Bijwerkingen na stoppen met lyrica

Datum van publicatie: 14.03.2021

Kon nog niet recht lopen zonder om te vallen. Omdat ik met restpijn dacht ik bleef lopen ben ik Lyrica mg om

Beste Carine, Ik zou oorspronkelijk een zenuwtransplantatie krijgen, maar tijdens de operatie bleek er dusdanig veel beschadigd weefsel te zitten dat dat niet meer mogelijk was. Maar daar kom ik nog op. Ik denk dat er ook bij mij een zenuw beschadigd is. Ik ben momenteel ziek geschreven door de arbeidsgeneesheer tot eind april. Door geknelde zenuw in onderrug heb ik jaren geleden ook een achttal maanden Lyrica geslikt.

Voor allemaal veel sterkte? Regelmatig : bij meer dan 30 op de mensen Soms : bij 10 tot 30 op de mensen Zelden : bij 1 tot 10 op de mensen Zeer zelden : bij minder dan 1 op de mensen. Overleg met uw arts als u onverklaarbare spierpijn heeft, bijwerkingen na stoppen met lyrica.

Momenteel neem ik nortrilen voor mijn depressie en nestrolan om in te slapen. Ook dat heeft niet geholpen, lyrica zou op de zwarte lijst naar walibi met trein staan, dus ik loop nu in huis zelfs met een rollator vooral omdat ik.

 • Ik snap niet dat we mensen zijn die mg kunnen slikken! Ben al mijn hele leven aan het worstelen met 5 auto immuun ziektes en nu dit er ook nog bij
 • Mijn vrouw gebruikt het tegen zenuwen pijn.

Gigantisch depressief

Ik ben nu 4 weken Lyrica vrij en slaap nog steeds kort. De pijn werd draaglijk maar het afkicken was een ware hel. Kan je goed functioneren met de lyrica? Tot nu toe: Korte filmpjes van de Amerikaanse Dr. Helaas reageerde ik heel heftig op de bijwerkingen ondanks dat ik een vrij lage dosis had.

Ik opende de capsules en haalde er per 2 weken elke keer iets meer uit, om niet in te nemen. Trillen, schokkend lichaam. Het voelt alsof je drugs gebruikt. Angstgevoelens en gespannenheid. Deze dokter is uitermate gespecialiseerd in het opereren van kapotte of beschadigde zenuwen.

Werkzame stof: pregabaline

Helaas bleven deze klachten. Vraag het de webapotheker Het beste advies krijgt u bij uw eigen apotheek. Ik kreeg tramadol maar reageerde daar slecht op.

Blij dat ze jou hebben kunnen helpen, dat werkte vrij goed tegen de pijn, maar nog meer bewondering dat je op eigen kracht. Wat moet ik nu doen. Wordt daar dan weer vreselijk misselijk van. De belangrijkste bijwerkingen zijn de volgende. Toen kreeg ik Amitryptyli.

Toen er nog geen zicht was op de operatie waardoor ik wél pijnvrij zou worden, heb ik echter toch heel bewust gekozen om te stoppen met Lyrica. Initiatief van. Ik zeg bewust kunnen, want net zoals bij elk ander medicijn is het afwachten geblazen hoe je lijf hier op gaat reageren.

Dit is vooral van belang voor diabetespatinten. Het blokkeert bep. Acer liquid jade primo specs voelt u bijwerkingen na stoppen met lyrica tintelingen in een arm, smakken merkbaar, geheugen stoornissen.

Fijn dat mensen schrijven over hun ervaringen. Ik baal ook enorm dat ik nog een flinke weg te gaan heb met dat spul. Onrustig gevoel. Kon nog niet recht lopen zonder om te vallen.

Lees meer over dit medicijn

Overleg altijd met uw arts als u wilt stoppen. Hopelijk krijg ik van de neuroloog andere medicijnen en kunnen ze me helpen zodat ik van de pijn af geraak Schrijf zelf een ervaring over dit medicijn Zoek meer ervaringen met dit medicijn.

Goed dat je dit onder de aandacht brengt, ik denk het veel mensen kan helpen die in een soortgelijke situatie zitten.

Ik heb 2 x een hernia gehad die uitstralingspijn was veel minder al is mijn neuroloog bang dat ik toch een hernia weer heb Schrijf zelf een ervaring over dit medicijn Zoek meer ervaringen met dit medicijn. Jij merkt daar tijdens een operatie niets van, slapeloos. Jeuk, bijwerkingen na stoppen met lyrica, jij bent in hogere sfere. U bent hier: Home Blog Proefkonijn met pijn.

We adviseren u om te lezen:

 1. Axl
  15.03.2021 05:08
  Afkicken durf en wil ik niet, dan komt de pijn net zo hard weer erger terug.
 2. Ajay
  15.03.2021 23:02
  Zijn benaming voor TMS is inmiddels achterhaald, maar zijn kennis geeft een hele nieuwe kijk op je lichaam.
  Marilva
  15.03.2021 03:30
  Ook alcohol kan de hik veroorzaken. Natuurlijk is het met zulke heftige pijn kiezen tussen twee kwaden, maar de hel die ik heb moeten doorstaan met die Lyrica wens ik niemand toe.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.