Cafe de zon pretoriusstraat amsterdam

Datum van publicatie: 03.01.2021

Het zal je maar gebeuren. De ene schutter was een jaar of tien geleden betrokken bij een schietpartij en was nog niet zo lang vrij. Burgemeester sluit vier woningen in Zuidoost na meerdere beschietingen.

Navigeer Archief. Gerelateerde artikelen. Zo werkt het. Daar zijn ze omgekeerd en op de ring-Zuid, bij de afslag VU, hebben de daders op motoragenten geschoten toen die dicht achter de BMW reden.

Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Je gebruikt een adblocker.

Kijk ook eens naar stamp-none Preloader play Amsterdam teaser-date Hl lang. Er is een connectie met de Green Gang. Meer informatie over browser ondersteuning. Het duo liep naar de kroeg en vuurde tientallen kogels af?

Laat los om te beginnen met uploaden!

Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. Hij is daarbij zwaargewond geraakt en er staat hem nu een lange periode van revalidatie te wachten.
 • De politie gaat er vanuit dat hij één van de daders is van de schietpartij en de politie wil weten wie hij is.
 • Van politiezijde dan. Te denken valt aan Nederlandse achtergrond of Voormalige Overzeese Rijksdelen.

{dialog-heading}

Twee toevallige bezoekers raakten zwaargewond. In het Amsterdamse gonst het van verhalen. Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Twee vermoedelijke huurmoordenaars stappen een café binnen en openen het vuur op een man die aan de bar zit. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels.

 • Er was iets met een schietpartij in een discotheek.
 • TV gids.

Daarna vluchtten ze weg in de auto. Te denken valt aan Nederlandse achtergrond of Voormalige Overzeese Rijksdelen. Kijk ook eens naar stamp-none Preloader play Amsterdam teaser-date Twee bezoekers raakten gewond: n man 32 raakte eenzijdig verlamd en de ander 48 liep een beenwond op.

Twee mannen schieten in het wilde weg en raken twee onschuldige cafgangers.

Eerdere berichten

Een vermoedelijke witte of grijze Mercedes coupe C klasse reedt om Een tweede bezoeker had het geluk dat hij net in het rookhok was. Een man raakte zwaargewond door een kogel in zijn hoofd en een ander werd in zijn been geraakt. Gerelateerde artikelen.

Je gebruikt een cafe de zon pretoriusstraat amsterdam. Het zal je maar gebeuren. Helemaal mee eens, het zijn meer straatbendes met teveel geld. Dat hij zich had beveiligd omdat hij bang was alsnog te worden geliquideerd, legt de rechtbank juist in zijn nadeel uit - niet in zijn voordeel.

Er moeten mensen zijn die weten wie er verantwoordelijk zijn voor het neerschieten van de onschuldige cafbezoekers. De andere dader zou een jaartje of zes hebben opgeknapt.

Steun ons met een donatiel!

De bezoekers van het café aan de Pretoriusstraat in Amsterdam-Oost werden 's avonds laat opgeschrikt door twee mannen die vanuit de deuropening in het wilde weg naar binnen schoten. Let op: Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Om u deze content te kunnen laten zien, hebben wij uw toestemming nodig om cookies te plaatsen.

 • Amsterdam Pijltje rechts.
 • Pocorni werd beschouwd als één van de twee schutters die in oktober de Amsterdams-Marokkaanse crimineel Najeb Bouhbouh had doodgeschoten in Antwerpen.
 • Laat los om te beginnen met uploaden.
 • TV gids.

In het Amsterdamse gonst het van verhalen. Inloggen Log in of maak een account aan. Let op: Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven.

Volgens getuigen stapten de daders uit een zwarte BMW, Facebook of Instagram Om u deze content te kunnen laten zien. Ik kan er niet te veel over zeggen, maar hun voornamen beginnen allebei met een S. Vrijdagavond 10 oktober rond. Topics Alle cafe de zon pretoriusstraat amsterdam uit 13 kwaliteitskranten. Hij loopt hierdoor een ernstige wond op.

Schutter liquidatie

Daarna werd het stil. Pocorni kon wegduiken achter een gokkast. De vooruitzichten qua herstel zijn nog onzeker.

De daders zijn toen doorgereden naar het knooppunt de Nieuwe Meer. Gedenktegel voor doodgestoken Roderick Leta opnieuw geplaatst. Er wordt inmiddels een voornaam genoemd, maar dat kan nog twee kanten uit.

We adviseren u om te lezen:

 1. Asiya
  06.01.2021 22:38
  In de weken na de schietpartij luisterde de recherche telefoons van P. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.
 2. Esad
  07.01.2021 01:17
  De auto was toen voorzien van het originele kenteken XX-JZ.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.