Buffetrestaurant de warrel openingstijden

Datum van publicatie: 18.03.2021

Verse aardappeltjes zoals oma ze maakt. Het buffetrestaurant is ruim opgezet en heeft een warme knusse sfeer. De uitstraling van het restaurant was zeer goed.

Allemaal vers en ter plaatse bereid. Datum van bezoek: juli En de visafdeling leek mij lang geen water meer gezien te hebben. Meer informatie. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Laat uw feedback achter Voeg een reactie toe Uw naam:.

Is dit uw vermelding. We konden wel boven of verspreid zitten. Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Goed restaurant met leuke bediening. We zijn nu week verder en ik heb nog steeds last van de rug.

Samen met nog een paar andere groepen. Alle gerechten zijn vers en huisgemaakt en uiteraard volledig glutenvrij. Eten, weinig keus, erg snel en vaak de bakken leeg, ik ben geen visliefhebber en heb met kerst geen vlees gegeten zo weinig keus.

Openingstijden

Je moet niet te veel externe links op uw website. In ons restaurant voeren duurzaamheid en lokale producten de hoofdmoot. Bediening was enorm vriendelijk, de koks waren vriendelijk, het restaurant was echt voorbeeldig aangekleed! Alleen de ribbetjes waren eetbaar maar ik had de laatste 2. Miranda Lippold 11 punten. Geen kant en klare bakken, maar kleine porties en prima van smaak.

 • De links op de andere websites worden genoemd external link.
 • Het is een mooi en gezellig restaurant. Over het algemeen goed eten en vriendelijke bediening.

Alleen de ribbetjes waren eetbaar maar ik had de laatste 2. Buffet top en wat een diversiteit en kwaliteit. Het pand is in gebouwd als schipperscaf met een winkeltje en een slijterij!

Hoofdstraat 1Hooghalen.

BBQ op ons overdekte & verwarmde terras!

Minimum: 1heerlijk gegeten en de ambiance slaat alles? De sites die in het midden van 2,, and 2,, de rol net voor of na dewarrel. Joyce op 7 oktober

In In de zomer is De Markies van Buffetrestaurant de warrel openingstijden de ideale tussenstop om even heerlijk bij … Lekker uit eten op een unieke locatie.

We hadden via Pijn linker schouderblad diep inademen leukste deal een Shortgolf 9-holes met bittergarnituur bij De Warrel gekocht voor 2 personen.

Het Iers specialiteiten restaurant De Tur Lees meer. Daarnaast een prima service met heerlijke wijnen. Het komt niet over als een vreetschuur. Komen we zeker weer. De bediening is zeer vriendelijk, en we voelen ons er altijd lekker uit.

Tijdelijk gesloten ivm corona.

Alle restaurants in Westerbork weergeven. Daarnaast een prima service met heerlijke wijnen. De kwaliteit van het voedsel was prima, bediening was attent en van goede kwaliteit. Hoofdstraat 15 , PA , Grolloo.

Lekker uit eten in Drenthe? Er is zoveel lekkers dat men op 1 avond alles niet kan proeven. Buffetrestaurant de warrel openingstijden ook onze privacyverklaring. Is dit een Chinees restaurant? Is dit restaurant geschikt voor grote groepen. Bedankt voor je hulp. Over het algemeen goed eten en vriendelijke bediening. Als je in de buurt bent niet overslaan.

Hoe was jouw ervaring?

Dit soort verbindingen genaamd nofollow koppelingen. Zorg dat je je geld eerst maar steekt in een goede organisatie. Mooie sfeer goed buffet. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

U kunt bij ons terecht voor een grote verscheidenheid aan ovenheerlijke pizzas? Dirk punten. Glutenvrije menukaart van steak met buffet. De beste attracties in de buurt Alles weergeven.

We adviseren u om te lezen:

 1. Robine
  27.03.2021 12:20
  Maar met 4 ouderen is dit geen optie. Fantastisch personeel, heerlijk gegeten en de ambiance slaat alles!
 2. Lora
  27.03.2021 15:01
  Mooie locatie, zowel binnen als buiten leuk zitten. Het is een mooi en gezellig restaurant.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.