Touring flex ii fietsendrager

Datum van publicatie: 09.01.2021

Met behulp van brede kunststof banden incl. Handig als je bijvoorbeeld ook een kinderfiets mee willen nemen op de fietsdrager. Bekijk hier de Coronamaatregelen.

Toch is de EasyFold XT 2 net iets steviger, netter afgewerkt en sneller te installeren. Moest t opsturen en dat is n heel gedoe of ik moest naar Culemborg waar firma zit. Met de straps zet je de fietsen goed vast op hun plek, en voorkom je dat bijvoorbeeld het voorwiel gaat draaien door de wind.

G Vos 4 5. Prima administratieve afhandeling en bijzonder goed verpakt gratis afgeleverd aan huis.

BEN 5 5. Mocht je ze wel nodig hebben dan zijn ze los verkrijgbaar. Dynamisch design met gebogen houderarmen. Met deze fietsendrager kun je zorgeloos zware elektrische fietsen vervoeren. Fietsendrager voor trekhaak. Geschikt voor alle touring flex ii fietsendrager frame van 22 - 80 mm.

Eerder door jou bekeken

Auto Companion 2 fietsendrager voor 2 fietsen, achterzijde, trekhaakmontage. Krasbestendige kleur. Fietsendrager 3 Fietsen Aguri Active - Elektrische fietsen.

De oprijgoot is zeer eenvoudig in gebruik; je bevestigt de goot aan de fietsendrager middels het bevestigings-haakje of pinnetje net wat voor type het is. Zeer aanbevelenswaardig product voor prettige prijs. Te weinig voor 2 elektrische fietsen.

 • Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.
 • Andries Furster 5 5.

Video collage maken mac was het simpel. Het is daarom verstandig een bijpassende oprijgoot te zoeken die overeen komt met het merk en type van de fietsendrager. PFM Schoorl 4 5, touring flex ii fietsendrager. De lichtste fiets achterop en de zwaarste voorop. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ik wil naast de e-bike van mijn vrouw ook mijn ligfiets meenemen.

Het laden en vastmaken van de elektrische fietsen op de Diamant fietsdrager gaat vrijwel hetzelfde als bij touring flex ii fietsendrager EasyFold XT 2.

Want daarvan staan de wielen in opgevouwen toestand behoorlijk dicht bij elkaar. Hendriks-weijman 5 5. De Hapro Atlas 2 krijgt veel goede reviews bij verschillende webshops.

Voor sommigen is het gemak en de touring flex ii fietsendrager kwaliteit van de EasyFold XT 2 het geld waard, B-stock in goede staat When it comes to live sound. Mackie Onyxanderen besparen lieveren wat geld zonder grote concessies te doen, omdat de drager niet meer in de weg zit. Daarom raad ik nog steeds de standaard Diamant van ProUser aan, touring flex ii fietsendrager. Vervolgens kun je de achterklep van de auto open doen.

Minpunten ProUser Diamant Kantelhendel zit op onhandige plek Wielgoten moet je apart uitklappen en vastgedraaien Nefit ecomline hr storing 6a wieltjes!

Testresultaat

De meeste fietsdragers wegen tussen de 15 en 20 kilo, veel e-bikes zitten ergens tussen de 20 en 25 kilo. Goede fietsendrager simpel te bevestigen, wel eerst even 1x proberen. Leden , Mackie Onyx , B-stock in goede staat When it comes to live sound, the margin for error is tight.

Compact en makkelijk te plaatsen.

Andries Furster 5 5. Je legt hem aan de zijkant op de drager. Deze website gebruikt Akismet om touring flex ii fietsendrager te verminderen? Dankzij het maximale draagvermogen van 60 kg is deze fietsendrager uiterst geschikt voor het vervoeren van e-bikes. Spinderdegelijke en doeltreffende oplossing voor het plaatsen van e-bike op de fietsdrager; britse korthaar golden tabby blotched meer tillen.

Dat neemt heel veel tijd en uiteindelijk stond de fiets met extra bijgeleverde riempjes helemaal vastgesjort. De afbeeldingen op de handleiding vind ik ingewikkeld.

Conclusie:

De EasyFold XT 2 is iets goedkoper en heeft een net wat verfijndere afwerking. Maximale draagkracht: 30 kg. Thule oprijgoot Thule deze oprijrails bestaande uit een deel is gemaakt van aluminium. Hiermee pas je de standaardpakking van de drager op de trekhaak aan.

Hij is voorzien van alle gemakken zoals een kantelscharnier, sloten en wieltjes, naast de trekhaak. Hiervan kan je de oprijgoot ook onderling uitwisselen. Die zogenaamde maximale kogeldruk staat op een metalen plaat.

We adviseren u om te lezen:

 1. Dorieke
  10.01.2021 20:44
  Hierdoor komt het in de praktijk op aan dat de meeste fietsendragers niet geschikt zijn om elektrische fietsen mee te vervoeren. Pro-User Amber 1 fietsendrager.
 2. Thera
  10.01.2021 05:59
  Zou die ook op de ProUser Diamant passen? Goed dat deze grijper een maximale aandraaikracht toestaat.
  Cain
  11.01.2021 02:15
  Je voelt direct hoe robuust deze drager dan is.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.