Word document opslaan als afbeelding mac

Datum van publicatie: 17.03.2021

Meer ideeën Lambertus 15 november om Waarom zou je een pdf file als jpg of anders willen converteren? Klik in het snelmenu indeling op Word Document.

Ja Nee. Selecteer in de lijst Opslaan als de gewenste bestandsindeling. Zie voor meer informatie over deze services, de verwante onderwerpen in Zie ook. Als u wilt een bestand opslaat naar een onlinelocatie dan de standaardmap, gebruikt u delen.

Vergelijkingen kunnen worden bewerkt wanneer u het document opslaat in een Word bestandsindeling. U kunt uw document opslaan als PDF-bestand om te behouden de opmaak van het document en waarmee u het document kan worden gelezen, maar niet worden bewerkt.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Afbeeldingsbestandsindelingen Bestandsindeling Beschrijving PNG Portable Network Graphics-indeling Verbetert word document opslaan als afbeelding mac kwaliteit van afbeeldingen op een website omdat gedeelten van de afbeelding transparant kunnen zijn en de helderheid kan worden gecontroleerd.

Met andere woorden, is op dit moment een onlinelocatie weergegeven in het dialoogvenster. Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Klik op Bewaar afbeelding als. Links Telefoon. Als u de knop Op mijn Mac ziet.

Klik op het menu om een map te selecteren waarin je de afbeelding wilt opslaan. Categorieën: MacOS. Wil je appletips pushberichten ontvangen?

Gebruikershandleiding Voorvertoning

U kunt nieuwe documenten maken die compatibel zijn met eerdere versies van Word via de compatibiliteitsmodus. In dit artikel laten we je zien hoe je afbeeldingen uit een bericht of document, of van het internet, opslaat op je MacBook.

Selecteer de map waarin u de afbeelding wilt opslaan. Lekker, maar dan converteert hij alleen de eerste pagina.

Medeauteur door wikiHow-redactie Het team van redacteuren en proeflezers van wikiHow.

  • Klik op 'Kopieer afbeelding' om de afbeelding op te slaan op je klembord, zo kun je het later plakken in een document.
  • Outlook op de PC kunt u een foto alleen als een afzonderlijk afbeeldingsbestand opslaan. Met andere woorden, als inhoud niet wordt weergegeven in de afdruk, wordt deze niet weergegeven in de PDF.

Laat de knop los. Kies een naam. Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was. Tips en waarschuwingen, word document opslaan als afbeelding mac. Afbeeldingen worden in alle programma's op precies dezelfde manier mooiste plaatsen italie als in het programma waarin ze oorspronkelijk zijn gemaakt.

Open het bericht, het document of de webpagina met de afbeelding die je wilt opslaan op je MacBook. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Hier adverteren - Advertise here.

Afbeeldingen extraheren of elke pagina opslaan van pdf naar jpeg

Italiano: Salvare Immagini sul tuo Macbook. Zo kun je ze later makkelijker terugvinden als je er naar zoekt op je Mac. Verbetert de kwaliteit van afbeeldingen op een website omdat gedeelten van de afbeelding transparant kunnen zijn en de helderheid kan worden gecontroleerd.

Als het bestand later wordt geopend in Word , kunt u de stijl niet automatisch wijzigen via thema's.

Ja Nee. Dit staat in de rechteronderhoek van het dialoogvenster. Wil je ons laten weten of deze informatie nuttig is. Over dit artikel. Een "lossless"-indeling waarbij geen kwaliteitsverlies optreedt wanneer een bestand wordt gewijzigd en opgeslagen.

Bedankt voor uw feedback.

Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Ga in het vak waar naar de map waarin u de afbeelding wilt opslaan. Compatibiliteitsmodus inschakelen U kunt nieuwe documenten maken die compatibel zijn met eerdere versies van Word via de compatibiliteitsmodus.

  • Een afbeelding opslaan als een afzonderlijk bestand In PowerPoint,Word en Excel , is de volgende procedure geschikt voor Foto's, vormen, grafieken, SmartArt-graphics, digitale inkt en tekstvakken.
  • Belangrijk:  Sommige items die zijn gemaakt met behulp van functies in Office voor Mac kunnen anders werken wanneer het document wordt opgeslagen in de bestandsindeling die wordt gebruikt door Office voor Mac of eerder.
  • Als je een muis hebt met een rechtermuisknop kun je de rechtermuisknop indrukken om het pop-upmenu te laten verschijnen.
  • Klik op Opslaan.

Documentelementen die anders werken in de compatibiliteitsmodus De elementen in de volgende word document opslaan als afbeelding mac worden mogelijk definitief gewijzigd wanneer u de compatibiliteitsmodus gebruikt. Als u korte bob krul na een fout voor kiest om de herstelde versie van een bestand niet op te slaan nadat u deze hebt geopend, wordt rauwe broccoli salade rozijnen bestand verwijderd en gaan de niet-opgeslagen wijzigingen verloren.

Selecteer AutoHerstel-informatie opslaan. Contact opnemen met ondersteuning. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews. Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen! Ga naar de afbeelding die je wilt opslaan. De documentelementen in de volgende tabel worden gewijzigd wanneer u de compatibiliteitsmodus gebruikt.

Apple Footer

Een afbeelding opslaan als een afzonderlijk bestand In PowerPoint,Word en Excel , is de volgende procedure geschikt voor Foto's, vormen, grafieken, SmartArt-graphics, digitale inkt en tekstvakken. Nadat u het document converteert, kunt u de nieuwe en verbeterde functies in Word gebruiken.

Bedankt voor uw feedback.

Een bestand opslaan als een film alleen PowerPoint. Als u een nieuwe map wilt maken in de map die wordt weergegeven, klikt u op Nieuwe map en voert u daarna een naam voor de map in. Bedankt voor uw feedback.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.