Bladmuziek lang zal ze leven trombone

Datum van publicatie: 13.01.2021

Xaphoon Maui in C De Xaphoon zit wat zijn klankt betreft ergens tussen de saxofoon en de klarinet in maar hij heeft natuurlijk ook karakteristieken van een fluit. Twee emmertjes water halen - Nederlands.

Ook melodielijn in C toegevoegd voor zang of instrument met tekst en akkoorden.

Brabants volksliedje, voor piano, keyboard of accordeon. Voor blokfluit en piano. Voor melodie instrument dwarsfluit, blokfluit etc met piano. Piano Chord. Arrangement voor zang of instrument en piano of accordeon.

Ik zag Cecilia komen - Oud-Nederlands. Zeg ken jij de mosselman - Nederlands. Revueliedje uit Rijden, rijden in een wagentje - Trad. Aangezien deze houder de halswervel niet belast en het gewicht op beide schouders rust is deze saxofoon houder de beste keus voor jouw instrument als je een zo hoog mogelijk draagcomfort wilt.

A great way to introduce and use a an easy first song.
  • Voor zang en accordeon,piano of keyboard.
  • Op deze pagina vindt u bladmuziek voor nationale volksliederen, sinterklaasliedjes, kinderliedjes en andere volkliedjes. Bijvoorbeeld: 1e stem blokfluit, 2e: mandoline, 3e: mandola of gitaar.

Verjaardagsliedjes

Thomann Dust Bag Het is voor geen enkel instrument goed om onder het stof ze zitten. Guitar Lessons. Een jonge heertje ging - Trad. Piano Music Easy. Bremner Practice Mute Trompet Deze zeer lichte mute-demper maakt het mogelijk om met een drastisch gereduceerd volume te oefenen. Dit op kruidenbasis vervaardigde verzorgings-product helpt bij beschermen en helen van de lippen, vooral bij zwelling.

Nederlands kinderliedje voor keyboard, piano of accordeon met gitaar en eventueel bas begeleiding. Kindergarten Themes. Grnnens Laid - G. Hij laat zich op dezelfde manier bespelen als andere, maar is een heel stuk lichter en goedkoper, voor Bb trompet en piano. The First Noel. Een danklied voor de overwinning van Prins Maurits in. Twee leden van de Blauwe Knoop - W. Oud-Nederlands liedje.

Betaalmethoden

Sint Maarten reed door weer en wind - Trad. Find this Pin and more on music by Vanita Roberts. Nederlands kinderliedje.

Gymnastenlied - H. Het stedelied van Rotterdam uit Nederlands kinderliedje, ook wel genoemd: "Koekjes bij de thee". Traditioneel Nederlands slaapliedje. Arrangement voor zang of instrument, gitaar en eventueel bas. Minor chords diagrams.

Kadotje! Gratis te downloaden...

Klik op de titel om het klankvoorbeeld van het betreffende stuk te horen, klik op bladmuziek voor de partituur. Oranje-Liedje - J. Om piano te leren spelen moet je weten welke notennaam bij welke toets hoort om. Voor trompet of ander Bb-instrument klarinet, sopraansax met piano begeleiding. Ta-ra-ra Boem-di-jee - Trad.

Liedje uit de zangbundel: "Kun je nog zingen, zing dan mee". Al is ons Prinsje nog zo klein - Trad. Inclusief akkoorden. Pop Music. Gelukkig is het Land - Trad. Unlimited prints. Inclusief een octaaf hoger geschreven partij voor bijvoorbeeld dwarsfluit?

Welkom op het forum van startpagina!

Find this Pin and more on Fakebook music by Chuck Doezema. Oud-Nederlands liedje. Easy Ukulele Songs.

Guitar Tips. Met akkoorden en tekst. Dit trombone statief kan tijdens transport in de klankbeker opgeborgen worden en eenmaal uitgevouwen ben je  met dit statief er zeker van dat jouw instrument veilig en stabiel staat?

We adviseren u om te lezen:

  1. Nurettin
    20.01.2021 07:06
    De body is van koper, de kleppen van messing en de meegeleverde, degelijke en beschermende softbag is ook prima! Met tekst en gitaarakkoorden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.