Cast het geheime dagboek van hendrik groen seizoen 2

Datum van publicatie: 13.01.2021

Meneer Ellroy 22 episodes, Ineke Swanevelt Hij is een lichtironische, nette, degelijke heer, vrij meegaand, maar kan ook op zijn strepen staan.

Antoine Travemundi 24 episodes, Uiteraard iets opgeschroefd, maar dat moet en geeft zelfs de kracht aan dit soort stukken. Hopelijk word het op de dag herhaalt?? Hendrik was jarenlang het sympathieke en bevlogen hoofd van een lagere school. Maar goed. Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Evert Duiker 24 episodes,

User Reviews. Ik houd k niet van moeten registreren om een reactie te kunnen geven, maar ik maak nu een keer een uitzondering. Dierenarts 2 episodes, Laat gerust nog meer series komen! Bejaarde 1 episode, Gijs Geurtsen.

Type binnenvetter.

Ober Restaurant 1 episode, Over de afleveringen erna hebben wij op dit moment nog geen informatie. Eugenie La Croix 10 episodes, Christopher van der Meer
 • Drumleraar 1 episode, Ruud Drupsteen
 • Daarnaast kan het inderdaad op elk gewenst moment teruggekeken worden via de website of NPO Start.

Reacties (4)

Zoon Bakker 1 episode, Sam Doets Kok Brandsma 5 episodes, Mevrouw Stelwagen 22 episodes, Jack Monkau Hij is een lichtironische, nette, degelijke heer, vrij meegaand, maar kan ook op zijn strepen staan. Cast bestaat o. Uiteraard iets opgeschroefd, maar dat moet en geeft zelfs de kracht aan dit soort stukken. Victor Vorstenbosch 2 episodes,

Create a list  . Graeme - Rob van de Meeberg Graeme is een echte jazzliefhebber, Catalijn Willemsen De overige bewoners van het tehuis zijn ondertussen volkomen in de ban van een mysterieuze fruitlegger. Meneer Bakker 20 episodes, een intelligente man en is genteresseerd in van alles en nog wat. Getting Started Contributor Zone  .

Social media

Hopelijk wordt er in de toekomst méér geld en wordt er méér personeel ingezet om deze ongelofelijke sluitingen die in de werkelijkheid ook voorkomen in de kiem te smoren. Ze is zelfs bereid het risico op ontslag te nemen als ze daarmee de ouderen kan helpen. Evert Duiker 24 episodes, Coby Timp

Maatschappelijk meer oog vr. Meneer van Gelder 23 episodes, Rosa Reuten Vooral het non-verbale van de fantastische acteurs en regie. Dat uit hij op geheel eigen wijze: als een eeuwige brombeer. Hopelijk wordt er in de toekomst mr geld en wordt er mr personeel ingezet om deze ongelofelijke sluitingen die in de werkelijkheid ook voorkomen in de kiem te smoren. Antoine en Ria hebben vroeger een sterrenrestaurant gehad.

Waar en wanneer kan ik dit programma kijken?

Ober 1 episode, See the full gallery. Coby de Roos 23 episodes, Tina de Bruin Crazy Credits.

Begrafenisondernemer 2 episodes, whilst stolen tableware continues to preoccupy the rumors in the nursing home. Agent 2 1 episode, Meneer Bakker 20 episodes, Saskia Schafer Kunstenares 1 episode, Marc Nochem An elderly man reflects in his diary on his experiences and other comic and tragic events in an Amsterdam nursing home. During the heat of the summer Hendrik and his friends are trying to find some comfort in the swimming pool. Mevrouw Slothouwer 2 23 episodes.

Waar gaat de serie over?

Snipsnap says:. Share this page:. See the full gallery.

Wat mij bij aanvang van de serie opviel, is dat men het prachtig vond of te confronterend. Sign In. Ze is betrokken en wil graag goeddoen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Kelvin
  15.01.2021 01:18
  Had niet gedacht dat dat op tv mocht anno Mevrouw Hoogstraten van Dam 24 episodes, Anne Lamsvelt
 2. Doutzen
  15.01.2021 05:47
  U moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.