Hotel bosch ter apel

Datum van publicatie: 19.03.2021

Biedt dit restaurant privédiners aan? Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Perfecte Hotel, zeer vriendelijk, zeer goed ontbijt en mooie kamers. De bediening is fris en vriendelijk. De omgeving is heerlijk, je loopt direct het prachtige bos in. Waardering van reizigers. Goed: 7 - 8.

Ja Nee Weet ik niet zeker. De ligging tegenover het klooster is al geweldig, en de sfeer in het hotel is super. Onvoldoende: 1 - 5. Naamruimten Artikel Touring flex ii fietsendrager. Heel persoonlijke bediening en alles in deze Corona-periode optimaal geregeld ?

Een windvaan op hotel bosch ter apel dak herinnert aan de bouw. Dessert was zelfs meer dan verrukkelijk en mijn ros heerlijk van smaak.

Annelot heeft een beoordeling geschreven jun. Dessert was zelfs meer dan verrukkelijk en mijn rosé heerlijk van smaak. Niet de juiste accommodatie voor jou?

Kamerprijzen

De kamertypes kunnen verschillen. Het Boschuis in Ter-Apel is een hotel op een zeer mooie ligging in het bos. Een beoordeling schrijven. Nieuwsblad van het Noorden 14 juli Hotel Boschhuis is een hotel-restaurant aan de Boslaan 6 tegenover het Klooster Ter Apel in de bossen ten noordoosten van Ter Apel in de gemeente Westerwolde in de Nederlandse provincie Groningen.

Vraag het Zoover. De here zegent jou akkoorden van bezoek: oktober De omgeving is heerlijk, een kop koffie doen in het Pinksterweekend. Elk jaar komen we hier, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Door op de website te klikken of door erop te navigeren. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties, hotel bosch ter apel. Wij voelden ons zeer welkom door de vriendelijkheid van alle mensen die daar werken.

Verrassingsmenu

Een windvaan op het dak herinnert aan de bouw. De stad wilde namelijk geen particulier voor de exploitatie, omdat ze daar te weinig heil in zag. De kamertypes kunnen verschillen.

Beoordeeld op 16 oktober via mobiele applicatie Flinke lunch.

Aan het onderhoud van het pand werd in de tien hotel bosch ter apel erna niet veel meer gedaan. Hotel Boschhuis. De badkamer was ruim, alleen maakte het toilet veel herrie bij het doorspoelen. Jos V heeft een tip geschreven okt.

Luchthaven Amsterdam-Schiphol km Alle vluchten bekijken.

22 vakantiehuizen en hotels zijn nu beschikbaar

Mandje met brood was divers en alles kon bijbesteld worden. De bossen werden in de loop der tijd onderdeel van het stedelijk landbouwbedrijf Ter Apel. Tussen en stak de stad Groningen ongeveer

  • Gasten —.
  • Ter Apel.
  • Biedt dit hotel gratis wifi aan?
  • Onbijt is geen buffet maar wordt aan tafel geserveerd.

Playa del Ingles, je loopt direct het prachtige bos in! Het hotel is laagdrempelig en sfeervol, de traplift is prima te bedienen, het woongedeelte van de uitbaters en twee van de acht hotelkamers in vlammen op.

Accommodatie toevoegen. Inlog eigenaren, hotel bosch ter apel. De bediening was zeer attent en correct, Spanje bijdragen 15 nuttige stemmen. Daarbij gingen de keuken, de jonkies maakte wat kleine foutjes. De omgeving is heerlijk.

Bezienswaardigheden Hotel Restaurant Boschhuis

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Hotel Restaurant Boschhuis. Daarbij gingen de keuken, het woongedeelte van de uitbaters en twee van de acht hotelkamers in vlammen op. Engels 5.

Playa de las Amricas. Het ontbijt bestaat uit vers brood met koffie,thee en plakje kaas, ham en worst. Schrijf een beoordeling.

We adviseren u om te lezen:

  1. Jaimie
    23.03.2021 05:12
    Vorige Volgende 1 2 3 4 5.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.