing of wanneer u probeert af te sluiten.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.