Abdoel roti den haag

Datum van publicatie: 11.03.2021

Kaart: Tropisch Huis Abdoel Bekijk grote kaart. Ik kom er al ruim 15jaar of langer, alles daar is lekker en vers. De roti's zijn goed, maar de prijzen schieten werkelijk omhoog!

Maar wat was dit slecht zeg! Eten was niet lekker en kreeg gelijk zuremaag. Bent u een echte kenner? U kunt bij Roti Express Den Haag bestellen! Was een paar jaar geleden daar gaan kopen en toen moest ik in de rij staan om te bestellen. Belangrijk: verander deze code niet.

Ja Nee Weet ik niet zeker.

Toelichting: Zou u Tropisch Huis Abdoel aanbevelen. De kipfilet was droog en zat amper jus bij en de normale kip was gewoon een botje met restanten eraan. Weinig aardappel, maar de prijzen schieten werkelijk omhoog. Abdoel roti den haag Transvaalwijk staat hierdoor vol met zogeheten 'revolutiebouw'. De roti's zijn goed, weinig groenten!

 • Erg onvriendelijk. No joke.
 • Wat vond u positief aan Tropisch Huis Abdoel?

Hoe was jouw ervaring?

Echt heerlijk! Jullie geen zin hebben in koken? Voor de duidelijkheid. Zijn de prijzen van dit restaurant laag? Ik heb vandaag een rotie doks besteld en ik kon de stukken soms tellen, het waren er 10 √° 14 stukken doks.

Sendy 5 punten. Schrijf een beoordeling.

Na een lange tijd broodjes gaan halen. Ik belde op om mijn ongenoegen hierover te uiten en werd zo onbeschoft te woord gestaan. Ja ze koken allemaal even slecht. Maar wat was dit slecht zeg! Bij het eten dan maar. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Abdoel roti den haag - Startpagina Facebook nl-nl.

Beoordelingen van Tropisch Huis Abdoel

Roti Express Den Haag menu. Omdat deze mensen snel woonruimte nodig hadden, werden binnen een mum van tijd woningen uit de grond gestamd. Als ik in friesland zou wonen dan ging ik nog naar abdoel. Recente zoekopdrachten sauna kleve opvouwbare logeermatras itho afzuigkap onderdelen hetal scharnieren keuken subsidie dubbelglas harry potter box sets carbon velgen racefiets popliedjes piano bladmuziek excursies bali vanuit sanur keukens amersfoort.

Tropisch Huis Abdoel. Biedt dit restaurant service aan tafel. Bedankt voor je hulp. Beoordeeld op 17 maart Ik rij er speciaal voor om. Hier moet je zijn voor een lekkere roti of nasi, lifestyle en dagelijkse boodschappen. Werelds winkelen De Paul Krugerlaan heeft verschillende winkels op het gebied van mode, abdoel roti den haag, bami.

2 recensies voor Abdoel Tropisch Huis

Smaak is prima, maarrr Zeker een aanrader. Kleine eetwaren Den Haag. Ik weet niet hoe de rest smaakt.

 • Taal Nederlands.
 • Gebruik mijn locatie.
 • Wij geven een volledig overzicht van restaurants, maar er is meer.
 • Abdoel Roti in Den Haag.

Kies uw vestiging en bestel online. Type reiziger. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over deze zaak ik kom er echt al jaren. Voor Surinaams eten uitzending gemist utopia gisteren er geen beter adres in Den Haag, abdoel roti den haag.

Multicultureel winkelgebied  Winkelen in de Paul Krugerlaan is verrassend multicultureel. Altijd lekkere nasi en bami gehaald. Bookmark Verwijderen Delen.

Roti Gerechten

Tijd van het jaar. Is dit restaurant geschikt voor dineren? Resultaten van 8 zoekmachines!

De markt kon zich in de wijk verder uitbreiden en is nu de grootste markt van Nederland. Ingrid Soerdjpal. Tropisch huis Abdoel.

We adviseren u om te lezen:

 1. Savana
  19.03.2021 13:46
  De laatste tijd zijn alleen de roti koek droog en valt uit elkaar als je het uit rolt dat vind ik wel erg jammer. Voor Surinaams eten bestaat er geen beter adres in Den Haag.
 2. Bertus
  14.03.2021 21:55
  Waarom geen uitstekend beoordeling dan? Vertaal van English naar Nederlands Hier geweest om een portie pom te halen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 bedcpa.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |