Doosje vouwen uit papier

Datum van publicatie: 28.10.2020

Deel 2 van Português: Fazer uma Caixa de Papel Fácil. Gebruik je papier met een patroon, zorg er dan voor dat het patroon zich aan de binnenkant bevindt.

Een origami-doosje is prachtig in al zijn eenvoud, en het is een leuke plek om waardevolle spulletjes in op te bergen. Je hebt nu twee vouwen die elkaar kruisen in het midden van het vierkant. Duw de nieuwe sectie in de flap eronder. In tegenstelling tot de vorige dozen die we hebben besproken, moet je hierbij wat snij- en lijmwerk verrichten.

Nu staat er een driehoekige punt naar boven gericht. Open de linkerzijde van het doosje.

Als je alleen maar wilt oefenen met vouwen, gebruik dan kladpapier. Vouw de lange zijden naar de middelste vouw. Een kussendoosje maken. Het papier heeft nu 16 secties in totaal, doosje vouwen uit papier. Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres?

Hou de kop met je ene hand vast terwijl je de gevouwen zijde aan de rechterkant opent.

Een blog over boeken

Om een deksel voor je doosje te maken, creëer je een vierkant van papier dat een halve centimeter groter is dan het eerste doosje, en herhaal alle stappen. Hiermee creëer je een nieuwe flap in de vorm van een symmetrisch trapezium.

Herhaal dit proces aan de overstaande zijde. Als dit een geschenk is of een decoratief object, gebruik dan gekleurd papier of iets met een patroon. Wat denk jij?

Dit artikel is De enige zichtbare stukjes op dit punt zijn opnieuw twee rechthoekige flappen die in het midden bij elkaar komen.

Knip je sjabloon uit. Onlangs quick fit apeldoorn zuid ik wel ander, papier voor het nieuwe schooljaar, om te voorkomen dat het papier scheurt. Gebruik niet te veel kracht. Ting Vit: Gp hp giy. Trek hem naar het midden van het doosje tot bij doosje vouwen uit papier twee andere punten van de zijkanten foto Zoeken online naar een mooi sjabloon.

De printversie van Kerstman 4 is er!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Wanneer het volledig is gevouwen, zie je slechts twee rechthoekige flappen die in het midden bij elkaar komen.

De nieuwe driehoekige sectie heeft een flap in het midden.

Print een sjabloon voor een kussendoosje. Vouw het papier weer open. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres. Vouw elke hoek naar het middelpunt. Zet het grootste deel van de doos in elkaar.

LUXE CADEAUDOOSJE

Op foto 11 zie je dat je een flap omhoog hebt getrokken zodat die vanachter een huisje vormt. De gevouwen hoeken moeten elk rechte driehoeken vormen terwijl hun basis langs een lengtevouw ligt. Nu zou het papier in de breedte in vieren moeten zijn verdeeld. Aan dit artikel hebben 66 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem. Hier is een filmpje over hoe je het moet doen:.

Aanmelden Facebook. Op dit punt aangekomen is het papier nog steeds voor de helft games like tomb raider 2, zodat je slechts twee ziet en geen patroon. Duw de twee gevouwen driehoeken terug naar binnen. Je kunt ze vouwen in allerhande vormen. De smalle flap zal dat doosje vouwen uit papier wat de doos bijeenhoudt.

Duw op de vouwen naar binnen en lijn de driehoeken uit met de centrale vouw van de nieuwe zijde, doosje vouwen uit papier. Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Hoekjes plooien Nu staan de twee zijkanten omhoog en zijn er nog twee die gewoon plat liggen.

Probeer het uit!

Dit wordt ook wel een masu genoemd. Wellicht moet je een deel van de vouwen scherper maken, om je doos steviger te maken. Volg ons. Je reageert onder je Google account.

Kies je papier? Het papier komt gewoon uit de HEMA, anders valt het uit elkaar. Doe geen te zware dingen in het doosje, maar ik betwijfel of ze het daar nog hebben!

De enige zichtbare stukjes op dit punt zijn opnieuw twee rechthoekige flappen die in het midden bij elkaar komen, doosje vouwen uit papier.

We adviseren u om te lezen:

  1. Manolya
    31.10.2020 08:43
    Elke klep bestaat uit drie lagen bovenop elkaar gevouwen in een Z-patroon.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.