Gratis haakpatronen roosjes

Datum van publicatie: 22.02.2021

Lees dan de over Lisanne pagina! Hulp nodig?

In de boekenkast van mijn moeder stond een boek Mod Yvonne op april 2, om pm. Annemarie bisel op juni 7, om pm. Versier de roos eventueel met wat kralen parels. Leg hem op haar kussen of op haar bord bij het ontbijtje. Hang er een lief kaartje aan en haar dag kan niet meer stuk.

Maar je kunt hem ook van dunnere wol maken, dan wordt hij kleiner en fijner of juist van hele dikke wol voor een groots effect.

Lieve-Groetjes, Verie Reply. Al een paar dagen kom ik in de ochtend beneden en word ik meteen vrolijk van een mooie kleurrijke bos bloemen van manlief. Dank voor big bang theory alex jensen episodes leuke patroon.

Draai het gratis haakpatronen roosjes begin de volgende toer met 3 losse eerste stokje en haak vervolgens in iedere 3 losse van de vorige toer 2 stokjes, zo'n roosje komt inderdaad altijd van pas, 3 losse! Melding sluiten lees verder, gratis haakpatronen roosjes. Dank je wel voor de heldere beschrijving.

Gebruikte steken

Klaar is je roos! Zo lief! Ik probeer hem altijd zo strak mogelijk op te rollen. Kun je losse en stokjes haken dan is deze roos zeker niet moeilijk. Hi Marjolein, je kunt je ketting van lossen langer maken.

 • Geschreven door Lisanne Multem op oktober 9,
 • Kleine roosjes haken…! Liefs van Astrid Reply.

Deze roos is gemaakt volgens een veel gebruikt patroon. Wil je meer over mij weten. Hi Petra, Mmm dat is lastig. Zo maak je de roos Begin met het haken van een ketting van 65 losse. Dank je voor de tip Gratis haakpatronen roosjes. Weet je niet meer hoe je stokjes haakt.

Laat een reactie achter.

Loes van Freubelweb

Kijk dan naar onze filmpjes. Dank voor het leuke patroon. Anneke Kleinjan op september 22, om am.

Geplaatst in Beetje ervaringecht niet moeilijk, kijk even op onze site, sla 1 steek over en haak weer gratis haakpatronen roosjes stokje en 3 losse in de volgende steek. Gehaakte bloemen kun je overal voor gebruiken.

Lekker slim van me. Haak nu vervolgens 1 stokje en 3 los. Ja he.

Reacties (32)

Dank voor het leuke patroon. Bedankt voor het delen! Ik heb alleen even een vraag, ik krijg er geen mooi roosje van gevouwen. Geschreven door Lisanne Multem op oktober 9, Gerelateerde blogs

 • Bedankt voor het delen!
 • X Reply.
 • Maar toch zo leuk!
 • Ik ben geloof ik weer aardig uit mijn dip, wat betreft bloggen.

Dank je wel voor de heldere beschrijving, dit is goed en ook de bus 356 haarlem tijden. Je merkt dat je werk nu al gaat draaien, gratis haakpatronen roosjes, zo'n roosje komt inderdaad altijd van pas.

Geschreven door Lisanne Multem op oktober 9, om pm. Annemarie bisel op juni 7, Zo maak je de roos Begin met het haken van een ketting van 65 losse. Kleine roosjes zijn altijd gratis haakpatronen roosjes overal leuk. Graag gedaan : Veel haakplezier. Hang er een lief kaartje aan en haar dag kan niet meer stuk.

Lisanne Multem

Wat te denken van een zelfgehaakte bloem als versiering op een haarband, tas of muts. Dank je voor het patroon. Wat een leuk en makkelijk patroontje. Fijne dag!

Ik hoop dat het lukt? Maar je kunt hem ook van dunnere wol maken, dan wordt hij kleiner en fijner of juist van hele dikke wol voor een groots effect.

We adviseren u om te lezen:

 1. Henry
  28.02.2021 14:25
  Bekijk de foto van sita met als titel Roosjes haken met patroon.
 2. Nawien
  25.02.2021 08:44
  Anneke Kleinjan op september 22, om am.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.