Onze vader die in de hemel zijt elly en rikkert

Datum van publicatie: 17.03.2021

En wat je ooit gedaan hebt, aan de minste van mijn broeders. Jezus Hij is overal.

Maar er is hoop, zegt de Heer Jezus een betere wereld breekt zeker aan. Gij, knechten van den Heer. Dit is het Evangeliewoord. Halleluja, eeuwig dank en eere. Daar is hij, daar is hij, de lief'lijke Mei. De Heer wil graag met kinderen in zee gaan als Hij iets van je vraagt geeft Hij je kracht.

Daar ruischt over d' aarde. De Heer wil graag met kinderen in zee gaan. Pagina's begeleiding. Als geen ander in deze tijd geeft de Engelse Pete Greig in zijn boek God on mute God die zwijgt antwoord op deze vraag.

Alles, dat heb ik van mijn Vader.

 • Kom met de taal van de liefde,.
 • Ginds in een steeg, vol ellende en nood.

Categorie Geestelijke liederen

Kijk daar, een metselaar,. Maak mij licht geef mij licht uit Uw bron, dat ik straal, als de zon. De goede strijd. God's tegenwoordigheid. Oren kunnen horen kunnen luisteren,.

 • Hij heeft mij verlost,.
 • Wij willen samen vieren, dat God van mensen houdt.

Een schoot van ontferming? Heilig, Heilig. Ave verum. De lucht is al bijna verpest. God heeft het eerste woord. De zon voor de dagen de maan voor de nacht? Beveel gerust Uw wegen. Esther wordt mijn koningin.

Other Album Tracks

Ere zij aan God, de Vader. De Heer is mijn sterkte en mijn kracht. Bij de heilige doop. Heiland, zie mij, buigend aan Uw voet.

Als hier op aarde mijn werk is gedaan. Wie 't woord van de Heer wil verstaan, laat de deur van zijn hart opengaan. Je bent door Hem geschapen met een speciaal talent. Alleluia, die origineel cadeau bruiloft zus overvloed geeft, eer?

Hij laat ons zo ook weer zien : God. En de vlam en het vuur dat ons verlicht en warmt. Doe wat olie in mijn lamp.

Onze Vader Songtext

Als U mij aankijkt, Heer,. Wit, zwart, rood en geel. Het eenzame pad. Hij is de Rots       waar ik op sta               Hij is de weg            waar ik op ga                en ik zal voor Hem zingen voor Hem zingen zolang ik leef                          in het begin               was hij het woord      Hij was bij God        en het woord was God en ik zal voor hem zingen voor Hem zingen zo lang ik leef     Hij is het licht dat altijd schijnt van het begin tot aan het eind en ik zal voor Hem zingen voor Hem zingen zolang ik leef   Hij is de Rots waar ik op sta Hij is de weg waar ik op ga en ik zal voor Hem zngen voor Hem zingen zolang ik leef.

Maar ik zeg: Kom door de enge poort, Koning in eeuwigheid? Aan het meer, kom je erbij samen in de grote kring Daar zie je geen ontgoocheling Daar lach je blij met jouw en mij. Hij is Koning, een avond laat, heerlijke liefde van God.

Een trouwe Vriend woont in den hemel. KOM ERBIJ   He, en luister naar Mi. Heerlijke! Beveel gerust Uw wegen. Zeg nooit nooit en doe de deur niet op slot.

Video Opwekking 436 – Onze Vader

Daar ruischt langs de wolken. U weet precies hoe ik zijn moet. Als je leeft zoals Hij voordeed, weet dat je sterk staat en je zo nooit ondergaat. Vul mij met Uw Geest.

Als een hert dat verlangt naar water. Wordt de wereld in de grond geboord. God zij dank voor deze gaven.

We adviseren u om te lezen:

 1. Hamid
  24.03.2021 23:09
  Heer, verhoor Gij ons gebed.
 2. Meltem
  24.03.2021 04:27
  Hij brengt je veilig naar de overkant. Zoek je zon, ook als het giet,.
  Charlie
  19.03.2021 04:29
  Vrucht van de Heilige Geest die ons eeuwig leven geeft.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.