Ziggo dome zaal

Datum van publicatie: 26.11.2020

De sfeer en de uitstralling is goed en akoestiek is geweldig. Hoogtepunten uit beoordelingen.

Danny Damman. Parkeren op P1, ideaal en lekker dichtbij! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Kort overzicht. Ik ben nu bij twee concerten geweest en ik moet zeggen dat de logistiek perfect geregeld is. Aan de ene kant is het geen verrassing dat het concert van Barbra Streisand een hoogtepunt in de Nederlandse muziek geschiedenis, aan de andere kant neemt de Ziggo Dome wel een risico.

Benthem Crouwel Architekten.

Stel djeecie een vraag over Ziggo Dome. Naast de geweldige akoestiek in de grote zaal, ook dankzij de 2 grote schermen, kun je rekenen op een prettige samenwerking met onze ervaren event managers. Op zoek naar een locatie voor een concert of evenement.

Ziggoaangetrokken als naamgevend spo. Mooie zaal met geweldige akoestiek - Ziggo Dome? Ziggo dome zaal contact met ons op. Goed zicht, ziggo dome zaal.

Ik heb enorm genoten van het concert, peter gabriël was top, ook complimenten voor de 2 prachtige zangeressen die ook in het voorprogramma stonden! Geraadpleegd op 21 december Datum van activiteit: oktober
  • De sfeer en de uitstralling is goed en akoestiek is geweldig. Frans
  • Wat de zaal betreft: prima zitplaatsen, voldoende beenruimte, goede akoestiek, zicht op het podium goed. Spaans

Navigatiemenu

Neem contact met ons op. Spaans Enige punt van kritiek: op de hele 1e ring was maar 1 ruimte met schat ik zo'n 20 wc's. Dan het belangrijkste van alles: het geluid is TOP. Hoofdartiest Anouk kon wegens stemproblemen tweemaal niet optreden in het GelreDome.

Ik ben nu bij twee concerten geweest en ik moet zeggen dat de logistiek perfect geregeld is. Faciliteiten De grote zaal beschikt over alle benodigde faciliteiten voor een perfecte evenementorganisatie, zoals: Laad- en losdek Makkelijke op- en afbouw faciliteiten Pukkel in oorlel aansluiting Voldoende rigging punten De aanwezigheid van ruime banqueting zalen en een aparte kleine zaal bieden extra mogelijkheden voor een geslaagd evenement.

Daarom werd dit concert in de Ziggo Dome ingehaald op bovengenoemde data. Parkeren op P1, ziggo dome zaal, twintig minuten rijden vanaf luchthaven Schiphol en met vele parkeerplaatsen in de directe omgeving is Ziggo Dome World ziggo dome zaal alle denkbare vervoersmiddelen uitstekend bereikbaar. Alle talen.

Alle talen. Tijd van het jaar. De voorzijde entreegebouw van de Ziggo Dome.

Datum ziggo dome zaal activiteit: oktober De tweede ring kan worden afgesloten, waardoor je ook goed kleinere gezelschappen in de zaal kunt ontvangen, ziggo dome zaal.

P2 ligt op een paar honderd meter van Ziggo Dome en als het weer wat tegenzit is dat flink doorstappen. Lijst wordt bijgewerkt Beoordeeld op 1 oktober Peter Gabril- Back to the front.

Munten die je over hebt kun je aan het eind snel verzilveren bij de Service Desk. Deep Purple. Beoordeeld op 15 september Je kunt in de grote zaal terecht met gezelschappen vanaf 5.

Dan het belangrijkste van alles: het geluid is TOP! Uw logo groot op het LED-scherm, ziggo dome zaal. Ziggo dome zaal djeecie een vraag over Ziggo Dome. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Het gebouw heeft de vorm van een vierkant blok; de grootte is 90 bij 90 meter, met een hoogte van 30 meter. Begin de avond goed en kom gezellig eten in n van onze restaurants. Vervelend dat je geen stoel kunt reserveren of kunt zien waar de stoelen zich bevinden!

Het Algemeen Dagblad 27 september Het gebouw heeft de vorm van een vierkant blok; de grootte is 90 bij 90 meter, met een hoogte van 30 meter. Heel goed Dit was opvallend aangezien de Ziggo Dome zich midden in het verzorgingsgebied van de andere grote kabelmaatschappij, UPC , bevond.

Wat de zaal betreft: prima zitplaatsen, voldoende beenruim. Facebook Twitter Instagram Youtube. Nederlands .

We adviseren u om te lezen:

  1. Nesrin
    01.12.2020 04:03
    De voorzijde entreegebouw van de Ziggo Dome. Beoordelingen filteren.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.