American bully extreme

Datum van publicatie: 22.02.2021

Startpunthonden Menú. Hierbij bieden we onze teefje aan ze is momenteel 5,5 week oud.

Temperament Ze zijn zelfverzekerd maar niet agressief en dit ras heeft een zeer aangenaam temperament en een grote gretigheid om te behagen. American Bully Dek Reu Maffia bullys mr simba is klaar voor dekkingen. Zilveren Amerikaanse pitt bull terrier oren ongecoupeerd Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Worden in huiselijke kring grootge.

Er zijn 5 categorien van de Amerikaanse Bully. American Bully Pups Wij hebben nog maar 1 puppy te koop, american bully extreme. Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben. American bully pups.

Oud-Beijerland Eergisteren. De pocket, de extra grote .

  • Nog 2 toefjes en 1 reutje.
  • Oss Vandaag. Hallo, ik heb een nestje van 8 pups american bully pocket.

Temperament

Ze worde Ophalen of Verzenden. Op aanvraag 15 okt. Hans Oud-Beijerland. Moeder is dochter van zorr. Grootte: Grootte:. Bieden Eergisteren.

  • Hun oren zijn ergens wat misvormd waardoor oorsmeer zich makelijk opslaat in de oren.
  • Gun X Shelby!!

Ze zijn geboren op 19 september en mogen half november het nest verlaten. Bezoek website Gisteren. Maffia Bully's Hemelum. Aqua-Top Assendelft. American bully Tri color dekreu niet te koop tri color dekreu beschikbaar, american bully extreme.

Kruimelpad

American bully met stamboom ter dekking aangeboden. De Bully wordt vaak verward met de Pitbull, maar het is duidelijk een zeer ander ras. American bully XL pups met stamboom American bully xl pups met stamboom geboren op 11 september. Bullys 's-Gravenhage.

Hilversum Vandaag! Delfzijl Eergisteren. Zaneta Wognum. Tayfun Enschede. American bully Wij hebben een zeer mooi eerste keus teefje te koop van 10 weken oud ze groeit in huiselijke kring op met de kinderen en dieren he? Het vinden van een ras american bully extreme past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond.

Kies uw taal

Nog 2. Gerelateerde zoektermen. Gevolg oorinfecties. Te koop mooie american micro bully's. Extreem mooie american pocket bully,s nieuwe foto s!

Wij zijn op zoek naar een goed huis voor onze 4 jarige teddy. Oss 17 okt, american bully extreme. Winkel Hoogeveen. Wognum Vandaag. Te koop mooie american micro bully's. Op aanvraag Vandaag. De Amerikaanse Bully ook wel American Bully, Bully Pit is in american bully extreme midden van de jaren ontstaan en is gefokt om een ultieme familiehond te creren.

Volg ons @ social media

Binnen zijn ze zeer actief. Een jaar lang elke maand een prachtige american pit bull te Nieuw Ophalen of Verzenden. Op aanvraag Gisteren. Wij zijn op zoek naar een goed huis voor onze 4 jarige teddy.

Bullys 's-Gravenhage. Op aanvraag Vandaag, american bully extreme. Hallo op 15 september zijn ze dan eindelijk geboren het zijn 8 super prachtige pups geworden. American bully pits xl we hebben prachtige pups van blue de zoon van montana van legendarybullypits en mysi de dochter van matador.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.